вул. Феодосійська, 3в

Продажа компактной, видовой квартиры в новом доме на улице Феодосийская, рядом с метро Демиевкская. В квартире свежий дизайнерский ремонт, новая мебель и техника. Состоит из спальни, детской и кухни-гостиной. Стиль ремонта: минимализм с элементами лофта. Окна в сторону Козина, во двор. Отдельный тамбур на одну квартиру. В доме консъерж, 3 лифта.

Феодосійська вул., 3В
rieltor.ua

Продається комфортна 2 кімнатна квартира вул. Феодосійська, 3 В , Деміївська . Квартира затишна – загальною площею 61 кв.м. (61м2/19м2/14м2/14м2), окрема спальнята кухня-вітальня. Квартира з дизайнерським ремонтом.Укомплектована всіма необхідними меблями. і новою технікою (посудомийна, та пральна машини, варильна поверхня, електродуховка та мікрохвильова піч, вбудований холодильник, LCD панель та кондиціонер,…) Сучасна система очищення води. У квартирі встановлений бойлер, що забезпечує цілорічну наявність гарячої води Потужний кондиціонер . Квартира забезпечена високошвидкісним інтернетом та WI – FI. Комунальні платежі мінімізовані та здійснюються виключно за показаннями лічильників (опалення, гаряча та холодна вода, електроенергія - 2х зонний, що дозволяє заощаджувати до 50% плати). Квартира під охороною з датчиками від затоплення. Для покупців пропонується паркомісце з відеоспостереженням на автостоянці будинку або підземному паркінгу сусіднього будинку. З метою посилення безпеки у будинку встановлено цілодобове відеоспостереження.Гарна інфраструктура, до метро Деміївська 15 хвилин пішки. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-806-296-LX.

Продажа 2к квартири вул. Феодосійська, 3 В , Деміївська
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Київ, Феодосійська, 3в Продається 2-кімнатна квартира з ремонтом. Дві окремі кімнати та кухня-вітальня. Простора ванна кімната та окремо санвузол. Вбиральня, кімната, просторий коридор. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Чисте парадне, консьєрж, відеоспостереження. Парковка для авто поряд з будинком. У будинку розташована клініка, салон краси, в пішій доступності магазини та аптеки. Зручна транспортна розвязка у центр та на лівий берег.

Вигідно 2к квартира ремонт Феодосійська 3в Деміївка Саперна Слобідка
olx.ua