вул. Райдужна, 16

Терміново! Вигідна пропозиція! Пропонується до продажу укомплектована 3кімн. квартира в гарному стані. Продається разом з технікою і меблями. Гарний вид з вікна, в сторону озера. В квартирі на полу дубовий паркет, в гарному стані; сучасні меблі, сантехніка; бойлер, кондиціонер, 2 засклених балкони, гардеробна. Будинок в гарному стані, утеплений, чистий підїзд, склопакети та два нові ліфти: пасажирський та грузовий. Розташований будинок прямо біля парку та озера Райдужного ( із пляжною зоною відпочинку); чисте, красиве, та надзвичайне місце для проживання. Поруч магазини Сільпо, АТБ, Фора, Новус, торговий центр Квадрат, школа, дит. садок; зручний транспорт до метро Дарниця, Лівобережна 10 хвилин на транспорті. ; 15 хвилин до метро Почайна. У дворі є дитячий майданчик, стадіон. ( Готові також на продаж по різним Державним програмам). Ціна: 65000 USD.

Райдужна вул., 16
rieltor.ua

Квартира 1к. Райдужна 16. Райдужний масив Дніпровського району. Вид обєкту: Вторинний ринок. Поверх: 15. Опис: буд. БПС-6. Комфортна квартира з косметичним ремонтом! Продається квартира від ВЛАСНИКА. Скляний балкон. Сан вузол окремий, кухня в чудовому стані. Гарна локація: з вікон-вид на озеро, чудовий парк, кругом озера, пляж. Школа, садок-100м. Поруч е магазини, бювет. Також маленька церква. Виїзд маршруток і автобусів. Чудове місце. Дзвонить за номером:09******78

власник
Продаж 1 квартири 33.8 кв. м на вул. Райдужна 16
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Розглядаємо продаж під всі види програм! "Видова. Терміново продаю чудову квартиру. Серія БПС 1982 року побудови. Зроблено капітальний ремонт квартири 5 років тому з заміною склопакетів, змінив мідну проводку, тепла підлога в санвузлі та на балконах. Три кондиціонери, гардероб, великий обєднаний санвузол, вікна в двір, поруч магазини Новус, Сільпо, АТБ, Фора, торговий центр Квадрат, зручний транспорт до метро Дарниця, Лівобережна 10 хвилин на транспорті. У дворі є дитячий майданчик, стадіон, озеро Радунка з пляжною зоною відпочинку 5 хвилин."

Без комісії! Вільна! Продам 3к вул. Радужна, 16
olx.ua