вул. Тургенєвська, 91

Продається світла та охайна квартира в центральній частині м. Ірпінь. ЖК Сторі Хаус, вул. Тургенівська, 91 Залишаються всі необхідні меблі. На лоджії облаштована робоча зона. По всій квартирі – тепла підлога. Тарифи житлові, газовий двоконтурний котел, ОСББ. Поверх 2 з 4 можливих. Поряд: Державний податковий університет, супермаркет Лоток, дитячий садочок Андерсон. В пішій доступності 5 хв.: супермаркети Траш, Новус, Пчілка, Rozetka, Галя Балувана, НП, Школа №2. Зупинка маршрутки до Києва №379 (метро Академмістечко). Без комісії для покупця! Державні програми - так. Оформлення 2%! Телефонуйте або пишіть в будь-якому месенджері!

можливий продаж по єОселя
Тургенівська, 91
rieltor.ua

Готова 2 кімнатна квартира у Клубному будинку з чудовим розташуванням у затишному місці, вікна виходять на північний схід. Поряд вся необхідна інфраструктура, поліклініка, податковий університет, магазини , школи та дитячі садочки Загальна площа 48.5 кв.м Житлова 27.1 Наповнення стяжка штукатурка газовий двоконтурний котел, розводка електрики по точкам,гіпсова штукатурка та стяжка. Оформлення 2% готівка.

Тургенєвська вул., 91
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії! Якщо Ви в пошуках комфортного повністю укомплектованого житла в центрі міста - запрошую на перегляд! Родзинкою даної квартири є 2 окремі кімнати!!! Кухню облаштували на лоджії - і це гарне рішення для сімї з дітками у кожного є власний простір - адже є 2 окремі кімнати! Квартира світла, простора, повністю готова до проживання! З вікон відкривається гарний вид на парк) Територія житлового комплексу закрита, є достатньо паркувальних місць. Найкраща локаця нашого міста - поруч усе необхідне для комфортного життя - супермаркети, кавярні, школа, дитячий садочок, зупинка громадського транспорту ....

можливий продаж по єОселя
Тургенєвська вул., 91
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь