вул. Сім'ї Хохлових, 6б

Продається 1 кімнатна квартира, в будинку А05 (секція А0504). Введення в експлуатацію в 1 кв. 2024, квітні. Продаж квартири по переуступці або за договором купівлі-продажу. Єоселя і єВідновлення розглядаємо. Без % Є можливість придбання і паркомісця.

Без % Продаж 1 кімнатноі квартири ЖК UNIT. Home, переуступка
olx.ua

Продаємо простору квартиру з двома великими спальнями і кухнею-вітальнею 26 м2 в престижному ЖК UNIT Home. Квартира різностороння, має два простори санвузли, гардероб, засклену лоджію-терасу. В квартирі зроблена якісна стяжка підлоги, стіни готові під штукатурні роботи. Встановлені батареї з регуляторами, труби виведені під мокрі місця, корзини під кондиціонери. Все на магнітних картках. З ліфту підземний паркінг, комори для господарських речей. При вʼїзді в комплекс шлагбаум, охорона. ЖК UNIT Home - інноваційний житловий комплекс, що обєднує в собі сучасний дизайн, функціональність та комфорт. ЖК UNIT Home відрізняється від інших зручним розташуванням в центральній частині міста, відмінною транспортною інфраструктурою та доступністю до ключових обєктів міста. Сучасна архітектура поєднує в собі естетику, функціональність та комфорт. В комплексі передбачені системи безпеки та контролю доступу. Інфраструктура комплексу включає: підземний 2-рівневий паркінг, майданчики та спортивні зони для активного відпочинку мешканців, торгові та сервісні заклади, які забезпечують всі потреби мешканців прямо на території комплексу - «місто в місті» Житловий комплекс UNIT Home - це не просто будівля, а місце затишку та комфорту! Право власності на руках. Записуйтесь на покази!

Простора квартира з раціональним плануванням в престижному ЖК UNIThome
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Unit.Home по вул. Ґарета Джонса (Сімії Хохлових) . Керамічний блок. Кутова квартира на 20 поверсі в новобудові. Пройшла додаткову перевірку будівельниками перед здачею на відповідність якості/Гостів. Зручна транспортна розв’язка. Сучасна інфраструктура. Є все необхідне для комфортного життя. ЖК UNIT.Home по вул. Ґарета Джонса (Сімії Хохлових). Монолітно-каркасний. Продається затишна квартира. UNIT.Home - квартира з власним містом. Сервісна служба: -Ситуаційний центр 24/7 -Сервісна підтримка 24/7 Інфраструктура: -Медичний центр -Школа -Фітнес центр -Паркінги -Велопрокат -Зарядні станції для авто Smart-технології: BMS - cучасна автоматизована система управління SMART Lightening - енергоефективне освітлення SMART Home - автоматизована система обліку та контролю Безпека: -Власна служба безпеки -Відеоспостереження -Патрульний дрон -Тривожна кнопка -Захищена мережа інтернет

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК Unit.Home
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

НАЙВИГІДНІША ПРОПОЗИЦІЯ ДАНОГО КОМПЛЕКСУ. Пропонується 3 - кімнатна квартира БЕЗ ремонту у ЖК [ссылка скрыта] Будинок А0708, вже введений в експлуатацію та отримане право власності Квартира розташована на 4 поверсі 8-ми поверхового будинку Загальна площа складає 76 м2 Планування квартири: - 2 окремі спальні - 2 с/в - кухня вітальня - балкон ПОДАРУНОК - готовий дизайн проєкт квартири, який представлений на візуалізації, система охорони Ajax, бойлер, датчики (на затоплення, диму та температури). [ссылка скрыта] Це не просто житловий комплекс, а соціально-культурний простір. Для проекту буде реалізовано концепцію «місто в місті», інтегровану в інфраструктуру Шевченківського району Києва. У власну інфраструктуру входитимуть комерційні площі, ресторани, медичний центр, школа, фітнес-центр, велопрокат та паркінг із зарядками для електрокарів. Записатися в медичний центр [ссылка скрыта] завжди можна буде онлайн, де також буде введено систему електронних карток, нагадування про профілактичні огляди та можливість підключити фітнес-трекери до медичної платформи комплексу. Інноваційну школу буде підключено до інформаційних систем проекту [ссылка скрыта]. За допомогою онлайн комунікації батьки будуть в курсі успіхів дитини, всіх важливих подій школи та переміщення дитини територією . Відвідувачі Фітнес-клубу зможуть забронювати місце на тренування онлайн, відстежувати розклад тренерів, груп та заповненість зали. Записати досягнення тренувань можна буде в електронний щоденник, який сам формує меню та допоможе замовити спортивне харчування. UNIT.Сity - перший в Україні інноваційний парк. Ідея проекту полягає у створенні екосистеми та інфраструктури для сфери бізнесу, високих технологій та креативної індустрії. Територія інноваційного парку складатиметься з житлових кварталів, офісних будівель, дитячого простору та гостьового готелю. З повгою, Максим. Код обєкта 3 1 5 9 1 7 3 5 0 9 8 1

НАЙВИГІДНІША пропозиція продаж квартири в UNIT.Home
olx.ua

БЕЗ% НАЙВИГІДНІША ЦІНА! АКТУАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ! + у подарунок буде розроблений ваш власний індивідуальний дизайн-проєкт від ТОП студії Lemon Interior! До Вашої уваги пропонується видова 1к квартира в елітному ЖК UNIT.HOME Будинок введено в експлуатацію ,продаж по перепоступці! Комплекс має площу 25 Га. Частину займає жилий простір Unit.Home, на іншій частині розташований найсучасніший в Україні бізнес-центр Unit City.. Загальна площа квартири 51.2 м2 Кухня-вітальня 27.45 м2 Лоджія засклена 3.76 м2(можливо демонтувати та збільшити вітальню) Спальня 12.58 м2 С/у 6.16 м2 Французький балкон 1.24м2 Стелі 3 метра. У пішій доступності знаходяться станції метро Лукянівська та Дорогожичі. Поруч розташовані: ТРЦ Променада, спорт лайф,дит.садочки,школа, лікарні, супермаркет тощо. Є відео-огляд даного обєкту. Телефонуйте!

51м2 вул.Гарета Джонса,Дегтярівська.Шевченківський
olx.ua

Велика двохкімнатна двохстороння квартира, в якій врахованні найменші деталі, щоб Ти з легкістю створив омріяний простір для проживання. Кухня-вітальня, з функціональним зонуванням, з якої є вихід на великий відкритий балкон на паркову зону унікального UNIT.Home. Але ж балконів мало не буває? Тому ця квартира двохстороння і має додатковий балкон з Master-bedroom з видом на зелений ландшафтний дизайн двору. Загальна площа: 90,4 м2 Кухня-вітальня: 29,6 м2 Житлова площа: 31,9 м2 Квартира розташована на 7-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $2065/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію за телефоном +38********09 Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 90,4 м2, 2-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Функціональна однокімнатна квартира на середньому поверсі для здачі в оренду або для власного проживання. Засклена лоджія може слугувати окремою зоною під кабінет чи можна зробити затишну зону для відпочинку. Французьський балкон доповнює простір спальні та відкриває прекрасні види на паркову частину комплексу. Ідеальний варіант для першої інвестиції. Загальна площа: 42,5 м2 Кухня-вітальня: 16,5 м2 Житлова площа: 13 м2 Квартира розташована на 5-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $2800/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію за телефоно м+38********09 Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 42,5м2, 1-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Вражаюча двохкімнатна квартира з великим балконом, щоб насолоджуватись чудовими осінніми вечорами в компанії близьких та друзів. Весь простір квартири має правильну форму, три великі гардеробні, кухня-вітальня з власним французьським балконом та просторі спальні 20м2, одна з яких Master-bedroom. Квартира ідеально підходить для сімейного проживання. Загальна площа: 92,9 м2 Кухня-вітальня: 25,8 м2 Житлова площа: 40,6 м2 Квартира розташована на 2-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $1960/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію за телефоном +38********09 Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 92,9 м2, 2-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Двохстороння двохкімнатна квартира з двома відкритими балконами та двома гардеробами. Простора Master-bedroom та дитяча спальня мають вражаючі види у власний зелений ландшафтний двір. Чудово зонований простір вітальні та робочої зони кухні, з відкритим балконом і видом на унікальну паркову зону комплексу. Загальна площа: 88,2 м2 Кухня-вітальня: 29 м2 Житлова площа: 31,8 м2 Квартира розташована на 3-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $2030/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію за телефоном +38********09 Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 88,2м2, 2-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Простора двохкімнатна двохстороння квартира, з двома великими спальнями 20м2, одна з яких Master-bedroom. Видова кухня-вітальня з функціональним зонуванням та виходом на відкритий балкон у зелений внутрішній двір, з ландшафтним дизайном. Відкритий балкон ідеально підходить для проведення затишних вечорів на свіжому повітрі. Загальна площа: 92,4 м2 Кухня-вітальня: 34 м2 Житлова площа: 39,9 м2 Квартира розташована на 3-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $2570/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію за телефоном +38********09 Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 92,4м2, 2-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Житлові комплекси у Київ

ПРОДАЖ готової, ідеальних розмірів однокімнатної, видової квартири з власним деревом на терасі. Високий поверх та можливість споглядати місто на багато кілометрів. І крута особливість - це власне дерево за вікном на 22 поверсі на власній терасі. Це може бути ваша перша квартира і можливість стати частинкою унікального для України інноваціного проекту UNIT.Home, де окрім житла, ви отримуєте цілу екосистему навколишнього середовища! Функціональність в кожному метрі квадратному та великий санвузол - все це допоможе спланувати ідеальний простір для життя. Загальна площа: 45,8 м2 Кухня-вітальня: 15,3 м2 Житлова площа: 14 м2 Квартира розташована на 22-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $3000/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію. Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 45,8 м2, 1-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Тристороння квартира з правильним, продуманим плануванням та висотою стелі аж 3,6 метри, що дає відчуття неймовірного та просторного комфорту. Спальні в різних частинах квартири для більшої приватності і одна з яких є Master-bedroom. Велика тераса, майже 15м2, на якій Ти зможеш проводити дуже класні вихідні зі своїми друзями. Вид на абсолютно пішохідну зону зі штучним струмком і ринковою площею з красивими дубами. Загальна площа: 82,2 м2 Кухня-вітальня: 25,2 м2 Житлова площа: 28,2 м2 Квартира розташована на 6-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $2114/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію за телефоном +38********09 Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 82,2 м2, 2-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

ПРОДАЖ готової, двосторонньої, двокімнатної квартири з високою стелею та власним деревом на терасі за вікном. Продумане планування та ідеальний простір для вашого життя з власним Master-bedroom. Величезна кухня-вітальня правильних форм з виходом на терасу де вже росте дерево, для незабутніх вечорів в компанії друзів чи сім’ї. Додаткова засклена лоджія зі спальні, як можливість створити окремий кабінет чи збільшити простір. Тут Ви можете реалізувати найкращі ідеї по зонуванню, адже кожний метр квадратний максимально продуманий. Приходьте за нею швидше, адже це дійсно унікальний варіант для вашого життя в першому інноваційному проекті UNIT.Home Загальна площа: 109,6 м2 Кухня-вітальня: 39,2 м2 Житлова площа: 41,4 м2 Квартира розташована на 7-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $3000/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію. Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 109,6 м2, 2-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира з неймовірним краєвидом в ЖК бізнес класа за адресою - Київ - Шевченківський р-н - Лукянівка - вул. Сімї Хохлових 6б Знаходиться на 21 поверсі 22 поверхового будинку А07, який введено в експлуатацію Квартира з документами, право власності отримано В квартирі стіни з керамоблока, висота стелі - 3м, будинок виконаний за монолітно-каркасною технологією, є підземний паркінг Квартира складається з: - Передпокій - Кухня - вітальня - Санвузол - Спальня - Лоджія засклена - Гардероб ЖК ЮНІТ.Хоум — не просто житловий комплекс, а соціально-культурний простір. Для проєкту буде реалізована концепція «місто в місті», інтегрована в інфраструктуру Шевченківського району Києва. У власну інфраструктуру будуть входити комерційні площі, ресторани, медичний центр, школа, фітнес-центр, велопрокат та паркінг з зарядками для електрокарів. Будував всім відомий забудовник КАН Девелопмент у Києві, який побудував ЖК Республіка, ЖК Файна Таун, ЖК Tetris Hall, ЖК Комфорт Таун

БЕЗ %, ЖК UNIT.Home, А07, 1 кімн, 54.6м2, Лукянівка, Ґарета Джонса
olx.ua

Шикарна однокімнатна квартира в унікальному будинку CENTRAL TOWER, з неймовірними видами на зелений благоустрій внутрішнього двору. Простора та світла кухня-вітальня, окрема спальня з окремим місцем для зберігання речей, велика відкрита лоджія, на якій ідеально зустрічати світанки та насолоджуватись заходом вечірнього сонця. Загальна площа: 56,2 м2 Кухня-вітальня: 27,9 м2 Житлова площа: 14,6 м2 Квартира розташована на 4-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $2937/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію за телефоном +38********09 Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 56,2 м2, 1-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Цей варіант для поціновувачів великих двокімнатних квартир, в якій враховані найменші деталі для втілення ваших найкращих ідей щодо дизайну та стилю. Свій ідеальний Master-bedroom та ще й великий відкритий балкон на паркову зону унікального UNIT.Home. Загальна площа: 87,5 м2 Кухня-вітальня: 24,5 м2 Житлова площа: 30,6 м2 Квартира розташована на 2-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $1946/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію за телефоном +38********09 Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 87,5м2, 2-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Неймовірно функціональна, продумана двохстороння та двохкімнатна квартира з власним Master-bedroom та ідеальною кухнею-вітальнею, де Ти можеш реалізувати найкращі ідеї по зонуванню простору для створення неперевершеної атмосфери. Два балкони ідеально підходять для ранкової філіжанки кави та організації сімейних затишних вечорів. Загальна площа: 88 м2 Кухня-вітальня: 29,9 м2 Житлова площа: 32,1 м2 Квартира розташована на 4-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $2030/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію за телефоном +38********09 Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 88 м2, 2-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

КРАЩА ЦІНА КОМПЛЕКСУ! Пропонуємо у продаж 1к. квартира 55,2 м2 в ЖК UNIT.Home Будинок зданий в експлуатацію. Cекція А0709 UNIT.Сity – перший в Україні інноваційний парк. Ідея проекту полягає у створенні екосистеми та інфраструктури для сфери бізнесу, високих технологій та креативної індустрії. Територія інноваційного парку складатиметься з житлових кварталів, офісних будівель, дитячого простору та гостьового готелю. Концепція проекту спрямована на надання комфортних умов життя спеціалістів інтелектуальних сфер, розвиток IT індустрії в Україні, симбіозу технологічних досягнень та інноваційних технологій при створенні житлових просторів та відкриття нової туристично привабливої області столиці. 315.9********17

КРАЩА ЦІНА Комплексу / ЖК Unit Home / Шевченківський р-н / Київ
olx.ua

Двохстороння функціональна двохкімнатна квартира з роздільними спальнями. Master-bedroom з неймовірним видом на унікальний ландшафтний дизайн внутрішнього двору. Просто неймовірно велика кухня-вітальня з ідеальними формами для зонування та ще й заскленою лоджією, з якої відкриваються види на інноваційний парк UNIT.City. Загальна площа: 94,6 м2 Кухня-вітальня: 37,8 м2 Житлова площа: 36,4 м2 Квартира розташована на 3-му поверсі. Стан: Без ремонту Ціна - $2470/м2 З нетерпінням чекаємо дзвінка, щоб надати детальну інформацію за телефоном +38********09 Ще більше пропозицій по оренді / купівлі квартир в Києві від надійного забудовника KAN Development можете знайти в нашому телеграм-каналі kan_market (просто пишем в пошуку telegram)

ПРОДАЖ 94,6м2, 2-кімн квартира, ЖК UNIT.Home Юніт Хоум! БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! Двостороння універсальна квартири в єк бізнес класу Unit.Home Будинок введено в експлуатацію, ДОКУМЕНТИ на руках ВЕЛИКА 2к-85.5м2 можна перероботи у 3 кімнати Комплекс охороняємий, із закритою територієюЮ власний паркінг, ландшафтний парк у дворі. 10-15 хвилин пішки до метро Дорогожичі або Лукянівка, поруч школа, дитячий садок, парк,тц,супермаркет Зручна транспортна розвязка та комфортне проживання з дітьми. Швидкісні ліфти,які спускаються прямо в паркінг. [ссылка скрыта] - це не просто житловий комплекс, а соціальний і культурний простір. Проєкт інтегрований в інфраструктуру Шевченківського району Києва, втілюючи в життя концепцію міста всередині міста. Унікальна інфраструктура включає в себе комерційні приміщення, ресторани, медичний центр, школу, фітнес-центр, пункт прокату велосипедів і паркінг із зарядними пристроями для електромобілів. Медичний центр [ссылка скрыта] буде завжди доступний у режимі онлайн, а також впровадить систему електронних карток, нагадувань про профілактичні огляди та можливість підключення фітнес-трекерів до медичної платформи комплексу. Інноваційна школа буде підключена до інформаційної системи проєкту [ссылка скрыта]. Батьки зможуть стежити за успішністю дитини, важливими шкільними подіями та її переміщеннями територією [ссылка скрыта] за допомогою онлайн-комунікації. Користувачі фітнес-клубу можуть бронювати тренування онлайн, стежити за розкладом тренерів і груп, а також за використанням залу. Вони також можуть записувати свої тренувальні досягнення в електронний щоденник, складати меню і замовляти спортивне харчування в [ссылка скрыта]. У комплексі є коворкінг-простір і конференц-зали для виступів і міжнародних зустрічей. На прилеглій території буде розбито парк із зонами відпочинку, велосипедними доріжками та дитячим ігровим майданчиком.

НАЙКРАЩА пропозиція ВЕЛИКА 2к-85м2 Unit Home Гарета Джонса Лукянівка
olx.ua

З ДОКУМЕНТАМИ!!! ЗДАНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ВЕЛИКА ТА ВИДОВА НА ТРИ СТОРОНИ 3к квартира на 123м2 можливий продаж двох паркомісць додатково Комплекс охороняємий, із закритою територієюЮ власний паркінг, ландшафтний парк у дворі. 10-15 хвилин пішки до метро Дорогожичі або Лукянівка, поруч школа, дитячий садок, парк,тц,супермаркет Зручна транспортна розвязка та комфортне проживання з дітьми. Швидкісні ліфти,які спускаються прямо в паркінг. UNIT.Home - це не просто житловий комплекс, а соціальний і культурний простір. Проєкт інтегрований в інфраструктуру Шевченківського району Києва, втілюючи в життя концепцію міста всередині міста. Унікальна інфраструктура включає в себе комерційні приміщення, ресторани, медичний центр, школу, фітнес-центр, пункт прокату велосипедів і паркінг із зарядними пристроями для електромобілів. Медичний центр UNIT.Home буде завжди доступний у режимі онлайн, а також впровадить систему електронних карток, нагадувань про профілактичні огляди та можливість підключення фітнес-трекерів до медичної платформи комплексу. Інноваційна школа буде підключена до інформаційної системи проєкту UNIT.Home. Батьки зможуть стежити за успішністю дитини, важливими шкільними подіями та її переміщеннями територією UNIT.City за допомогою онлайн-комунікації. Користувачі фітнес-клубу можуть бронювати тренування онлайн, стежити за розкладом тренерів і груп, а також за використанням залу. Вони також можуть записувати свої тренувальні досягнення в електронний щоденник, складати меню і замовляти спортивне харчування в UNIT.Cafe. У комплексі є коворкінг-простір і конференц-зали для виступів і міжнародних зустрічей. На прилеглій території буде розбито парк із зонами відпочинку, велосипедними доріжками та дитячим ігровим майданчиком. Дегтярівська Глибочицька Хохлових Лукянівка Дорогожиці Шевченківський ДТЕК коворкінг офіси квартира продаж квартири нерухомість Теліги Герцена Герцен Парк Креатор Creator Podil Plaza

З ДОКУМЕНТАМИ Unit.Home ВЕЛИКА 3к-123м2 трьохстороння Лукянівка
olx.ua

НАЙВИГІДНІША ПРОПОЗИЦІЯ! Інноваційний UNIT.Home - квартира з власним містом Простора (трьохстороння) світла 3 кімнатна квартира ( можливий продаж квартири з паркінгом) Квартира з документами! Будинок 2023 року, зданий в експлуатацію. Інфраструктура: -Медичний центр -Школа -Фітнес центр -Паркінги -Велопрокат -Зарядні станції для авто Smart-технології: -BMS - cучасна автоматизована система управління -SMART Lightening - енергоефективне освітлення -SMART Home - автоматизована система обліку та контролю Безпека: -Власна служба безпеки -Відеоспостереження -Патрульний дрон -Тривожна кнопка -Захищена мережа інтернет

125м2 Гарета Джонса (Хохлових Сімї), UNIT.Home
olx.ua

Продаж 4-кімнатної квартири в ЖК Unit Home. Житло в першому в Україні інноваційному парку Unit.City. Загальна площа - 152 m2 Квартира розташована на 22-ому поверсі 22-ми поверхової секції (секція А0701). З вікна вітальні відкривається дуже гарний краєвид Будинок вже ВВЕДЕНИЙ в експлуатацію!!! Планування: -3 спальні -кухня-вітальня -2 с/в -2 гардеробні -одна терраса (10 м2) Висота стелі в кухні-вітальні 5,1 м мастер-спальні і також друга спальня - 4,2 м, в інших кімнатах - 3м Квартира троьохстороння. У будинку використовується преміальний ліфт KONE, сучасні системи доступу та управління. Дизайн холів та місць загального користування виконаний відомим бюро MONO. Доступ автомобілів на територію обмежений, є двохрівневий підземний паркінг. Кількість паркомісць більша ніж кількість квартир у комплексі. Передбачена вся необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа, фітнес-центр, супермаркет та ін. Юніт Хоум, Юніт Сіті. Unit.Home є невідємною частиною іноваційного IT кластеру Unit.City. UNIT.City зберігає інтелектуальну еліту в Україні. Молодь має умови та можливості для гідної праці у межах своєї держави, а також поєднує технологічні досягнення та інноваційних громадян навколо ідей розвитку економіки країни та еволюції міст. Unit Home - найкраща інвестиція в якість життя вашої сімї. Є відео, відправимо вам по запиту

Продаж тристоронньої 4-кімнатної квартири в ЖК Unit Home
olx.ua

1 кімната · 8 поверх з 9 Загальна площа 48.5 м² · житлова 46, 4 м² · кухня 18.6 м² Пропозиція від власника Будинок вже побудований Право власності березень 2024 року ЖК Unit Home - комплекс бізнес-класу з унікальним дизайном, що складається з 9 будинків різної висотності, що будується за концепцією "місто в місті". Стан квартири після будівельників: на підлозі лазерна стяжка, заповнення стін з червоного керамоблоку, встановлені панорамні вікна, радіатори з терморегулятором, бойлер. Висота стелі 3м. Квартира обладнана автоматизованою системою контролю розумного будинку, з інтелектуальними лічильниками (тепло, вода, електрика), а також системою безпеки Ajax (пожежна сигналізація, датчики відкриття дверей, рухи та підтоплення). Цілодобово-охоронювана територія з відеоспостереженням. Двір без машин, зі своїми розумними скверами, дитячими та спортивними майданчиками. Дитячий садок, школа, медичний, фітнес-центр Вхід в лобі за допомогою сканування біометричних даних та домофон. Зелений сад з зонами відпочинку в кожному дворі будинку. Кожна секція має вихід в внутрішній двір.

Продаж 1к квартири 48.5 кв. м в Unit Home
olx.ua
1 - 24 з 25 результатів