вул. Мечникова, 106

Комфортна квартира від архитектора з авторським ремонтом м.Ірпінь. БЕЗ КОМІСІЇ! Комфортна квартира з авторським ремонтом та плануванням від архітектора. Вражає своею естетикою та розумним розмежуванням простору, атмосферою гармонії та затишку. Прожаж БЕЗ КОМІСІЇ! ЖК Green Life в Ірпіні по вул. Мечникова 106 поруч з парком МАМА - Загальна площа 42 кв.м, на 6/9 пов цегляного будинку. Квартира укомплектована меблями та технікою. В єдиному стилі (індастрі) під індивідуальне замовлення зроблені декоративна стіна, журнальний стіл, стеля та арка до столової зони. Окремо вилілена спальна зона з двоспальним ліжком. Темні стіни спальної зони, за задумом архітектора, розширюють простір. Коли просинаєшся, твій погляд зупиняється на природньому світлі з вікна. - Кухня вбудована, в білих тонах, з шафами до стелі, техніка: холодильник, газова плита з духовою шафою, мікрохвильова піч, витяжка. - Функціональне рішення - подвійна велика шафа купе зі сторони коридору та спальні. Це ціла гардеробна з відділеннями для різних речей. - Санвузол сумісний 4 кв.м., ванна, сушарка для рушника, пральна машинка. - В квартирі автономне опалення, двоконтурний котел, економні комунальні. - Зручний виїзд на Київ. Поруч паркова зона, аптеки, кафе, ресторани, магазини, супермаркети Траш, АТБ, Фора. Маршрутне таксі по №7 а / б, на Київ №379. Ціна 59999 $/ БЕЗ КОМІСІЇ!

Комфортна квартира від архитектора з авторським ремонтом м.Ірпінь.
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира з кухнею-студією в ЖК "Грін Лайф". Розташована в інфраструктурно розвиненому районі Ірпеня. Поруч є все необхідне для комфортного життя: школи, дитячі садочки, магазини, супермаркети, ресторани, кафе, зупинка громадського транспорту на Київ, парки, ліс тощо. Якісний житловий комплекс комфорт класу з дитячими майданчиками, ландшафтним дизайном, великою кількістю комерцій тощо. Квартира знаходиться на першому високому поверсі (над комерцією). Вікна виходять на три сторони світу: схід, південь, захід. Індивідуальне газове опалення за допомогою газового 2-контурного котла. По всій квартирі тепла підлога. Встановлені фільтри очистки води, зворотній Осмос. В квартирі залишаються дорогі, якісні меблі та техніка: - 3 смарт-телевізори; - 3 кондиціонери CooperHunter; - 2 розкладні дивани; - 3 шафи; - кухонний стіл; - прально-сушильна машинка Bosch; - посудомийка Bosch; - духова шафа Bosch; - варильна поверхня Ariston; - витяжка Interline; - холодильник Samsung з системою Side-by-side, льодогенерацією, фільтрацією води, нульовою камерою, вікном для напоїв тощо. Мінімальне оформлення! За бажанням можу скинути відеоогляд квартири! БЕЗ комісії для покупця! Залюбки відповім на ваші питання та проведу перегляд!

ул. Мечникова, 106, Ирпень, Ирпень, Киевская 92000.0 USD
dom.ria.com

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Терміново! Продам квартиру з ремонтом! Вул. Мечнікова! Красивий розвинени район. Поряд абсолютно все, необхідне для комфортного проживання. Зупинка транспорту до метро поряд з будинком. М. Академмістечко. Зроблений новий, якісний ремонт! Квартира розташована на 1 поверсі, по висоті як 2 Без комісіі!

Мечникова улица, 106, Ирпень, Ирпень, Киевская 42000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ірпінь, класна 1к квартира з меблями 48 м2! ДВА БАЛКОНИ! Зручне та просторе планування, якісний ремонт, є місце під гардеробну. Мінімальне оформлення. Житловий комплекс розташований у розвиненому районі, зручна транспортна розвязка. Поруч магазини та супрмаркети, відділення нової пошти, аптека, садочок, зупинка громадського транспорту. Для детальної інформації звертайтеся за телефоном.

Мечникова улица, 106, Ирпень, Ирпень, Киевская 51000.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь