вул. Петра Болбочана (Камєнєва Командарма), 4а

Продається нова квартира з трьома окремими кімнатами, вул. Болбочана Печерський р-н Ексклюзивна квартира з продуманим плануванням. В цегляному будинку. Ремонт 2022 року, робився для себе, вишукані меблі, сантехніка та електрика ведучих виробників, на полу паркет, якісні вікна, двері та ін. продається в звʼязку з переїздом. В квартирі є все для комфортного проживання, вбудовані меблі та сучасна побутова техніка, простора лоджія та гарний вид. Квартира має товсті цегляні стіни, влітку прохолодна взимку тепла та дуже затишна, будинок цегляний спецпроект в тихому місці поряд з метро. Стан нової квартири. Готова для продажу.

Петра Болбочана вул. (Каменєва командарма), 4а
rieltor.ua

Предлагается ДВУХУРОВНЕВАЯ квартира в исторической части Киева, в кирпичном доме по ул.Болбочана ( Каменева) , д.4а. Спецпроэкт 1983года. 1 и 2й эт./12эт.дома площадью 121,1/71/9,6м.кв. 1й эт. - комната (27,4м) с застекленной лоджией (5,8м), кухня (9,6м), с/у и кладовка; 2й эт. -4 комнаты (11+11+15+9,2) и застекленный балкон (5,7м) и с/у. Квартира жилая. Лестница на второй этаж деревянная, перекрытия ж/б. Есть домофон и кладовка в подвале. Высота потолка 2,70м. Парадное в удовлетворительном состоянии. Просторный двор с детской площадкой. Рядом метро Дружбы народов, Печерская, поликлиника и больница, рестораны, магазины, военный лицей им. Богуна, военный институт, Транспортный университет, детский садик,школа. Подойдет как для семьи, так и для бизнеса.Хороший торг.

Петра Болбочана вул. (Каменєва командарма), 4А
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Печерский р-н вул.Болбочана 4а пятикімнатна дворівнева квартира в 12-ти поверхівці на 1-му поверсі,загальна площа 130м житл.95м,h-3м, меблі,техніка,два с/вузла. На 1-му поверсі кухня, зал, балкон і туалет з умивальником,на 2-му поверсі(4 спальні), балкон і ванна. Квартира двоповерхова,має вхід-вихід на першому та другому поверсі.Вхід із підїзду на дві квартири.Будинок в цетрі Києва, в середині двору,біля Печерського мосту,поруч Військове училище ім.Богуна.Ціна 400 000 у.е.

Петра Болбочана вул. (Каменєва командарма), 4а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії. Перспективна квартира у будинку поліпшеного планування на Печерську біля метро Печерська та Звіринецька, вул. Петра Болбочана 4а. Двостороння квартира з ідеальним плануванням загальною площею 70м2. Дуже теплий і якісно побудований цегляний будинок індивідуального проекту. Квартира трикімнатна, але можливе перепланування у двокімнатну. По плануванню краща, ніж сталінка. Велика подвійна лоджія (на вітальню та кухню) обшита натуральним деревом. Житлова площа 36,5м2, три окремих кімнати з чудовим дубовим паркетом. Квартира розташована на безпечному другому поверсі, простора, світла, двостороння. Вікна виходять в затишний та тихій двір. Нетипове планування залишає безліч можливостей пристосувати існуючі площі під індивідуальні потреби: велика кухня-вітальня, спальня, кабінет, гардеробна кімната, велика лоджія, просторий санвузол. Дуже зручне розташування будинку: поруч вся необхідна інфраструктура, зупинки громадського транспорту, автомобільна розв’язка, метро Звіринецька (10 хвилин) та Печерська (15 хвилин), Ботанічний сад імені М. М. Гришка, басейн, спорткомплекси в пішохідній досяжності. Квартира вільна, ідеальні документи, готова до продажу. Для життя або інвестицій під оренду. Без комісійних для покупця. Телефонуйте, щоб домовитись на перегляд.

ексклюзив
Петра Болбочана вул. (Каменєва командарма), 4а
rieltor.ua

ул Петра Болбочана (Каменарив) 4 а - добротный кирпичный ведомственный спецпроект 80 г Квартира трехкомнатная , прекрасной планировки , состояние жилое , установлены конндиционеры , в квартире две лоджии - открывается с окон и лоджий великолепный вид на Центральную часть Печерска . Рядом две станци метро Печерская и Дружбы Народов

ул Петра Болбочана 4а - 3х комн кв в Центре Киева
olx.ua