вул. Сверстюка (Марини Раскової), 52в

Продам 2-кімнатну квартиру біля М. Лівобережна по вул. Сверстюка, 52В. Будинок знаходиться на березі Русанівського каналу (вид не на канал). Загальна площа 85,2 кв.м, на 16 поверсі 24 поверхового будинку. Кімната – 25,5 кв.м., спальня – 19,4 кв. м., кухня - 15,3 кв. м. ванна – 5,3 кв. м, туалет – 2,2 кв.м. Стан жилий після косметичного ремонту, зручне планування, розвинена інфраструктура, теплий поверх. Комфортна і світла квартира, вранці попадають непрямі сонячні промені. Будинок 2004 року, зовнішні стіни - цегла, матеріал перекриття - з/б панелі, дубовий паркет. Територія охороняється, консьєрж, поштомат у домі, недалеко Новус та Нова Пошта, клініки, кафе, школи, дитячі майданчики і садочки, до метро Лівобережна 15 хвилин пішки. Квартира від власника, посередників прохання не турбувати.

власник
Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 52В
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується гарна світла та простора квартира з ремонтом. В новому цегляному будинку на березі Русанівського каналу, який буде радувати з вікна Вашої майбутньої квартири! У квартирі зроблений якісний ремонт для себе. Просторі дві окремі спальні, велика зала, 2 санвузли. Квартира пропонується з меблями та побутовою технікою: кондиціонери, бойлер, пральна машина, електрична плита, холодильник, покриття підлоги тільки що відшліфований паркет/ керамічна плитка. Територія під цілодобовою охороною, консьєрж. Чісті документи, без боргів та обтяжень готові до продажу. Власник в Україні. Інфраструктура: супермаркет Novus, Русанівський канал поруч з будинком, дитячі майданчики та дитячі садки, школи, Нова Пошта, поліклініки, кафе, ресторани Метро Лівобережна 10 хвилин пішки. Більш детально розповім по телефону або на перегляді. За бажанням можу скінути видео квартири. Прегляд практично в любий час. Дякую за увагу, гарного дня та мирного неба!

Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 52В
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії! Продається трикімнатна квартира в будинку підвищенної комфортності (2004 року), з видом на Русанівський канал по вул. Сверстюка 52В. Консьєрж. Парковка. Упорядкована територія навколо будинку. Закритий двір. 13 поверх 23 поверхового будинку. Загальна площа – 106 кв.м, житлова – 58 кв.м, кухня 14,1 кв.м з виходом на лоджію, вітальня - 25,2 кв.м, спальня 15,7 кв.м, спальня 17,1 кв.м з виходом на лоджію. Відмінне планування, кімнати роздільні. В квартирі зроблений капітальний ремонт, є меблі та техніка : холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер, плита, духовка, телевізор. Є спільний коридор на дві квартири з коморою. Розвинена соціально-побутова інфраструктура. У пішій доступності набережна Дніпра, парк, спортивні майданчики, яхт-клуб із зоною відпочинку, поруч Новус, школи, садочки. До метро Лівобережна 10-15 хвилин пішки. Квартира повністю готова до проживання.

Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 52В
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Евгена Сверстюка 52В (НЕ РЕКЛАМУВАТИ) 192,6 m 22 поверх 192600$ без%. Квартира з закоплюючим краєвидом на весь Русанівський канал, Батькивщину мати та Лавру. Ремонту більше 10 років, в квартирі встановлено центральне кондиціонірування, система керування світлом ЛУТРОН, автомат электричества 3 фазы (380), безперебійник, сигналізация, система очистки воды, а також переключення на проточні водонагревачи на випадок відключения горячей воды, шумоізоляция. Будинок 2004 року, зачинена территорія, шлагбаум. Вздовж Русанівського канала, зона для прогулянок, развита инфраструктура. До метро 5 хвилин.

Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 52В
rieltor.ua

Я не представитель агентств, а ВЛАДЕЛЕЦ КВАРТИРЫ, ПОЭТОМУ ЗАИНТЕРЕСОВАННЫЕ, обращайтесь на прямую по указанному номеру. Предлагается 4-х комнатная квартира по ул. Сверстюка, 52В в Днепровском районе, на 12-м этаже с видом на Русановский канал, Дом находится в пешей доступности от канала, территория которого, огорожена забором с видеонаблюдением и шлагбаумами для въезда и выезда машин. На территории расположены детская и спортивная площадки, спортзал. В доме установлены три лифта и служба консьержа. Внешний фасад дома выполнен из кирпича с ж/б перекрытиями, дом сдан в 2004 году. Рядом находится паркинг для жильцов дома. Общая площадь квартиры составляет 132 кв.м. В квартире выполнен авторский ремонт, большая часть мебели изготовлена итальянскими производителями CALLIGARIS и украинским производителем под индивидуальный заказ, большая часть которой, из натурального дерева. Квартира состоит из студии (совмещённой кухни с залом и мини-баром), детской, спальни, кабинета, двух санузлов, гардеробной и застекленного балкона. В санузлах установлены душевая кабина «RAVAK», джакузи, бойлер на 80 литров, стиральная машина «Siemens Aqua Stop”, биде и унитазы «KOLO” В комнатах несколько встроенных платяных шкафов итальянского производителя « BERLONI», в кабинете встроенный из натурального дерева рабочий шкаф , на кухне – вся встроенная техника, также итальянского производителя «BERLONI», духовой шкаф “Siemens”, холодильник «LG Side-by-Side», посудомоечная и варочная панель «Siemens». В спальных местах, ковровое покрытие, в студии, покрытие напольная плитка с подогревом. На стены нанесена моющееся покраска с элементами венецианской штукатурки и натуральный камень. Есть мини-бар и отдельная гардеробная комната. В квартире, кроме детской, установлены кондиционеры. До метро 15-20 минут пешком, поблизости находятся автобусные остановки и остановка общественной электрички, детские сады и школы, «Новус». За дополнительными фото и информацией, обращайтесь по телефону или пишите в любой месседж Я хозяйка квартиры, не посредник и не представитель агентства!

власник
СОБСТВЕННИК  4-х комнатная квартира по ул. Сверстюка 52В
olx.ua