ПРОДАЖ 1 кім квартири вул. Текстильна, 23 - новобудова - цегляний будинок - площа 50кв.м - поверх 2/10 - під індивідуальне опалення - стан після забудовника Мікрорайон активно розбудовується. Є комерційні приміщення; дитячий майданчик. Поряд зупинка транспорту. 5хв до трц "Подоляни"

1 ків в ЖК Затишний дім (вул. Текстильна,23)
olx.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Затишний дім. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Тернопіль, рн Дружба, Львівська, 22. Зараз у продажі смарт квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 8-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Затишний дім можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2023 року. Забудовник - Green Park.

Львовская улица, 22, Дружба, Тернополь, Тернопольская 26448.0 USD
dom.ria.com

Продається смарт квартира без посередників в ЖК Затишний дім. Це комфортне планування смарт квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа смарт квартири - 39.2 м². Квартира розташована на 3 поверсі 8-и поверхового будинку. Здача ЖК Затишний дім заявлена в 4 кварталі 2023 року. ЖК Затишний дім знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Тернопіль, рн Дружба, Львівська, 22. Забудовник - Green Park.

Львовская улица, 22, Дружба, Тернополь, Тернопольская 26448.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартир у ЖК, Тернопіль

Шукай квартиру по локації