Продається однокімнатна квартира по вул.Текстильна в ЖК"Затишний Двір". Будинок знаходиться неподалік ТРЦ "Подоляни".Поруч зупинки громадського транспорту. На території ЖК є дитячий майданчик, та місця для паркування автомобілей. Пропозиція від представника забудівельника. Клієнт не оплачує жодних додаткових комісій та відсотків.

Текстильная улица, 24, Тернополь, Тернопольская 1020420.0 UAH
dom.ria.com

Продається 2-х кімнатна квартира по вул.Текстильна в ЖК"Затишний Двір". Планування: вітальня, спальня, роздільний санвузол, кухня з лоджією. Будинок знаходиться неподалік ТРЦ "Подоляни".Поруч зупинки громадського транспорту. Тут будуть облаштовані проїжджа та пішохідна частини, велодоріжки, планується озеленення території. Пропозиція від представника забудівельника.

Текстильная улица, 24, Тернополь, Тернопольская 1622910.0 UAH
dom.ria.com

Продається чудова 1- кімнатна квартира по вул.Текстильній ЖК «Затишний Двір».Загальна площа квартири складає 46 кВ.Розташована на комфортному 5-му повері.He кутова.Будинок побудовано в 2, 5 цегли та додатково утеплено.Здано в експуатауію.В квартирі зроблено чорнові роботи: встановлено теплу підлогу,залито стяжки,зроблена розводка електрики,поштукатурені стіни,встановлено двоконтурний котел.Якісні вікна «REHAU».По 4 квартири на поверсі.До квартири є кладова.Квартира варта Вашої уваги!Телефонуте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-890-505-LX.

Продаж 1к квартири
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається чудова 1- кімнатна квартира по вул.Текстильній ЖК «Затишний Двір».Загальна площа квартири складає 46 кВ м.Розташована на комфортному 5-му поверсі.Не кутова.Будинок побудовано в 2, 5 цегли та додатково утеплено.Здано в експуатауію.В квартирі зроблено чорнові роботи: встановлено теплу підлогу та залито стяжки, зроблена розводка електрики і поштукатурені стіни.Встановлено якісні вікна «REHAU».По 4 квартири на поверсі.Перепис дольової участі значно зменшить Ваші витрати!

Продаж 1к квартири вул.Текстильна
olx.ua

Продається чудова 1- кімнатна квартира по вул.Текстильній ЖК «Затишний Двір».Загальна площа квартири складає 42 кВ.Розташована на комфортному 7-му повері.He кутова.Будинок побудовано в 2, 5 цегли та додатково утеплено.Здано в експуатауію.В квартирі зроблено чорнові роботи: встановлено теплу підлогу,залито стяжки,зроблена розводка електрики,поштукатурені стіни,встановлено двоконтурний котел.Якісні вікна «REHAU».По 4 квартири на поверсі.До квартири є кладова.Квартира варта Вашої уваги!Телефонуте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-946-023-LX.

Продаж 1к квартири по вул.Текстильній
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 44,8 м2 з лоджією та панорамними вікнами у цегляній новобудові за вул. Текстильна (Промисловий р-н). Код квартири - #25664805 • 4 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • лоджія. У квартирі підключені лічильники, комунікації, встановлені якісні металопластикові вікна, надійні вхідні двері, розведена електрика, тепла підлога, газовий лічильник, готовий проект під газовий котел. Стан квартири - після забудовників, до ремонту можна приступати одразу після переоформлення. Квартира має зручне роздільне планування – окрему кімнату з виходом на засклену лоджію, кухню-студію площею 13,4 м2, санвузол сумісний з ванною кімнатою, окрему гардеробну, коридор. Зручна транспортна розв’язка та облаштовані зупинки громадського транспорту дозволяють швидко дістатися до будь-якого району міста. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-448-m2-z-panoramnimi-viknami-ta-io-v-zhk-zatishnij-dvir Відеоогляд тут youtu.be/xnKLaZ59zyg Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира 44,8 м2 з панорамними вікнами та і/о в ЖК Затишний Двір
olx.ua

Продається чудова 1- кімнатна квартира по вул.Текстильній ЖК «Затишний Двір».Загальна площа квартири складає 45 кВ.Розташована на комфортному 4-му повері.He кутова.Будинок побудовано в 2, 5 цегли та додатково утеплено.Здано в експуатауію.В квартирі зроблено чорнові роботи: встановлено теплу підлогу,залито стяжки,зроблена розводка електрики,поштукатурені стіни,встановлено двоконтурний котел.Якісні вікна «REHAU».По 4 квартири на поверсі.До квартири є кладова.Квартира варта Вашої уваги!Телефонуте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-970-204-LX.

Продаж 1к квартири по вул.Текстильній
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль