вул. Ільфа та Петрова, 41

Продам квартиру на Таирова, ул. Ильфа и Петрова. (SF-2-683-521) Предлагается к продаже квартира однокомнатная на Таирова, Ильфа и Петрова. Выполнен качественный ремонт с заменой всех коммуникаций, электропроводки. В квартире после ремонта никто не проживал. Укомплектована всей необходимой мебелью и бытовой техникой. Отличное расположение дома, развитая инфраструктура района. Квартира достойна вашего внимания! (При звонке назовите код объекта SF-2-683-521)

Ільфа та Петрова вул., 41
rieltor.ua

В продаже 1-комн квартира, район Таирова. Площадь квартиры 30,2 кв.м

Ільфа та Петрова вул., 41
rieltor.ua

Однокомнатная квартира на Таирова по ул.Ильфа Петрова Планировка - гостинка Есть газ! Квартира в хорошем жилом состоянии, металопластиковые окна, большой балкон который застеклен Санузел раздельный, туалет/ванна облицованы, бойлер Есть необходимая мебель и бытовая техника. Парадная в нормальном состоянии,лифт работает всегда! Отличный район, рядом с домом супермаркеты,школа и садик Востребованный район, отличный вариант для бизнеса и жилья Звоните,меня зовут Николь , помогу вам найти жилье под ваш запрос .

Ільфа та Петрова вул., 41
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу 1 кімнатна квартира на Ільфа та Петрова. Квартира у житловому стані. Квартира в малосімейці. Загальна площа 34 метри. Підлога-лінолеум . Вікна дерево. Роздільний санвузол, броньовані двері. Хороше місце розташування та зручна транспортна розвязка.

Ильфа и Петрова улица, 41, Киевский, Одесса, Одесская 25500.0 USD
dom.ria.com

Комфорт та Якість: 1-кімнатна Квартира з Капітальним Ремонтом Ідеальний Простір для Життя Повністю Облаштована та Готова до Заселення Шукаєте затишне житло із сучасним ремонтом? Продається 1-кімнатна квартира, яка не залишить вас байдужими. Все залишається у квартирі вам не потрібно витрачати час та гроші на меблі та техніку. Якісний ремонт та матеріали гарантують довговічність та надійність. Великий балкон та вікна у двір створюють тиху та затишну атмосферу для життя. Східне розташування квартири дозволяє насолоджуватися ранковим сонцем Ви зможете відразу заселитися та насолоджуватися комфортом без додаткових вкладень. Ваша родина житиме у безпечних та якісних умовах. Просторий балкон стане улюбленим місцем для ранкової кави та вечірнього відпочинку. Не пропустіть шанс стати власником цієї затишної квартири! Звяжіться з нами зараз, щоб домовитися про перегляд і дізнатися всі подробиці.

Ильфа и Петрова улица, 41, Одесса, Одесская 25000.0 USD
dom.ria.com