вул. Калнишевського (Михайла Майорова), 14

Терміновий продаж! Новий будинок. Єврорем. З меблями та технікою М-МІНСЬКА Новий будинок побудований і зданий в 2017р. Безпечний поверх -2. Адреса Петра Калнишевського 14 Гідна пропозиція щодо ЖК оболонського району! Готовий бізнес під оренду! Ексклюзив Фасадне утеплення, мінеральна вата Забудовник Фундамент Функціональне планування (не студія) перевагою якого є: -простора житлова площа 17.4кв -комфортна кухня 11.2кв із заскленим балконом до підлоги -вільний санвузол 7.1кв -висота стель H-2,75 Горизонтальне розведення опалення, встановлений теплолічильник індивідуально на квартиру, що дозволить суттєво заощадити на комунальних платежах. Стан: Виконано якісний ремонт, повна комплектація з меблями та технікою! -встановлені якісні МПО -Радіатори з регуляторами температури -ел, проводка (мідь) індивідуальне розведення на силові точки Своя обслуговуюча організація по цьому будинку. Розташування: -метро Мінська 10хв, прямий транспорт на Майдан незалежності, Лук’янівку, центральний ЖД вокзал, петрівку, нивки -супермаркети -фітнес зал Спортленд -діагностичний центр -озеро Міністерське - школи, дитячі садки Завдаток беремо. Вас зацікавив даний обєкт?, набирайте та записуйтесь на перегляд, Можливо це саме те, що Ви шукали.

можливий продаж по єОселя
Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 14
rieltor.ua

Новий будинок 2017р. Ремонт. З меблями та технікою М-МІНСЬКА 10хв Новий будинок побудований і зданий в 2017року Поверх -15. Адреса Петра Калнишевського 14 Гідна пропозиція щодо ЖК оболонського району! Готовий бізнес під оренду! Ексклюзив Фасадне утеплення, мінеральна вата Забудовник Фундамент Функціональне планування (не студія) перевагою якого є: -простора житлова площа 17кв -комфортна кухня 9кв із заскленим балконом до підлоги -вільний санвузол -висота стель H-2,75 Горизонтальне розведення опалення, встановлений теплолічильник індивідуально на квартиру, що дозволить суттєво заощадити на комунальних платежах. Стан: Виконано якісний ремонт, повна комплектація з меблями та технікою! -встановлені МПО -Радіатори з регуляторами температури -ел, проводка (мідь) індивідуальне розведення на силові точки Своя обслуговуюча організація по цьому будинку. Розташування: -метро Мінська 10хв, прямий транспорт на Майдан незалежності, Лук’янівку, центральний ЖД вокзал, петрівку, нивки -супермаркети -фітнес зал Спортленд -діагностичний центр -озеро Міністерське - школи, дитячі садки Завдаток беремо. Вас зацікавив даний обєкт?, набирайте та записуйтесь на перегляд, Можливо це саме те, що Ви шукали.

можливий продаж по єОселя
Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 14
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії ! Продам 1 кімнатну квартиру по вулиці Калнишевского Петра 14 , Оболонський район, до метро Мінськая 10 хвилин . Загальна площа 36.9 кв.м , житлова 17.10 кв.м , кухня 8.7 кв.м В квартирі євроремонт та пропонується з усією технікою і меблями . 16 поверх з 25ти . Будинок 2017 року будівництва, стіни цегла . Панорамні вікна . Охороняєма, закрита територія . У пішій доступності: дитячий садок школи, супермаркети , міська лікарня . Для відпочинку поряд озеро з пляжем . Телефонуйте! З повагою Наталія!

ексклюзив
Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 14
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вашій увазі пропонується простора квартира зі стильним високоякісним ремонтом у новому сучасному будинку. Одне з кращих планувальних рішень: Простора кухня з виходом на панорамний балкон. Комфортна спальня кімната. Великий санвузол для максимального комфорту. В ремонті використані якісні матеріали та техніка провідних виробників. Кухня зі стільницею зі штучного каменю, фільтри зворотнього осмосу. Вана зі штучного каменю Velleroy&Boch, повністю мебльована та облаштована технікою. Батареї з цифровими терморегуляторами. Два кондиціонери. Система відеоспостереження та закритий тамбур. Один власник, документам більше 3-х років, ніхто не зареєстрований.

Петра Калнишевського вул. (Майорова Михайла), 14
rieltor.ua

Продажа 1 к квартиры Жк Фундамент . Ул Калнышевского 14.Квартира полностью укомплектована всей необходимой мебелью и техникой . Останься все что на фото кроме личных вещей . Просмотры по договоренности . Комиссия агентства 5% . Рассматриваем кредитные программы

Продажа 1 к квартиры Калнышевского 14 еОселя
olx.ua

Продається простора світла квартира з функціональним плануванням в екологічному стилі. Площа помешкання 68 кв.м., що розташована на 11 поверсі. Кожна деталь у квартирі продумана для комфортного та затишного життя. Для ремонту використані якісні матеріали, які прослужать багато років своїм власникам. На кухні є всі необхідне, що потрібно для комфортного проживання. Меблі та техніка (переважно Bosch), акцентом є скіналі з авторським фото, яке задає настрій усьому приміщенню. Кухня розділена на декілька зон - робочу, їдальню та зону відпочинку. Встановлений інверторний кондиціонер.

Мінский масив 2к з ремонтом 68 м. по вул. Калнишевського Петра 14.
olx.ua

Продам свою трикімнатну квартиру на вулиці Калнишевського 14 , з новим дизайнерським євроремонтом. Квартира розташована в дуже теплому будинку (утеплення фасаду мінеральною ватою 150 мм) на 8 поверсі 27-поверхового будинку . Загальною площею 86 кв.м. Все було зроблено для себе. Перевага квартири в її чудовому плануванні: чудова кухня-вітальня та 3 великі ізольовані кімнати, два санвузли. У квартирі виконується лазерна стяжка підлоги, високоякісне вирівнювання стін і стель з захистом від тріщин у повній геометрії, оздоблення стін декоративною штукатуркою, фарба Tikkurila, підлога керамограніт і Бельгійський ламінат Balterio Excellent 33 клас ( Дуб Платина Блонд), продумана електрика, теплі електричні підлоги: кухня, санвузол, лоджія, вимикачі, електролічильник день/ніч, інверторні кондиціонери (японські компресори Hitachi) в кожному приміщенні з керуванням WI FI, бойлер, індивідуальні лічильники тепла, міжкімнатні двері RODOS MODERN QUADRO, приховані петлі, магнітні стопори. Будинок з усталеними традиціями проживання та власною інфраструктурою: дитячі майданчики, міні-маркет, мясна крамниця, кавярня, аптека, салон краси. Комплекс має власну закриту охоронну територію з цілодобовим відеоспостереженням. ЖК розташований поруч із сквером. Зручна транспортна розвязка, за 2 хвилини ходьби від кінцевого громадського транспорту, 15 хвилин їзди від метро Мінська. Документи на руках, право власності більше 3-х років.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру в новому ЖК Калнишевського  14.
olx.ua

Продажа видовой квартиры ул Калнышевского 14, 27 этаж площадь 37кв.м Квартира с ремонтом, мебелью и техникой. для комфортного проживания. ЖК* Фундамент* класса комфорт, Планировка студия, зонирована кухня, спальня, сантехника Hansgrohe Cтолешница, рабочая зона Кварцит, встроенный холодильник. Видеонаблюдение 24/7, консьерж, на этаже 6 квартир, отдельно закрывается для безопасносни. Квартира свободна. Звоните и я организую просмотр в удобное для Вас время. Продаж видової квартири вул. Калнишевського 14, 27 поверх площа 37 кв.м Квартира з ремонтом, меблями та технікою. для комфортного проживання. ЖК* Фундамент* класу комфорт, Планування студія, зонована кухня, спальня, сантехніка Hansgrohe Стільниця, робоча зона Кварцит, вбудований холодильник. Відеоспостереження 24/7, консьєрж, на поверсі 6 квартир, окремо закривається для безпеки. Квартира вільна. Телефонуйте і я організую перегляд у зручний для Вас час.

Продажа 1 комнатной квартиры,Калнышевского 14,Оболонский район
olx.ua