вул. Празька, 3

Пражская 3. Харьковское шоссе. Центр Дарницкой(Ленинградской) площади. Уютная современная квартира в добротном, кирпичном доме. Капитальный ремонт с заменой всех коммуникаций. Двухкамерные стеклопакеты - комната, кухня, балкон. Ламинат - комната + кухня , с/у-плитка. Бойлер, счетчики на газ, Г.В. и Х.В. Кондиционирование. Встроенная кухня.Коридор-встроенный шкаф. Зеленый двор, ухоженная территория, рядом с домом школы и детсад, стоянка автомобилей. Развитая инфраструктура: ТЦ Дарница, кафе, супермаркеты, аптеки. Прекрасная транспортная развязка- общественный транспорт и маршрутные такси в любом направлении До метро Дарница и Черниговская- 5 мин. транспортом.

Празька вул., 3
rieltor.ua

Квартира в відмінному стані, капітальний ремонт( з заміною труб та електропроводки) виконаний 7 років, металопластикові вікна, вся столярка зроблена з натурального дерева, гарний паркет. Квартира повністтю мебльована, вбудована кухня, пральна машинка. Гарний технічний поверх, поряд всі магазини та школи з садочками. Прямий продаж ,квартира вільна.

Празька вул., 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Відмінній стан, металопластикові вікна. Квартира повністтю мебльована і продається як на фото, кухня, холодильник, газова плита, пральна машинка, диван, шафа, ліжко, кондиціонер, телевізор. Поряд багато магазинів, школи з садочками, кафе, 2 станції метро. Із квартири чудовий вид на Дарницьку площу. Власник.

власник
Празька вул., 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж великої та просторої 2к квартири у Дніпровському районі за адресою вул. Празька 3. Квартира знаходиться на зручному 3 поверсі з 9. Загальна площа 43кв.м, житлова 28кв.м та кухня 6кв.м. У квартирі зроблен якісний ремонт, замінена сантехніка та лічильники на воду. У пішій доступності Дарницька площа, звідки можливо поїхати у будь-який куточок міста. Метро Дарниця чи Чернігівська за 10 хвилин на міському транспорті. Поруч знаходиться все необхідне для комфортного проживання дитячі садочки, школи, магазини, спорт клуби, відділення банків та пошт, по середам на Дарницькій площі проходить ярмарок. Також неподалік знаходиться ТРЦ Проспект, Даринок, великий парк Перемога та Русанівський канал, де можливо вечорами влаштовувати прогулянки. Продаж здійснюється представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Олександрою, за ціною узгодженою з власником.

Продається 2к кв вул. Празька 3. Соцмісто, Дарницька площа.Дарниця
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру біля Дарницької площі. 2 поверх з 9, цегляний будинок, є ліфт. Квартира тепла, вікна виходять на вул.Празька. Встановлені лічильники води, газу, електроенергії. Вхідні двері металеві. Стан квартири - потребує ремонту. Без комісії. Всі питання в олх-повідомлення або по тел.

2-кімнатна квартира вул.Празька 3, Дарницька площа
olx.ua

Продається простора 3-кімнатна квартира по вул.Празька 3. Квартира двухстороння , тепла. Розташована на 3-му поверсі.В квартирі було зроблено капітальний ремонт, замінено проводку, сантехніку . Встановлені броньовані двері. Велика 3м. лоджія. Будинок цегляний , є ліфт, домофон. Добре розвинена інфраструктура: хороша транспортна розвязка, до метро чернігівська 2,8 км, поруч Дарницька площа (ленінградська), зупинка громадського транспорту , магазини, McDonald`s,АТБ,ТРК Проспект, базар, нова пошта, банк,футбольне поле. Удворі спортивний та дитячий майданчики. Також достатньо місць для паркування авто. Повний юридичний супровід угоди. Телефонуйте - готові до показів!

3к квартира з ремонтом по вул Празька
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в Дніпровському районі, за адресою вул.Празька 3. Дарниця. Дарницька площа. Квартира знаходиться на комфортному 2 поверсі, 9 поверхового будинку, загальною площею 41 кв.м, житловою 29 кв.м та кухнею 5 кв.м. Квартира у житловому стані але потребує ремонту.. Тихий двір та спокійний район для життя. Поруч з будинком знаходиться все що потрібно для комфортного проживання та відпочинку. До станції метро Дарниця 20 хвилин пішки чи 10 громадським транспортом. Комісію агенства сплачує покупець. Також пропоную свої послуги для реалізації Ваших ідей та бажань у сфері Нерухомості. Всі питання, які можуть у Вас виникнути, пропоную вирішувати Спільно! Від Вас – бажання та готовність співпрацювати! Від Мене – кваліфікована консультація, вирішення питань, супровід угоди. Наша співпраця це насамперед Ваша безпека, а також професійний моніторинг поточної ситуації на ринку нерухомості, що дозволить Вам не переплатити при купівлі нерухомості та не продешевити з продажем. Ваші подальші рекомендації – найцінніше досягнення у моїй роботі!

Продаж 2к квартири вул. Пражська 3. Дарницька площа
olx.ua