вул. Січових Стрільців (Артема), 10

Січових Стрільців (Артема), 10, Дореволюційні, Стелі 3, 7м, ЦЕНТР. Золоті Ворота! Житловий простір складається з трьох просторих світлих кімнат, окремої кухні, з сумісним санвузлом з ванною. Оснащена усією необхідною технікою, виконаний підігрів підлоги, обладнана сучасними меблями, яка ідеально вписується в дизайн приміщення. Ремонт сканді із заміною комунікацій та електрики, робили з якісних матеріалів. Телефонуйте домовимся на перегляд в зручний для вас час.

Січових Стрільців вул. (Артема), 10
rieltor.ua

Продаж просторої дворівневої квартири в історичному центрі Києва. Квартира знаходиться на 6 поверсі (ліфт підіймається до 5-го). На першому поверсі квартири розміщується простора кухня-студія, сан-вузол, балкон, на другому - спальня та велика гардеробна. Квартира повністю мебльована та готова до комфортного проживання. Вид з вікон на історичний центр та на Поділ. Невелика ціна комунальних послуг. В 2022 році зроблено нове перекриття даху. Будинок на 7 секцій. Квартира в секції в дворі будинку. Двір закритий. Є можливість парковки біля будинку, вїзд через автоматичні ворота на пульту. Поруч добре розвинена інфраструктура та транспортна розвязка, є все необхідне для комфортного проживання: магазини, супермаркети, кафе, зупинки громадського транспорту, та багато іншого.

Січових Стрільців вул. (Артема), 10
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії! Терміново! Торг!!! Пропонуємо до продажу 4 кімнатну квартиру на Львівській площі, вул. Січових стрільців 10. Дореволюційний будинок 1906 року. Розташована на 2/4 поверсі, загальною площею 103 квадрати, висота стелі 3.5 м. В квартирі зроблений офісний ремонт. Фасадний вхід, будинок без ліфту.

ексклюзив
Січових Стрільців вул. (Артема), 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную розкішну простору квартиру 198 м2 в пятиповерховому царському будинку.Квартира розташована на 5му поверсі(єдина на поверх), двостороння;балкон-терраса для ранкової кави виходить в тихий,зелений дворик.Це саме серце Києва, саме історичного Києва.Поруч Дитячий парк на Пейзажній аллеї , Золотоворотський сквер. Продумане,вдале планування:простора та світла зала зонована на кухонний простір та приємну зону відпочинку.Стильний кабінет та затишна спальня,дитяча кімната та неперевершена ванна кімната з вікном. На підлозі паркетна дошка (виробництво Україна), плитка скрізь одного виробника – Flaviker. Шпалери в спальні Wallanddeco, Італія;одна стіна у панно. Кухня Miton Cucine, Італія. Топ на кухні - штучний камінь, Україна. Сантехніка – Італія, ванна balteco. Тумба под ТВ - Caccaro, стІл обідній - Miniforms, освітлення Flos тумбыи прикроватні Porada Крісло у вітальні - Desiree. Столик для кофе - bonaldo Компьютерний стіл Gallotti&radice. Вхід у парадне закритий,свій ключ.Паркомісце у дворі за шлагбаумом. Квартира вільна та готова к зустрічі з новими власниками.

Січових Стрільців вул. (Артема), 10
rieltor.ua