вул. Метрологічна, 54а

Продаж трикімнатної квартири в Голосіївському р-ні (Феофанія), ЖК "Кришталеві джерела" вул. Метрологічна, б. 54а. Закрита територія з охороною. Дворівнена квартира на 5-ому та 6-ому поверхах 6-ти поверхового будинку. В квартирі зроблений сучасний дизайнерський свіжий ремонт. Загальна площа 80 м.кв., житлова - 45 м.кв., кухня - 28 м.кв. На першому рівні: кухня-студіо, санвузол та комора. На другому рівні: спальня, дитяча кімната та санвузол. Два балкони (на другому рівні - засклений). Квартира повністю мебльована (вбудована кухня, розкладний диван, двоспальне ліжко, ліжко в дитячій кімнаті), вся необхідна побутова техніка (пральна машина, сушарка, холодильник, комбінована кухонна поверхня та інше).Комора під стелею на другому рівні 5 кв.м з висотою 1.2м. Розвинена інфраструктура (супермаркети, приватні садочок та школа). Поряд чудова зона для відпочинку - парк Феофанія. м. Теремки, Іподром - 8 хв. на автомобілі або 35 хв. пішки

Метрологічна вул., 54а
rieltor.ua

ЖК «Кришталеві джерела». Метрологічна Унікальна квартира з дизайнерським ремонтом для поціновувачів комфорту. Складається з 2-х кімнат, в кожній кімнаті є своя гардеробна, 2-х санвузлів( один з яких з вікном) , передпокою та кухні-вітальні. Все продумано для життя, дуже зручне планування . Має простору шафу у коридорі, багато полиць і місця для декору і зберігання. А ще квартира облаштована затишним балконом для приємного відпочинку. Видова, двостороння. Вікна однієї кімнати виходять на гарний, облаштований двір, фонтан та зелену зону. Тихо, співають птахи, дуже атмосферно. В квартирі абсолютно все якісне, зроблене на високому рівні. Є вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання. ЖК «Кришталеві джерела»-це тихе і зелене місце . Закрита територія із цілодобовою охороною. Зручна транспортна розвязка, магазини, аптека, спортзал, є дитячі майданчики, озеленіння. Поруч Парк "Феофанія", через дорогу ВДНГ, Пирогово, Голосіївський парк. Ідеальне розташування з варіантами дозвілля на будь-який смак.

Метрологічна вул., 54а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Феофанія, ЖК Кришталеві джерела, Метрологічна 54а. Простора та світла квартира з ремонтом. Вбудована кухня з усією необхідною побутовою технікою. Встановлено кондиціонер, підігрів підлоги, посудомийна машина, бойлер, пральна машина. Квартира з меблями, засклений балкон з гарним краєвидом. Встановлені лічильники. Підїзд будинку великий та стильний. Внутрішній закритий дворик із великими дитячими майданчиками і місцями для відпочинку знаходяться під постійним відео наглядом та цілодобовою охороною. На території є два дитячих садочка. В’їзд за перепустками. Поряд з ЖК зупинка транспорту. Метро Теремки 10 хвилин на транспорті.

Метрологічна вул., 54а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо купити однокімнатну квартиру-студію площею 42 м2 з ремонтом в сучасному стилі, в ЖК Кришталеві джерела, з охороною та закритою територією, в екологічно чистому районі поруч з парком Феофанія. Квартира розташована на 1 поверсі(високому) 6 поверхового будинку за адресою вул. Метрологічна 54 а, Голосіївський район. Квартира зонована та обладнана усіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання (бойлер, кондиціонер, пральна машина та багато іншого). У кімнаті є велике двоспальне ліжко і диван. Для зручності, є вбудована шафа та ще одна в прихожій. Просторий і засклений балкон із видом на ліс. Комплекс має свою інфраструктуру, цілодобова охорона, пропускний режим, достатню кількість паркомісць. У пішій доступності безліч магазинів, кафе, спортивних та дитячих майданчиків, дитячих садочків та шкіл. Зручне місце розташування, за 3,5 км від метро Теремки або 6 зупинок громадського транспорту. Пропозиція без комісії для покупців! Записуйтесь на перегляди прямо зараз, квартира вашої мрії чекає на вас!

ексклюзив
Метрологічна вул., 54а
rieltor.ua