Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Зоряний. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Ужгород, Гагаріна, 28В. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 9-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Зоряний можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2025 року. Забудовник - Новий Львів.

Карпатской Украины улица, 28В, Ужгород, Закарпатская 57460.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Зоряний. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 45.1 м². Квартира розташована на типовому поверсі 9-и поверхового будинку. Здача ЖК Зоряний заявлена в 2 кварталі 2025 року. ЖК Зоряний знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Ужгород, Гагаріна, 28В. Забудовник - Новий Львів.

Карпатской Украины улица, 28В, Ужгород, Закарпатская 38335.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Зоряний. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Ужгород, Гагаріна, 28В. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 9-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Зоряний можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2025 року. Забудовник - Новий Львів.

Карпатской Украины улица, 28В, Ужгород, Закарпатская 68595.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Однокімнатна квартира в ЖК «Зоряний». Чудова панорама на місто, квартира по центру будинку, газове опалення, закритий двір, підземне паркування. Поряд магазин, аптека, хлібопекарня, не великий базар, центральна дорога, головне відділення НП.

власник
Карпатской Украины (Гагарина) улица, 28В, Ужгород, Закарпатская 40590.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника у надсучасному житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт, розташованому по вулиці Карпатської України (вулиця Гагаріна 28-в). Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартири мають автономну систему газового опалення та обладнані 2-контурними турбокотлами VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Здача в експлуатацію восени 2024 р.- 1 черга.

3-кімнатна, ЖК "Зоряний", від забудовника з розтермінуванням
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника у надсучасному житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт, розташованому по вулиці Карпатської України (вулиця Гагаріна 28-в). Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартири мають автономну систему газового опалення та обладнані 2-контурними турбокотлами VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Здача в експлуатацію восени 2024 р.- 1 черга.

2-кімнатна ЖК "Зоряний", від забудовника з розтермінуванням
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника у надсучасному житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт, розташованому по вулиці Карпатської України (вулиця Гагаріна 28-в). Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартири мають автономну систему газового опалення та обладнані 2-контурними турбокотлами VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Присутня велика лоджія, біля 5.5 м2. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Здача в експлуатацію восени 2024 р.- 1 черга.

3-кімнатна ЖК "Зоряний", від забудовника з розтермінуванням
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК Зоряний. Квартира площею 35,3 м.кв., хороше планування, 4 поверх, перша черга, хороше розташування, не кутова, вид на вулицю Гагаріна, здача вересень-жовтень 2024, переуступка (без податку на переписку).

власник
Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Зоряний
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири у житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт, розташованому по вулиці Карпатської України (вулиця Гагаріна 28-в). Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартира має автономну систему газового опалення та обладнана 2-контурним турбокотлом VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Квартира розташована на 3 поверсі. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Будинок здається в експлуатацію влітку 2025 року - 2 черга.

Продаж 1-кімнатної в новобудові - вул. Карпатської України
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира у житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт. Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться по вул. Карпатської України у зручному та озелененому районі міста. Квартира розташована на 3 поверсі, має автономну систему газового опалення та обладнана 2-контурним турбокотлом VIESSMANN. В квартирі встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Будинок здається в експлуатацію влітку 2025 року.

Продаж 1-кімнатної в житловому комплексі - Переуступка
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника у надсучасному житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт, розташованому по вулиці Карпатської України (вулиця Гагаріна 28-в). Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартира знаходиться на 3 поверсі, має автономну систему газового опалення та обладнана 2-контурним турбокотлом VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Введення в експлуатацію влітку 2025 р.- 2 черга.

Продаж 1-кімнатної в ЖК " Зоряний" - 3 поверх
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника у надсучасному житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт, розташованому по вулиці Карпатської України (вулиця Гагаріна 28-в). Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартира знаходиться на 7 поверсі, має автономну систему газового опалення та обладнана 2-контурним турбокотлом VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Введення в експлуатацію восени 2024 р.- 1 черга.

Продаж 1-кімнатної в ЖК "Зоряний"
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира від забудовника у житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт. Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться по вул. Карпатської України у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартира розташована на 3 поверсі, має автономну систему газового опалення та обладнана 2-контурним турбокотлом VIESSMANN. В квартирі встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Квартира знаходиться в 2 черзі, введення в експлуатацію- літо 2025 року.

Продається 1-кімнатна в новобудові, переуступка
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири 31.5м.кв від забудовника у надсучасному житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт, розташованому по вулиці Карпатської України (вулиця Гагаріна 28-в). Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартира знаходиться на 3 поверсі, має автономну систему газового опалення та обладнана 2-контурним турбокотлом VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Введення в експлуатацію 3 квартал 2025 р.

Продаж 1 кімнатної квартири 31.5м.кв у новобудові ЖК Зоряний
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири 32м.кв від забудовника у надсучасному житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт, розташованому по вулиці Карпатської України (вулиця Гагаріна 28-в). Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартира знаходиться на 3 поверсі, має автономну систему газового опалення та обладнана 2-контурним турбокотлом VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Введення в експлуатацію 3 квартал 2025 р.

Продаж 1 кімнатної квартири 32м.кв у новобудові ЖК Зоряний
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири 35.3м.кв від забудовника у надсучасному житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт, розташованому по вулиці Карпатської України (вулиця Гагаріна 28-в). Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартира знаходиться на 3 поверсі, має автономну систему газового опалення та обладнана 2-контурним турбокотлом VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Введення в експлуатацію 3 квартал 2025 р.

Продаж 1 кімнатної квартири 35.3м.кв у новобудові ЖК Зоряний
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника у надсучасному житловому комплексі "Зоряний" класу Комфорт, розташованому по вулиці Карпатської України (вулиця Гагаріна 28-в). Сучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста. В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури. Квартири мають автономну систему газового опалення та обладнані 2-контурними турбокотлами VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні. Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом. Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням. Здача в експлуатацію восени 2024 р.- 1 черга.

2-кімнатна ЖК "Зоряний"-Квартири від забудовника
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-944-459-LX. Продається 1-кімнатна квартира в новому ЖК "Зоряний". Площа 37.10 м², без внутрішніх робіт. Технологія будівництва: монолітно-каркасна. Матеріал стін: керамічна цегла. Утеплення стін: мінеральна вата. Вікна: панорамні. Балкони лоджії тераси: лоджії, відкриті балкони. Оздоблення: чорневе оздоблення. Опалення: індивідуальне. Водопостачання: централізоване. Підземний паркінг: 58. Концепція ЖК: двір без машин. Доступ: вільний доступ на територію. Озеленення: газон, клумби. Благоустрій: відпочинкові зони. Тип паркування для мешканців: наземна, підземна. Тип паркування для гостей: наземна. Тип дитячих майданчиків: ігровий комплекс. 3 блок. Переуступка. Не втрачайте шансу купити це красиве житло у новому ЖК - телефонуйте зараз!

1-к, ЖК «Зоряний», Гагаріна вул., 28В, Промисловий
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-944-473-LX. Продається 1-кімнатна квартира без внутрішніх робіт у новому ЖК "Зоряний" 35,30 м² . Технологія будівництва: монолітно-каркасна. Матеріал стін: керамічна цегла. Утеплення стін: мінеральна вата. Вікна: панорамні. Балкони лоджії тераси: лоджії, відкриті балкони. Оздоблення: чорневе оздоблення. Опалення: індивідуальне. Водопостачання: централізоване. Підземний паркінг: 58. Концепція ЖК: двір без машин. Доступ: вільний доступ на територію. Озеленення: газон, клумби. Благоустрій: відпочинкові зони. Тип паркування для мешканців: наземна, підземна. Тип паркування для гостей: наземна. Тип дитячих майданчиків: ігровий комплекс. 3 блок. Переуступка. Не втрачайте можливість стати власником цієї квартири в новому житловому комплексі!

1-к, ЖК «Зоряний», Гагаріна вул., 28В, Промисловий
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-944-463-LX. Продається 1-кімнатна квартира без внутрішніх робіт у новому ЖК "Зоряний", 32 м². Технологія будівництва: монолітно-каркасна. Матеріал стін: керамічна цегла. Утеплення стін: мінеральна вата. Вікна: панорамні. Балкони лоджії тераси: лоджії, відкриті балкони. Оздоблення: чорневе оздоблення. Опалення: індивідуальне. Водопостачання: централізоване. Підземний паркінг: 58. Концепція ЖК: двір без машин. Доступ: вільний доступ на територію. Озеленення: газон, клумби. Благоустрій: відпочинкові зони. Тип паркування для мешканців: наземна, підземна. Тип паркування для гостей: наземна. Тип дитячих майданчиків: ігровий комплекс. 3 блок. Переуступка. Не втрачайте можливості стати власником квартири у новому житловому комплексі. Телефонуйте прямо зараз!

1-к, ЖК «Зоряний», Гагаріна вул., 28В, Промисловий
olx.ua

Введення в експлуатацію 1 квартал 2025 р.Продаж 1-кімнатної квартири 37.1 м.квСучасний 10-поверховий комплекс знаходиться у зручному та озелененому районі міста.В основу будівництва квартир покладені нові європейські технології та кращі традиції української архітектури.Квартира знаходиться на 3 поверсі, має автономну систему газового опалення та обладнана 2-контурним турбокотлом VIESSMANN, встановлені сертифіковані протиударні та вогнестійкі двері, а також є часткова стяжка в житловій зоні.Будинок облаштований панорамними вікнами з багатокамерного профілю та енергоощадними двокамерними склопакетами, має утеплення мокрого фасаду екологічним та негорючим матеріалом.Комплекс закритого типу з ландшафтним дизайном, з підземним паркінгом та гостьовими паркомісцями, сучасним дитячим та спортивним майданчиками та цілодобовим відеоспостереженням

Продаж однокімнатної квартири ЖК Зоряний.
olx.ua

Продається кввртира в ЖК Зоряний 31 кв м 800 $ за квадрати Газове опалення, котел Здача в експуатацію будинку в вересні 2024

Продаж однокімнатної квартири ЖК Зоряний.
olx.ua

Однокімнатна квартира в ЖК «Зоряний». Чудова панорама на місто, квартира по центру будинку, газове опалення, закритий двір, підземне паркування. Поряд магазин, аптека, хлібопекарня, не великий базар, центральна дорога, головне відділення НП. Оголошення від власника. Без ріелторів, комісій, додаткових переплат. Продаж по переуступці (без сплати податку). Пишіть: вайбер, ватсап.

власник
Квартира 1-кімнатна простора ЖК «Зоряний»
olx.ua

Продаж квартири в ЖК Зоряний, Зручне планування. Також маємо квартири площею: 32м.кв; 35,3 м.кв; 37,1 м.кв. Встигни придбати за вигідною ціною

olx.ua
1 - 24 з 46 результатів

Географія Ужгород