вул. Іцхака Рабіна (Якира), 37

Продається затишна 4-кімнатна квартира (перероблена в 3-кімнатну) у зручній локації на І.Рабіна. 4497 У квартирі 1 спальня з двоспальним ліжком, друга спальня з одномісним ліжком. Загальна вітальня з розкладним куточком. Посторна кухня. Санвузол з ванною, бойлером, пральною машинкою. 2 кондиціонери. Зручно для сімї з одним/двома дітьми. Квартира після нового косметичного ремонту, натяжні стелі. За два кроки від Таврії-В, дитячі майданчики, бювет, школа, дитсадок та поліклініка неподалік. Чудова транспортна розвязка. Широка зелена зона від проїжджої частини, з потужними доріжками та лавками.

Ицхака Рабина улица, 37, Черемушки, Одесса, Одесская 49999.0 USD
dom.ria.com

ID 150385. Срочно продается квартира 2-х комнатная от хозяина с выполненным ремонтом на Ицхака Рабина. В квартире выполнен качественный ремонт с подогревом пола и заменой всех коммуникаций. Есть 2 кондиционера , встроенный шкаф, душевая кабина, бойлер.

Ионы Якира улица, 37, Малиновский, Одесса, Одесская 36000.0 USD
dom.ria.com

У продажу однокімнатна квартира в Хаджибейському районі. Стан квартири житловий з меблями та побутовою технікою. Широкий передпокій. Кухня 6.6 м2. Окрема спальня з виходом на засклений балкон. Вікна металопластикові з видом на озеленений сквер. Зручний середній поверх. Чистий підїзд та тихий двір. Розташування з розвинутою інфраструктурою та транспортною розвязкою. Телефонуйте! Чудовий варіант для життя та для здачі в оренду. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 200942

Ионы Якира улица, 37, Малиновский, Одесса, Одесская 31000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Одеса