Сучасна двокімнатна квартира біля Центрального парка, з дуже красивим виглядом на верхівки сосен. Стильний ремонт, укомплектована всім- заходь і насолоджуйся життям. Дві окремі кімнати- спальня та дитяча. Велика кухня-вітальня 25 м2. Тепла підлога з підігрівом в кухні- вітальні та сан. вузлі. Встановлена система фільтрації води. Вся техніка- вбудована. Класне ексклюзивне планування. У власності більше 3-х років. Для перегляду, телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Пушкінська вул., 25-б
rieltor.ua

ЖК Женевєва-2 знаходиться у найпрестижнішому районі Ірпеня, поруч із Центральним парком. Для людей, які цінують час; енергоефективні технології; екологічність будівельних матеріалів; свободу втілення дизайнерських ідей; європейський рівень комфорту. На поверсі три квартири. Швейцарський ліфт Schindler. Закрита прибудинкова територія, відеоспостереження Зроблено ремонт в прихожій, санвузлі та одній кімнаті. Деталі за тел. Перегляд в зручний для Вас час!

Квартира з незакінченим ремонтом в ЖК преміум-класу
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЖК Женевєва-2 знаходиться у найпрестижнішому районі Ірпеня, поруч із Центральним міським парком. Для людей, які цінують час, енергоефективні технології, екологічність будівельних матеріалів, свободу втілення дизайнерських ідей, європейський рівень комфорту. Характеристики будинку: -перекриття: монолітно-залізобетонне; -капітальні стіни: моноліт + термостійка цегла + утеплення з екологічно чистого мінерального волокна не менше 100 мм; -міжквартирні перегородки: 2 ряди цегляної кладки, посередині шар мінеральної вати не менше 50 мм; -вікна: панорамні вікна у квартирах. Віконні конструкції із теплим алюмінієвим профілем Alutech; металопластикові, енергозберігаючі (2-х камерні склопакети), підвіконня. -ліфти: Schindler (Швейцарія). Клубна система проектування: 3 квартири на поверсі. Характеристика квартири: -стіни: чистова гіпсова штукатурка, h = 2,7 м; Підлога: стяжка; -підлога з підігрівом у ванній кімнаті. -опалення: індивідуальне, газове «під ключ». Турбовані 2-х контурні котли "Іммергаз" (Італія), забезпечує опалення квартири та гарячу воду; Водопостачання: лічильники води; -каналізація: висновки по стоякам, централізована; -електропостачання: мідна електропроводка, розведення по квартирі, встановлення електролічильників. -газопостачання: введення в квартиру із встановленням лічильників. Для зручності та безпеки мешканців передбачена закрита прибудинкова територія з ландшафтним дизайном та підземний паркінг. Вхід до паркінгу з підїздів будинку. Квартири купуються з уже готовою обробкою. Автономне газове опалення "під ключ", 2-х контурні газові котли Immergas, радіатори, підвіконня, відеодомофони. На поверсі три квартири. Швейцарський ліфт Schindler. Закрита прибудинкова територія, відеоспостереження Будинок повністю заселений. ТОРГ! Чекаємо на перегляд в зручний для Вас час.

Простора квартира в ЖК Преміум-класу поруч з Центральним парком!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Женевєва-2 знаходиться у найпрестижнішому районі Ірпеня, поруч із Центральним міським парком. Для людей, які цінують час, енергоефективні технології, екологічність будівельних матеріалів, свободу втілення дизайнерських ідей, європейський рівень комфорту. -Характеристики будинку: -Перекриття: монолітно-залізобетонне; -Капітальні стіни: моноліт + термостійка цегла + утеплення з екологічно чистого мінерального волокна не менше 100 мм; -міжквартирні перегородки: 2 ряди цегляної кладки, посередині шар мінеральної вати не менше 50 мм; -Вікна: панорамні вікна у квартирах. Віконні конструкції із теплим алюмінієвим профілем Alutech; металопластикові, енергозберігаючі (2-х камерні склопакети), підвіконня. -Ліфти: Schindler (Швейцарія). Клубна система проектування: 3 квартири на поверсі. Характеристика квартири: -Стіни: чистова гіпсова штукатурка, h = 2,7 м; Підлога: стяжка; Підлога з підігрівом у ванній кімнаті. -Опалення: індивідуальне, газове «під ключ». Турбовані 2-х контурні котли "Іммергаз" (Італія), забезпечує опалення квартири та гарячу воду; Водопостачання: лічильники води; -каналізація: висновки по стоякам, централізована; -Електропостачання: мідна електропроводка, розведення по квартирі, встановлення електролічильників. -Газопостачання: введення в квартиру із встановленням лічильників; Для зручності та безпеки мешканців передбачена закрита прибудинкова територія з ландшафтним дизайном та підземний паркінг. Вхід до паркінгу з підїздів будинку. -Квартири купуються з уже готовою обробкою. Автономне газове опалення "під ключ", 2-х контурні газові котли Immergas, радіатори, підвіконня, відеодомофони. На поверсі три квартири. Швейцарський ліфт Schindler. Закрита прибудинкова територія, відеоспостереження Будинок повністю заселений. ТОРГ! Чекаємо на перегляд в будь-який зручний для Вас час.

Простора 3к квартира з частковим ремонтом в будинку Бізнес-класу!
olx.ua

Загальна площа: 62 м2; Житлова площа: 33, 4 м2; Площа кухні: 10, 81 м2; Поверх/поверховість: 4/8 Опис Квартира в будинку еліт-класу біля центрального парку і величезного лісового масиву. Будинок зведений з керамограніта, утеплений повністю базальтовим волокном. Майданчики і сходові прольоти в плитці та натуральному камені. В квартирі біла штукатурка стін, стяжка підлоги+тепла підлога. Виконана розводка опалення під ключ, встановлений газовий котел. Також є розводка електрики та сантехнічних труб. Стоять фільтри на воду. Сама планування комфортна з просторими кімнатами, кухнею, з якої є вихід на балкон. Великий коридор, в якому можна розмістити шафа-купе. Територія огороджена, відео спостереження. Навколо комплексу вся необхідна інфраструктура і зупинка на Київ. Прибудинкова територія огороджена, викладена плиткою. Своя пропускна система, відеоспостереження. Будинок обслуговує своє ОСББ. Інфраструктура: будинок розміщений в самому центрі міста, біля парку. У пішої доступності школи, дитячі сади, амбулаторія сімейної медицини, супермаркети, магазини, салони краси, спортзал. До Києва їхати на авто 10 хвилин.

улица Пушкинская, 25Б, Ирпень, Ирпень, Киевская 74000.0 USD
dom.ria.com

Загальна площа: 130 м2; Житлова площа: 66 м2; Площа кухні: 12 м2; Поверх/поверховість: 7/8 опис Чотирикімнатні дворівневі апартаменти і особиста тераса на даху, весь цей комфорт коштує покупки. Квартира розташована на 7 та 8-му поверхах в новому будинку, який знаходиться в центральній частині Ірпеня. Вся інфраструктура розташована в поле зору. На власній терасі є можливість розташуватися всією компанією з гостями або влаштувати барбекю. На терасу заводять комунікації тому можна встановити джакузі. У квартирі буде затишно і зручно всім, тому що планування виключно продумані під людей і комфортну розстановку меблів. На 1-му рівні (7 поверх) розташовані 2 кімнати, кухня, комора, санвузол і 2 балкони. Є висновок під камін, який може служити додатковим засобом опалення квартири. На 2-му рівні (8-й поверх) розташовуються дві кімнати, будуар, санвузол і дві відкриті тераси. Третій рівень це власна велика лаунж зона, яка знаходиться на даху, заведені комунікації (вода, світло, каналізація). Будинок зданий в експлуатацію. Стіни в чистової білій штукатурці, є стяжка, прокладена система теплої підлоги, повна розводка опалення з котлом і радіаторами. Розведені також сантехнічні труби і електрика. Встановлено окремо фільтри на воду. У кімнатах енергозберігаючі панорамні вікна. Комунікації міські з лічильниками. В наявності наземний і підземний паркінг. Територія огороджена, відеоспостереження, охорона, власне ОСББ. Вартість: 117000 у.о.

улица Пушкинская, 25Б, Ирпень, Ирпень, Киевская 137000.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь