вул. Олександра Кошиця, 10/21

Перетин вулиць Кошиця та Драгоманова(Кошиця 10/21). Поруч з будинком дві школи, дитячий садочок. На вулиці Кошиця розташована районна адміністрація, суд, поліція та пожежна частина. В пішій доступності спортивний клуб Спорт Лайф, супермаркет Варус, торгівельний центр Ашан Рів Гош. До станції метро Позняки – 10 хвилин пішки, 10 хвилин на авто – ТРЦ Рівер Молл, набережна. Також недалеко розташовані озера, паркова зона, торгівельні центри Піраміда та Алладін. Квартира розташована на другому поверсі кооперативного будинку. Загальна площа 81, 4 м2 житлова 41, 9 м2. В квартирі проведено перепланування, є велика вітальня 24 м2, спальня 18. 1 м2 та дитяча або гостьова кімната площею 11, 9 м2. Площа кухні 8, 2 м2 . Частково зроблено сучасний ремонт. Є балкон та трикутна лоджія площею 3, 6 м2 яка може використовуватися як тераса. Квартира частково укомплектована меблями, вбудована кухня. Будинок розташовано в середній частині Харківського масиву, де забудова не така щільна, навколо багато зелені. Навколо багато кав’ярень, невеликих крамниць, відділень банку, аптек та ресторанів. Вікна квартири виходять на південь і на захід. Праву власності більше 3-х років.

Кошиця Олександра вул., 10
rieltor.ua

Пропонується до продажу чудова, сонячна трикімнатна квартира, по вулиці О. Кошиця, 10/21. Три роздільні кімнати та просторий хол. Кооперативний будинок, презентабельний підїзд, охайна та доглянута прибудинкова територія. Гарна інфраструктура: - 10 хвилин пішки до м.Позняки та м. Харківська - поруч адміністрація, суд, пожежна, поліція, податкова. - в радіусі 5 хвилин знаходиться Sportlife (великий комплекс з басейном), Атлетіко та інші фітнесзали. - 5 хвилин до клініки Добробут - Поруч дві школи: «Школа І ступеня № 295» та «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 296 з поглибленим вивченням іноземної мови» - зупинка громадського транспорту також поруч. Озера, парк Позняки. Квартира потребує косметичного ремонту, але в цілому має нормальний житловий стан. КлючІ на руках, перегляди за домовленістю. Комісію агенції сплачує покупець.

Кошиця Олександра вул., 10/21
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Олександра Кошиця, 10/21. Код квартири #20406077 Швидка та безпечна угода! Документи повністю перевірені та підготовлені до продажу. В квартирі ніхто не прописаний, документам більше 3-х років. Стан помешкання — заходь та живи! Відсутні будь-які недоліки. Є великий балкон, розділений санвузол. Гарна та дуже тепла квартира з ремонтом! Не потребує жодних вкладень! Тихі та культурні сусіди! Оселя повністю укомплектована меблями та технікою, які готові залишити новим власникам! Зручний 12-й поверх. Будинок кооперативний, встановлено лічильники на електроенергію, гарячу та холодну воду, окремий лічильник опалення на весь будинок, загальні комунальні в зимовий період до 2500 грн. Сучасний будинок серії – АППС з утепленим фасадом та презентабельним під’їздом. Охайна прибудинкова територія, клумби з трояндами. Біля дому розташовано дитячий майданчик. Зручне розташування будинку, парковка та зупинки транспорту біля будинку, що створює додатковий комфорт для мешканців! Розвинута інфраструктура, школа у дворі! До супермаркету «Сільпо» та Спортлайф Позняки — 5 хвилин пішки. Кафе, банки, аптеки, продуктові магазини — все це в пішому доступі. Маршрутні таксі прямують до станцій метро «Позняки», «Лівобережна». Метро «Позняки» та «Харківська» — 10 хвилин пішки через сучасний парк та озеро Лебедине. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! За запитом надсилаємо відеоогляд квартири! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. З нами безпечно, якісно, вигідно! Ексклюзивний варіант, співпрацюємо з колегами без дублювання реклами.

2к Кошиця 10/21, Позняки, Харківська, терміново, ТОРГ!
olx.ua