вул. Чубинського, 8в

ЖК Софія Київська, продаж 1к 40кв.м., кімната 19кв.м., кухня 10кв.м., на 3/10-пов. Всі меблі й техніка в квартирі залишається. Велика шафа-купе, вбудована кухня, кондиціонер, сучасний ремонт. Поруч з будинком державний дитячий садочок та дитячі майданчики, велика кількість магазинів, кав’ярень та кафе на території комплексу. Є достатня кількість паркомісць та зручне транспортне сполучення. Співпрацюю з колегами! Ідеально під оренду. Можлива "передача" орендаря.

Павла Чубинського вул., 8в
rieltor.ua

Пропонується 1 кімнатна квартира в ЖК Софія Київська. Квартира на 10 поверсі 12 поверхового будинку з Видом на Київ. Планування квартири роздільне, залишаються необхідні меблі та техніка для життя. Квартира готова до продажу, зареєстрованих немає, документам більше 3 років. Квартира з балконом з кімнати, опалення централізоване з газової котельні на даху будинку. Вигідне місце розташування ЖК дозволяє добирається до Києва незалежно завантаженості доріг за 7 хвилин на авто. Поруч з ЖК дві зупинки громадського транспорту, загальний час до метро 15 хвилин. Телефонуйте та запишіться на перегляд вже сьогодні! ID: 72544

можливий продаж по єОселя
Павла Чубинського вул., 8В
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропоную для продажу 1 кімнатну квартиру-студіо загальною площею 32,5м2 по вул. Чубинського 8-В на Софіївській Борщагівці в ЖК Софія Київська. Знаходиться квартира на 12/13 поверхового будинку, зверху ще є комори та тех.поверх, 2 ліфти. Сучасний ремонт, квартира укомплектована усіми необхідними меблями та технікою відомих брендів. В квартирі майже не проживали , усе в ідеальному стані. Ексклюзивні меблі, так як виготовлено на замовлення. Лоджія утеплена та засклена. Сучасний затишний комплекс із власною інфра-структурою закритого тип, цілодобова охорона. В ЖК є дит.садок, кавярні, супермаркети, ресторани, аптекі, салон краси, поліклініка, Нова Пошта, стоматологія, дитячі та спортивні майданчики та багато іншого. Маршрутки ідуть кожні 5 хвилин. Будинок з автономним опаленням. За рахунок чого комунальні невеликі. До метро Академ.містечко/ Житомирська 10-20 хвилин. Ніхто не прописаний.

Пропоную для продажу 1 кімнатну квартиру-студіо, ЖК Софія Київська.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ул.Чубинского, 8в. Дом сдан в 2019 году и полностью заселен. 9 этаж 41 м2 отличная, видовая теплая и энергоэффективная квартира разведена электрика, стяжка, радиаторы, черновая штукатурка. Комплекс закрытого типа с развитой инфраструктурой.

1к квартира ЖК София Киевская єОселя
olx.ua

6395 Чудовий варіант ціна/якість у Софіївській Борщагівці ! ЖК Софія Київська - затишний, сучасний комплекс закритого типу під цілодобовою охороною з гарною інфраструктурою. Квартира має площу 33 м2 13/13 поверх Сучасний ремонт з якісними меблями та технікою! В оренду не здавалась, в квартирі дуже мало проживали, тому стан квартири в ідеальному стані! Квартира повністю облаштована побутовою технікою та меблями для комфортного проживання. Всі меблі виготовлені на замовлення. В квартирі максимальна кількість освітлення та розеток. Лоджія утеплена від забудовника та засклена якісним профілем. Автономне опалення на будинок. До кільцевої дороги (5 хвилин на авто) До метро Академмістечко/ м.Житомирська 10-20 хвилин. На території ЖК дитячий садок, продуктовий магазин, кавярні, ресторани, дитячі майданчики, спортивні майданчики, тощо. Для уточнення інших питань або переглядів, телефонуйте!

Павла Чубинского (Крупской) улица, 8В, Киев, Киевская 42000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка