вул. Софії Русової, 1

Продаж без% 1к квартири, Позняки-Осокорки, Софії Русової 1, Дарницький район, Лівий берег. Квартира знаходиться на 6 поверсі 25-ти поверхового будинку. Укомплектована меблями та технікою. Загальна площа 41,1м2, житлова площа 17,3м2, кухня 7,3м2. Квартира не кутова, не в торці будинка. Квартира знаходиться всередені будинка, тому - тепліша. Кімната: диван, також: робоче місце, шафа, полиці. Кухня: обідня група, крісла, пральна машина Indesit, холодильник Beko, чеська сантехніка. Засклений балкон, утеплений. На балконі обладнано робоче місце (стіл, офісне крісло, виведено електрику). Завдяки теплому балкону, дозволяє заощаджувати витрати на опалення. Встановлений бойлер Indesit 100 л – і на кухні, і у ванній завжди гаряча вода. На всіх вікнах – жалюзі. Встановлені лічильники тепла (на опалення), регулятори на батареї, лічильники води, електрики (двозонні). LED (світлодіодні) лампи, що економить електрику. У передпокої - роздягальня, дзеркало. Вхідні броньовані двері, утеплені, з якісним замком, вічком, засувкою і системою противзлому. Три ліфти у підїзді, загальна парковка перед домом, консьєрж. Поряд з будинком: парковка, 2 великі спортмайданчики, магазинчик, позаду будинку – новий садок, 20 метрів – Новус. Автобусна зупинка: 10 метрів. На вулиці – кафе, спортзали, банки, магазини. За 5 хвилин від будинку – магазини ТЦ «МЕТРО», «Епіцентр», по дорозі від станції метро супермаркет "Білла".

ексклюзив
Софії Русової вул., 1
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ОСОКОРКИ! 1 кімн=36.5м2! С.Русової, 1! ✔ Продаж квартири в житловому стані на Осокорах. ✔ Повноцінна однокімнатна квартира, сан.вузол суміжний, лоджія. ✔ Квартира мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою, встановлено кондиціонер, бойлер. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, магазини, супер маркет, салон краси, ресторани. Метро Осокорки 10 хвилин пішки.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Софії Русової вул., 1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Гаряча пропозиція! Пропонуємо Вам чудову 1-кімнатну квартиру по вулиці Софії Русової - Якісний ремонт - Укомплектована меблями та технікою - Ідеальне розташування, розвинена інфраструктура - 10 хв пішки до метро Осокорки та Позняки 💙💛 Співпрацювати зі мною Вам буде легко, комфортно та безпечно! До зустрічі на перегляді! Деталі

Софії Русової вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця! єОселя 3% Продається квартира-студія в ЖК Патріотика 33 кв.м. Квартира розташована на 23 поверсі, яка знаходиться за адресою вул. Софії Русової, 1. В квартирі зроблений якісний ремонт, є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Поблизу є все необхідне для мешканців масиву: супермаркети «Novus», «Фора», АТБ, аптеки, Епіцентр, Metro, банківські установи, місця для дозвілля ТЦ «Аладін», ТЦ «Піраміда», ресторан «Кухмейстер», [ссылка скрыта], дитячі садки, школи, гімназія, озера, пляжі. Зручна транспортна розвязка. м. Осокорки - 12 хвилин пішки Перегляди по домовленості в зручний для вас час.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Софії Русової вул., 1
rieltor.ua

До Вашої уваги, у продажу зявилася однокімнатна квартира в ЖК "Патріотика" 37м2 на 19 поверсі. Стан квартири - житловий, можна відразу перевести свої речі для комфортного проживання або ж використовувати її під здачу в оренду. Поруч з будинком є все необхідне для Вашого комфортного проживання. Торгові центри і величезна кількість різних магазинів і закладів. До метро "Осокорки" 13 хв ходьби. З вікна видно Дніпро і озеро. ID: 72993

Софії Русової вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1к, видової квартири-студії. Вул.Софії Русової, 1. 23/25 поверхового будинку. Загальна площа 33кв.м. Стильна, комфортна квартира з ремонтом. Є вся побутова техніка( пральна машина, бойлер, індукційна плита, духова шафа, витяжка) та меблі. Все залишається. Гарна пропозиція, під орендний бізнес. Всі документи готові для продажу, ніхто не зареєстрований. Ціна 55000у.о.

1к, Осокорки, Патріотика, С. Русової, Чавдар, Ващенко
olx.ua