вул. Данченка, 32б

Продається 1-к. квартира з кухнею-студією та ремонтом в ЖК "Новомостицько-Замковецький" Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 34 м2 з балконом та виглядом у двір в Подільському р-ні за вул. Данченка 32Б. Код квартири - #23528199 • 2 поверх з 9 (ліфт + вантажний ліфт); • новобудова; • централізоване опалення; • бойлер; • балкон; • ремонт; • паркінг. У квартирі: • кухня; • ліжко; • диван; • шафа; • кондиціонер; • телевізор; • Wi-Fi роутер; • пральна машина; • холодильник. Квартира повністю мебльована з ремонт. Планування включає окрему спальну кімнату з міжкімнатними дверима, кухню-студію площею 10 м2 з вбудованими меблями та технікою (витяжна вентиляція, варильна поверхня, мікрохвильова піч, духовка, та ін.), санвузол з ванною та якісною сантехнікою. У квартирі місткий бойлер, кондиціонер, Інтернет та ТБ, надійна побутова техніка та зручні меблі для вашого комфортного проживання. Розвинута територія на якій є все необхідне. Розвинута інфраструктура, гарний внутрішній двір! Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру.

можливий продаж по єОселя
Сергія Данченка вул., 32Б
rieltor.ua

Готова і мебльована смарт квартира 22.5 м кв з лоджією Вулия Сергія Данченка 32б, новий ЖК Новомостицько-Замковецький Дуже добре розвинена інфраструктура на території ЖК Квартира пропонується до продажу з усією технікою, меблями = готова до проживання одразу в день угоди. Квартира має діючого орендаря тому якщо ви розглядаєте купівлю під інвестицію то вам не потрібно шукати орендаря і ви одразу будете мати дохід від оренди. Можливий продаж : - Є оселя - Розтермінування на 12 місяців за умови першого внеску 25 + тисяч доларів - За 100 відсотковий розрахунок Маємо відео огляд!!! Наберіть за номером телефону та надам відео квартири Документи на квартиру від 2019 року . Чудовий варіант під інвестицію.

можливий продаж по єОселя
Сергія Данченка вул., 32Б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається своя 2-х кімнатна квартира, без комісії, чистий продаж по договору куплі-продажу. Пройде будь-яку перевірку. Документам більше 3-х років, ніхто не прописаний, я єдиний власник. Загальна площа 58.8 кв.м., роздільне планування. 1 кімната - 17.3, 2 кімната- 11.6, кухня - 10.3, коридор - 13.6 (в коридорі гардеробна), ванна кімната 4.8 кв. м., висота стелі 2.7 м. Квартира на 6-му поверсі 7-ми поверхового підїзду. В підїзді домофон, поштомат Нової пошти, великий вантажний ліфт. Двері при вході на поверх на магнітному замку, на поверсі камери відеонагляду в декількох ракурсах. В квартирі свіжий, якісний ремонт, який робився під себе. В квартирі ніхто не жив. Встановлені якісні вхідні броньовані двері з класною фурнітурою, у тому числі замки Mottura, які працюють в парі між собою. Підключена система Ajax, яка включає в себе датчики: відкриття дверей, протипожежний, протікання води, руху з фотофіксацією, а також кран перекриття води з можливістю перекриття на всю квартиру зі смартфону. Електроенергія: потужність підєднання 12 кВт, 380В, 3 фази, двотарифний лічильник електроенергії, прямий договір з Yasno/ДТЕК, захисні автомати, і вся електрика розбита на багато груп, розеток дуже багато по квартирі, щоб точно вистачило на все і в майбутньому. В квартирі підключений домофон та гігабітний інтернет, і в обидві кімнати та на кухню проведена вита пара, для кращої якості звязку. Лічильники на воду (теж прямий договір з Київводоканалом), встановлено бойлер на 50л, система фільтрації і перекриття та обслуговування кожної группи водопостачання в одному місці. Всі змішувачі Hansgrohe, на кухні мийка Franke. Опалення від котельні ЖК, лічильник опалення на квартиру, електрична тепла підлога в коридорі, в ванній, на кухні та на балконі. На кухні, та в обидвох кімнатах встановлені кондиціонери. Стелі повсюди, окрім лоджії з гіпсокарту, з шаром мінвати для тепло та шумоізоляції. У великій кімнаті стіни також з тепло та шумоізоляцією, у маленькій зі сторони сусідів. Ламінат німецький, вологостійкий підвищеної зносостійкості. В обох кімнатах в стелю вмонтована декоративна підсвітка з можливістю регулювання інтенсивності та відтінку. З меблів гардеробна і кухня (стільниця на кухні виконана з зносостійкого і майже вічного декоративного каменю). Духова шафа, посудомийна машина, варильна поверхня та пральна машина Bosch. В лоджії підключене освітлення та радіатор опалення. Продаж за готівку в долларах США. Торг вітається, пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp. Більше фото за запитом у месенджерах.

власник
Сергія Данченка вул., 32б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміновий продаж Smart квартири по вулиця Сергія Данченка 32 б, 7-й поверх. Квартира має готового орендаря та може бути продана з орендарем. Документи 2019р. та готові до продажу Продаж з усіма меблями та технікою.

Данченко 32 б, новобудова, терміново
olx.ua