Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 52 м2 з гарними краєвидами на місто з великих панорамних вікон та окремою коморою 3 м2 в під’їзді у зданій новобудові класу - комфорт за вул. Будного Степана (р-н Дружба). Код квартири - #16441747 Відео тут: youtu.be/cpSt7xlA43E • 9 поверх з 11(ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблене індивідуальне опалення, зовнішнє утеплення фасаду. Зручне роздільне планування включає окрему житлову кімнату з виходом на засклену лоджію, простору кухню-студію, комора, санвузол, коридор. В будинку передбачені гаражі, кодовий замок та домофон. Озеленене подвір’я ЖК закрите має достатньо парко місць для власників авто. Поряд розташовані парк, школа, магазин та дитячий садочок. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/1-k-kvartira-z-balkonom-ta-panoramnimi-viknami-za-vul-budnogo-stepana Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

1-к. квартира 52 м2 з кухнею-студією та і/о в ЖК Богуслава
olx.ua

Продається двокімнатна квартира на вулиці Будного в ЖК Богуслава. Якісний цегляний будинок, утеплений. Зданий в експлуатацію. Квартира сира, зроблено розводку індивідуального опалення. Можливий перепис по договору дольової участі без оплати податків. Гаряча ціна, телефонуйте!

2 кім на Будного, ЖК Богуслава
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири у новозбудованому, цегляному будинку на масиві Дружба, загальною площею 69 кв. м. Квартира на зручному четвертому поверсі, не кутова. Квартира сира, після забудовника. Затишне місцерозташування, поруч зелена зона, навчальні заклади, супермаркет, зручна транспортна розвязка. Відмінний варіант для комфортного проживання. Деталі за телефоном.

Продаж 2к квартири, 69 м.кв., ЖК Богуслава
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 72 м2 з утепленими заскленими балконами та гарними краєвидами в престижному ЖК за вул. Будного (р-н Дружба). Код квартири - #21830835 • 11 поверх з 11 (ліфт); • новобудова; • роздільне планування; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблені міжкімнатні стіни, частково гіпсова штукатурка та стяжка підлоги. Зручне роздільне планування включає 2 окремі житлові кімнати, кухню-студію площею 14 м2 з виходом на відкритий балкон, роздільний санвузол, коридор. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-72-m2-z-kuhneyu-studiyeyu-ta-io-v-zhk-boguslava-za-vul-budnogo Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к. квартира 72 м2 з кухнею-студією в ЖК Богуслава за вул. Будного
olx.ua

Продається простора трикімнатна квартира у житловому комплексі Богуслава. Квартира загальною площею 92 кв.м, функціональне планування, окремі кімнати. Квартира сира, готова під чистовий ремонт. Новозбудований цегляний будинок. Гарний та тихий спальний район, поруч з будинком супермаркет, навчальні заклади, зупинки громадського транспорту.

Продаж 3к квартири 92 кв. м на вул. Будного Степана
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 44,7 м2 з гарними краєвидами на місто з великих панорамних вікон у зданій новобудові класу - комфорт за вул. Будного Степана (р-н Дружба). • 11 поверх з 11(ліфт); • новобудова; • будинок зданий в експлуатацію; • всі комунікації запущено; • індивідуальне опалення (газове); • лоджія; • сирець. У квартирі підключені лічильники, комунікації (вода, каналізація, електрика, газ), встановлені якісні вікна та вхідні двері, зроблене індивідуальне опалення, зовнішнє утеплення фасаду. Зручне роздільне планування включає окрему житлову кімнату з виходом на засклену лоджію, простору кухню-студію, комора, санвузол, коридор. В будинку передбачені гаражі, кодовий замок та домофон. Озеленене подвір’я ЖК закрите має достатньо парко місць для власників авто. Поряд розташовані парк, школа, магазин та дитячий садочок. Без комісії по переуступці

45 метрів 1 кімнатна, Будного, ЖК Богуслава
olx.ua

Продається однокімнатна квартира по вул. Будного. ЖК Богуслава. Новобудова. Будинок цегляний. Квартира не кутова. Ліфт іде до останнього поверху. Будинок обжитий. Квартира простора та світла, з хорошим та сучасним плануванням. Велика кухня, кімната з панорамним вікном. Можливий перепис через договір дольової участі, що значно зекономить ваші витрати при купівлі житла. Показуємо за попередньою домовленістю. Телефонуйте!!!

1 кім. Будного, Новобудова, зданий
olx.ua

Квартира загальною площею 51.5 м2. Зроблена стяжка та штукатурка. Розведено індивідуальне опалення та підігріву підлоги. Готова до ремонту. Будинок зданий та частково обжитий. Ліфт працює

Продаж 1 кімн ЖК Богуслава, вул. Будного.
olx.ua

Продається простора однокімнатна квартира у новому житловому комплексі на Дружбі. Квартира загальною площею 44,7 кв.м, велика кухня та окрема кімната. Розташована на 11 поверсі з 11, працює ліфт. Будинок цегляний, зданий в експлуатацію.

Продаж 1к квартири, 44,7 кв.м, ЖК Богуслава
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Тернопіль

Шукай квартиру по локації