Квартира розташована с-ще Жовневе( за пологовим будинком).Можливий обмін на будинок в межах міста. Площа кімнат: -1поверх:кухня-студія 33,8кв.м;коридор-3кв.м;санвузол-2,6кв.м; балкон1-1,4кв.м;балкон2-0,9кв.м; -2поверх(мансарда):коридор-10кв.м; кімната1-10,8кв.м; кімната2-18,6кв.м; кімната3-21,3кв.м; санвузол-4кв.м; ще є кладовка -6кв.м.Товщина утеплення мансарди-40см. В санвузлах встановлена інсталяція,на 2-му поверсі ванна і підвісний унітаз У вартість квартири входить: - Енергоефективне індивідуальне опалення: котел найвищої якості Vaillant та радіатори Purmo; - Підігрів підлоги першого поверху(38кв.м) та с/у на1-му та 2-му поверсі; - Лічильники (вода та електрика); - Бойлер на 100літрів; - Гіпсова штукатурка стін під шпалери;на першому поверсі та на другому в коридорі та ванні гіпсокартон на стелі та перешпатльовані всі стіни Кладовка покрашена та плитка на підлозі - Розводка електрики по квартирі( від власника); -Розведена вся сантехніка; - Чистова стяжка підлог під плитку/ламінат;на першому поверсі плитка на підлозі та на другому в коридорі. - Надійні вікна ТМ«Veka»: 2-х камерний склопакет, 5-ти камерний профіль; - Броньовані вхідні двері; - Утеплення фасаду мінеральною ватою; - Власне парко місце на 1 машину; - Приватна охорона та відеоспостереження (з доступом у мобільному додатку); - Дитячий майданчик. До ринку 15хвилин пішою прогулянкою Зданий в експлуатацію, документи готові ! Домовитись на показ за т.09******49

власник
Продам або обміняю 2-х рівневу квартиру (ЖК ДЖЕМ ) на будинок.Власник
olx.ua

Шукаєте квартиру у готовому будинку? Продається дуже простора та світла 1-кімнатна квартира у зданому будинку. Ремонт можна розпочинати відразу. Площа квартири - 48,4 м2; 1 кімната, кухня - студія, санвузол; 1 поверх (5); ЖК "Джем Таун"; У вартість квартири входить: Функціонуюча система індивідуального опалення: електричний котел Vaillant, радіатори, тепла підлога; Розводка системи водопостачання та водовідведення; Розводка електрики по точках; Повністю поштукатурені стіни; Чистова стяжка підлоги; Енергоефективні 6-ти камерні вікна; Хороші вхідні двері. Переваги даного комплексу: Будинки клубного типу, мала поверховість; Світла квартира, вікна на дві сторони; Закритий комплекс, вїзд тільки для мешканців; Обслуговування території найкращою управлінською компанією в місті; Планується встановлення дитячого майданчика; На території комплексу є магазин, поряд зупинки маршрутного транспорту. Місцерозташування комплексу - с-ще Жовтневе, біля Пологового будинку. Для детальної інформації та бронювання квартири, телефонуйте.

Готова до ремонту 1- кімнатна квартира ЖК Джем Таун
olx.ua

Простора 2-кімнатна квартира в зданому будинку. Ремонт можна розпочинати відразу! Площа квартири - 64 м2; 2 кімнати, кухня-студія, санвузол; 5 поверх (5); ЖК "Джем Таун"; У вартість квартири входить: Функціонуюча система індивідуального опалення: електричний котел Vaillant, радіатори, тепла підлога; Розводка системи водопостачання та водовідведення; Розводка електрики по точках; Повністю поштукатурені стіни; Чистова стяжка підлоги; Енергоефективні 6-ти камерні вікна; Хороші вхідні двері. Переваги даного комплексу: Будинки клубного типу, низька поверховість; Світла квартира, вікна на дві сторони; Закритий комплекс, вїзд тільки для мешканців; Обслуговування території найкращою управлінською компанією в місті; Планується встановлення дитячого майданчика; На території комплексу є магазин, поряд зупинки маршрутного транспорту. Місцерозташування комплексу - с-ще Жовтневе, біля Пологового будинку. Для детальної інформації та бронювання квартири, телефонуйте.

Простора 2-кімнатна в зданому будинку Джем Таун
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартири від забудовника, просторі та сонячні, у найкращому житловому комплексі нашого міста в 5-ти хвилинах їзди від центру! Доступні до бронювання 1-но та 2-х кімнатні апартаменти. Що входить у вартість: - Енергоефективне індивідуальне опалення: котел найвищої якості Vaillant та радіатори Purmo; - Підігрів підлоги у передпокої та санвузлі; - Лічильники (вода та електрика); - Бойлер; - Гіпсова штукатурка стін під шпалери; - Розводка електрики по квартирі; - Чистова стяжка підлог під плитку/ламінат; - Надійні вікна ТМ«Veka»: 2-х камерний склопакет, 5-ти камерний профіль; - Броньовані вхідні двері; - Утеплення фасаду мінеральною ватою; - Власне парко місце на 1 машину; - Приватна охорона та відеоспостереження (з доступом у мобільному додатку); - Дитячий майданчик та барбекю зона. Розташування ЖК: Героїв майдану Відділ продажу: Огієнка 28

Затишна 1-но кімнатна площею 47,2 м². ЖК Джем
olx.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в 5-ти хвилинах їзди від центру у найкращому житловому комплексі, що розташований по вулиці Героїв Майдану. Що входить у вартість: - Енергоефективне індивідуальне опалення: котел найвищої якості Vaillant та радіатори Purmo; - Підігрів підлоги у передпокої та санвузлі; - Лічильники (вода та електрика); - Бойлер; - Гіпсова штукатурка стін під шпалери; - Розводка електрики по квартирі; - Чистова стяжка підлог під плитку/ламінат; - Надійні вікна ТМ«Veka»: 2-х камерний склопакет, 5-ти камерний профіль; - Броньовані вхідні двері; - Утеплення фасаду мінеральною ватою; - Власне парко місце на 1 машину; - Приватна охорона та відеоспостереження (з доступом у мобільному додатку); - Дитячий майданчик; - Спортивний майданчик; - BBQ зона Деталі за телефоном або у відділі продажу вул. Огієнка 28.

1 - но кімнатна квартира 48,4 м² від забудовника. ЖК Джем
olx.ua

Новий та обжитий будинок Високоякісний ,сучасний,дизайнерський ремонт(використовувались тільки найкращі матеріали) Загальна площа 80м2 Кухня-студія 30м2 Дві окремі кімнати 2 балкони Поверх 2/4 Індивідуальне опалення(встановлено якісний котел) Бойлер на гарячу воду Тепла підлога у: коридорі,ванній кімнаті та кухні Якісні вхідні броньовані двері Якісні міжкімнатні двері з системою прихованого монтажу Преміум сантехніка У ванній кімнаті встановлено душову кабіну ,а також ванну (душовий гарнітур тропічний душ,з надійним склом; та ванна преміум якості) Дорога та якісна плитка Три кондиціонери У вартість входить закріплене паркомісце Можна придбати підвал у цьому ж будинку Ідеальна квартира для Вашого щасливого життя Надішлю відеоогляд Без комісії ЖК«Джем Таун»

Казкова 2-о кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом!
olx.ua

В наявності на продаж двокімнатна квартира площею 49,5 м2 у ЖК «Джем Таун» У вартість входить: - Надійні вікна ТМ«Veka»: 2-х камерний склопакет, 5-ти камерний профіль; - Утеплення стелі мінеральною ватою над квартирою - Розведення електрики по квартирі - Утеплення фасаду мінеральною ватою; - Заведення комунікацій у квартиру - Лічильники (вода та електрика); - Дитячий майданчик та барбекю зона.

1 кімнатна квартира у новому будинку ЖК Джем Таун
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в ЖК "Джем".Новий авторський євроремонт,залишаються усі меблі та побутова техніка.По всій квартирі розведена тепла підлога.

Продам 2кім.кв.ЖК "Джем"
olx.ua

Квартира від забудовника в розтермінування на 2 роки під 0%! Перший внесок 50% від вартості. Поціновувачі спокійного та гармонійного життя зможуть одразу ж виокремити безперечні плюси та якість цієї забудови. Адже це житло, де бездоганна якість будівництва, комфорт, безпека, розвинена інфраструктура, надійність та екологічність поєднуються із розташуванням у центрі міста. У вартість одного квадратного метра житла входить: - металопластикові вікна VEKA із двокамерними склопакетами та 5-ти камерним профілем, які в свою чергу є енергозберігаючими та шумоізоляційними; - утеплення базальтовими мінеральними плитами; - система автономного опалення (включаючи радіатори), яку забезпечуватиме котел Vaillant; - система електропостачання у квартирі із встановленням розеток, вимикачів , кабелів: ТБ/інтернету/домофонів та автоматів компанії Schneider Electric; - броньовані вхідні двері з МДФ накладками; - підігрів підлоги у передпокої та санвузлі; - розведення систем водопостачання; - гіпсова штукатурка стін Knauff MP75; - чистова стяжка підлоги; - встановлення лічильників; - дизайнерський ремонт підїзду; -сервісна підтримка в лобі з ресепшеном; -цілодобова охорона та забезпечення приватності; -відкритий паркінг з відеонаглядом. Також забудовник подбав про благоустрій, відпочинок та дозвілля мешканців. Для цих потреб облаштують, міні стадіон ,а також сучасні вуличні спортивний та дитячий майданчики всередині ЖК на затишному подвір`ї.

1к квартира із кухнею студією на виплату до 2-х років під 0%. ЖК Джем
olx.ua

Готова квартира під чистовий ремонт у зданому та заселеному будинку! Що входить у вартість? • Енергоефективне індивідуальне опалення: котел найвишої якості Vaillant та радіатори Purmo; • Підігрів підлоги у передпокої та санвузлі; • Лічильники (вода та електрика); • Бойлер; • Гіпсова штукатурка стін під шпалери; • Розводка електрики по квартирі; • Чистова стяжка підлог під плитку/ламінат; • Надійні вікна ТМ«Veka»: 2-х камерний склопакет, 5-ти камерний профіль; • Броньовані вхідні двері; • Утеплення фасаду мінеральною ватою; • Власне парко місце на 1 машину; • Приватна охорона та відеоспостереження (з доступом у мобільному додатку); • Дитячий майданчик; • Спортивний майданчик; • BBQ зона. Розташування ЖК: вул. Героїв Майдану (жовтневе) Дізнавайтесь більше про доступні до бронювання квартири або домовляйтесь про виїзд на обʼєкт, щоб ознайомитись з ЖК!

1-но кімнатна квартира 48,4 м/кв від забудовника. ЖК Джем
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, ЖК Джем Таун

Простора та сонячна, 1-но кімнатна квартира у найкращому житловому комплексі Кам‘янець-Подільського шукає свого власника! Площа 47,2 м ²! Що входить у вартість: - Енергоефективне індивідуальне опалення: котел найвищої якості Vaillant та радіатори Purmo; - Підігрів підлоги у передпокої та санвузлі; - Лічильники (вода та електрика); - Бойлер; - Гіпсова штукатурка стін під шпалери; - Розводка електрики по квартирі; - Чистова стяжка підлог під плитку/ламінат; - Надійні вікна ТМ«Veka»: 2-х камерний склопакет, 5-ти камерний профіль; - Броньовані вхідні двері; - Утеплення фасаду мінеральною ватою; - Власне парко місце на 1 машину; - Приватна охорона та відеоспостереження (з доступом у мобільному додатку); - Дитячий майданчик; - Спортивний майданчик; - BBQ зона Деталі за телефоном або у відділі продажу вул. Огієнка 28.

Готова 1-но кімнатна квартира від забудовника. ЖК Джем
olx.ua

Джем – це перші та єдині будинки клубного типу у місті Кам’янець-Подільський. Це проект преміум сегменту, який створений для тих, хто цінує якість та комфорт. Стати щасливим власником нового преміального житла можеш саме ти! Місце розташування: вул. Героїв Майдану (на Жовтневому за пологовим будинком). Пропонуємо: Доступні до бронювання: 1-но та 2-х апартаменти! У вартість квартири входить: - Енергоефективне індивідуальне опалення: котел найвищої якості Vaillant та радіатори Purmo; - Підігрів підлоги у передпокої та санвузлі; - Лічильники (вода та електрика); - Бойлер; - Гіпсова штукатурка стін під шпалери; - Розводка електрики по квартирі; - Чистова стяжка підлог під плитку/ламінат; - Надійні вікна ТМ«Veka»: 2-х камерний склопакет, 5-ти камерний профіль; - Броньовані вхідні двері; - Утеплення фасаду мінеральною ватою; - Власне парко місце на 1 машину; - Приватна охорона та відеоспостереження (з доступом у мобільному додатку); - Дитячий майданчик та барбекю зона. Відділ продажу: Огієнка 28

Готова 2-х кімнатна квартира від забудовника 63 м²
olx.ua

2-кімнатна квартира в зданому будинку. Ремонт можна розпочинати відразу! Площа квартири - 60 м2; 2 кімнати, кухня-студія, санвузол; 4 поверх (5); ЖК "Джем Таун"; У вартість квартири входить: Функціонуюча система індивідуального опалення: електричний котел Vaillant, радіатори, тепла підлога; Розводка системи водопостачання та водовідведення; Розводка електрики по точках; Повністю поштукатурені стіни; Чистова стяжка підлоги; Енергоефективні 6-ти камерні вікна; Хороші вхідні двері. Переваги даного комплексу: Будинки клубного типу, низька поверховість; Світла квартира, вікна на дві сторони; Закритий комплекс, вїзд тільки для мешканців; Обслуговування території найкращою управлінською компанією в місті; Планується встановлення дитячого майданчика; На території комплексу є магазин, поряд зупинки маршрутного транспорту. Місцерозташування комплексу - с-ще Жовтневе, біля Пологового будинку. Для детальної інформації та бронювання квартири, телефонуйте.

Зданий дім! Класна 2-кімнатна квартира під чистову обробку
olx.ua

Велика 2-кімнатна квартира в максимальній комплектації з теплою підлогою по всій квартирі Зданий будинок! Вартість - супер! Площа квартири - 70 м2; 2 кімнати, кухня-студія, санвузол; 2 поверх (5); ЖК "Джем Таун"; У вартість квартири входить: Функціонуюча система індивідуального опалення: електричний котел Vaillant, тепла підлога розведена по всій квартирі; Розводка системи водопостачання та водовідведення; Розводка електрики, велика кількість точок; Повністю поштукатурені стіни; Чистова стяжка підлоги; Енергоефективні 6-ти камерні вікна; Хороші вхідні двері. Переваги даного комплексу: Простора кухня-студія; Будинки клубного типу, низька поверховість; Світла квартира, вікна на дві сторони; Закритий комплекс, вїзд тільки для мешканців; Обслуговування території найкращою управлінською компанією в місті; Планується встановлення дитячого майданчика; На території комплексу є магазин, поряд зупинки маршрутного транспорту. Місцерозташування комплексу - с-ще Жовтневе, біля Пологового будинку. Для детальної інформації та перегляду квартири, телефонуйте.

Велика 2-кімнатна квартира ЖК ДЖЕМ за суперською вартістю
olx.ua

Неймовірна квартира із вишуканим та стильним ремонтом в чудовому районі нашого міста •Прекрасна 1-но кімнатна квартира з новими та якісними меблями та технікою •Новий та дорогий ремонт •Загальна площа 47,5 м2 •Площа кухні 19м2 •Поверх 2/5 •Індивідуальне опалення •Підігрів підлоги у ванній кімнаті та коридорі •Великі панорамні вікна •Дизайнерська кухня •Залишаються майже усі нові меблі та техніка •Закріплене паркомісце до квартири •Топовий житловий комплекс •Будинок зданий та обжитий •Закрита територія, яка гарно облаштована •Будинок утеплено мінеральною ватою •ЖК обслуговує управляюча компанія •Відеоспостереження •Якісна квартира для комфортного проживання щасливих людей •За додаткову вартість можна придбати підвал Надішлю відеоогляд ЖК«Джем Таун»

Неймовірна квартира з вишуканим ремонтом та меблями!
olx.ua