вулиця Василя Симоненка, 4

Продаж 2х поверхової квартири , місто Бровари , вулиця Василя Симоненко 4, ЖК Купава , 9/9 поверхового , загальна площа 75 кв м + 2й поверх . Якісний ремонт, підігріви підлоги , багато зон освітлення . В кімнаті замінено панорамні вікна , вид на приватний сектор . Планування : перший поверх спальня , зал , кухня , сан/ вузол з великою кутовою ванною. Двоє сходів , з одного боку гостьова частина на 2 кімнати, сан/ вузол з душ кабіною . Інша частина облаштована електро -сауною , кімната відпочинку , сан вузол . Кожна кімната з кондиціонерами . Продаж з повною комплектацією меблями та побутовою технікою, газова плита на кухні , помудомийна машина . Квартира двостороння, не кутова . На поверсі окрема загороджена своя кладова . Своя прибудинкова територія . 80000 уе

Продаж 2х ярусної квартири ЖК Купава
olx.ua

У продаж пропонується однокімнатна квартира в ЖК Купава за адресою вул. Симоненка в м. Бровари. Квартира світла та простора загальною площею 50 м² повністю мебльована та укомплектована всією необхідною побутовою технікою. У квартирі виконано ремонт. Навколо будинку доглянута територія з дитячими та спортивними майданчиками, парадні чисті з відеоспостереженням, та кодовим замком. Відмінно розвинена інфраструктура в пішій доступності є все необхідне для вашого комфортного життя парки, супермаркети, салони краси аптеки, ринок, кавярні, ТРЦ, школа та дитячий садок. Добре розвинена транспортна розвязка поблизу будинку зупинка міського транспорту. Телефонуйте, пишіть! Підемо на перегляди! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-992-501-LX.

1к кв ЖК Купава вул. Симоненка м. Бровари
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира Бровари, вулиця В. Симоненка 4 - ЖК Купава. Один з кращих житлових комплексів за якістю та розташуванням. Поверх 3-й десятиповерхового цегляного монолітно-каркасного будинку (стіни будинку з утепленням), 2008 року побудови. Площа квартири 49/21/12, 9 кв м. Квартира з ремонтом. Вбудована кухня, з витяжкою та газовою плитою. У просторій кімнаті за рахунок розсувних скляних перегородок – панелей виділено окрему спальну зону з двоспальним ламелевим ліжком та шафою. У кімнаті розташований диван, що розкладається, меблі. Підлога викладена бамбуковим паркетом. Кондиціонер, пральна машина, шафи для одягу Підлога з підігрівом. Лічильники на воду, електроенергію, газ, індивідуальний тепловий лічильник із системою регулювання рівня обігріву квартири в опалювальний період. Просторий балкон з виходом із кімнати та кухні. Квартира дуже тепла. Вікна у двір. Територія ЖК огороджена, достатня кількість місць для паркування, У кількох хвилинах ходьби-популярний, добре відомий критий басейн «Купава», спортивний комплекс з тенісними кортами. У пішій доступності є лісо-паркова зона. Поруч кілька супермаркетів відомих торгових мереж. Зручна транспортна розвязка. Квартира вільна, чистий продаж. Ціна 47000 у.о.

Продаж 1-кімнатної квартири Бровари, вул. Симоненка 4 (ЖК Купава)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 кімнатну квартиру в ЖК Купава 3 поверх, 51 м2. Повністю укомплектована квартира з ремонтом. Кухня студія, балкон закритий просторий, великий гардероб, суміжна ванна кімната Два ліфти. На весь будинок встановлено генератори на випадок блекаутів для забезпечення опалення будинку. Вода централізована, великою перевагою є третій поверх квартири, у разі вимкнення світла вода наявна в квартирі. Поряд наявна вся необхідна інфраструктура Теплий затишний будинок Звертатися за номером телефону у оголошені Дзвінки лише Вайбер та телеграм

власник
Продам квартиру 51 м2 у Броварах
olx.ua

Продаж 2 х кімнатної квартири в ЖК «Купава» вул. Симоненка, м.Бровари , Київська обл. Чудова локація в м. Бровари – поруч розвинена інфраструктура. В пішій доступності знаходиться лікарня, парк, ліс, басейн «Купава», спортивний комплекс, тенісний корт, спортивний зал, магазини та різноманітні заклади: ресторан, кав’ярня, перукарня , стоматологія, сучасний сквер для теплих зустрічей та прогулянок з дітьми. Поруч з комплексом ( 5 хв. пішки) Нова пошта, АТБ, Фора , в будинку відділення Укрпошта. Паркувальний майданчик під будинком , поруч є платна парковка з охороною. Маршрутним автобусом Бровари - Київ до метро Лісова 20 хвилин, автомобілем 15 хв. Монолітно-каркасний будинок з цегляним наповненням, в будинку власне ОСББ. Будинок має автономну котельню. Квартира розташована на 18 поверсі/20 поверхового будинку з гарним плануванням. Загальна площа квартири -74.9 кв.м., житлові кімнати - 20.0кв.м. та 17.4 кв.м , кухня- 11.8 кв.м., коридор- 13.4кв.м., ванна кімната -3 кв.м, санвузол - 2.3 кв.м., 2 балкони- 4.3 кв.м та 2.7 кв.м. Квартира простора, світла, тепла, затишна, видова, з якісним ремонтом, частково укомплектована меблями ( вбудована шафа і кухня ) та побутовою технікою ( 2 кондиціонери, склокерамічна варильна поверхня, духова шафа , посудомийна машина, бойлер) . -Якісні вхідні металеві двері. - Сан/вузол роздільний. - Індивідуальний лічильник тепла на квартиру. -Автомат керування електроенергією встановлений у квартирі. -Доглянутий підʼїзд та консьєрж. -Єдиний власник, в оренду не здавалася. Квартира від власника . Фото реальні. Відповім на всі додаткові запитання.

власник
Продаж 2 кімнатної квартири ЖК Купава , вул. Симоненка, м.Бровари
olx.ua

Дослідити місцевість

Географія Бровари