вул. Малиновського, 25

Можливий БЕЗГОТІВКОВИЙ розрахунок. Затишна двокімнатна квартира площею 52, 9 кв. м, побудована і весь час залишалась у власності однієї родини. Шостий поверх дев"ятиповерхового будинку по вулиці Героїв Азов (Колишня Малиновського). Не кутова. Від метро Оболонь 5 хвилин пішки. Поруч магазини, школа-ліцей та інша необхідна інфраструктура. До сучасного парку "Наталка", що на набережній Дніпра, пішки 15 хвилин. Будинок цегляний, дуже теплий- взимку теплоенергія 800-1000грн на місяць. Має дві роздільні кімнати, з меншої є вихід на балкон. Вана та туалетна кімнати також роздільні. В кухні газова плита з новим лічильником. Вода та електроенергія також сплачуються за показами власних квартирних лічильниківі. Встановлено новий еко-бойлер. Квартира пропонується разом з меблями та технікою: холодільник, нова плита, бойлер, пральна машинка, нові крани у ваній, телевізор, кондиціонер. Вхідні двері до квартири подвійні; зовнішня - нова, підвищеного класу надійності. У парадному є домофон. Всі документи в повному порядку. Запрошуємо до перегляду.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25
rieltor.ua

Оболонский р-н, ул. Полка Азова (Малиновского) 25, «спецпроект» (кирпичный), 4/9эт., 42/30/10 кв.м, авторский ремонт, вся необходимая мебель, застекленный балкон, санузел раздельный, «чистая продажа», развитая инфраструктура, тихий двор, метро Оболонь - 4 мин, 67500$, торг!

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До Вашої уваги представлена 2-кімнатна квартира на продаж, що знаходиться за адресою вул. Героїв полку "Азов" (колишня назва Малиновського) 25. Квартира розташована на першому поверсі. Квартира тепла, не кутова. Дві окремі кімнати. В квартирі виконаний косметичний ремонт. Гарно розвинута інфраструктура району. Зручна транспортна розвязка - м. "Оболонь" в пішій досяжності.

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оболонь, Вул. Героїв полку АЗОВ (колишня вул. Малиновського), 25. Від метро Оболонь 7-8 хвилин пішки. Продам 3-к квартиру на 9 поверсі/9 поверхового цегляного будинку. Є технічний поверх 3м. Площа 69 м, двостороння, з лоджією та балконом. Гарний стан. Металопластикові вікна, підлога - паркет, плитка, в санвузлі - кахель. Лоджія засклена деревяними та балкон металопластиковими рамами. Санвузол роздільний, лічильники на воду. Є 2 комори. Інтернет. Вхідні двері металеві, домофон. Тамбур на 2 квартири. У підїзді новий ліфт, ремонт, металопластикові вікна, сміттєпровід заварено. Є кодовий замок. Великий зелений двір з дитячими та спортивними майданчиками, паркування біля будинку. Дуже розвинена інфраструктура. У Вашому розпорядженні всі переваги Оболоні. У 5 - 10-хвилинній доступності 4 супермаркети, економічний ліцей з англ. мовою та 3 школи, дитячі садки, аптеки, салони краси, поліклініка, відділення банків, великі та маленькі магазини, ринки, Нова пошта, 2 храми, кінотеатри, боулінг, ковзанка, розважальні заклади, озера, парки, ДРІМ ТАУН, спортивні клуби, дитячі курси та секції. До красивої набережної з пляжем та найкращим парком «Наталка» 15 хвилин пішки. До метро 10 хвилин пішки. Ціна 76 000 $ . Комісія 5 %. Покажемо у зручний час Приходьте! Можна дзвонити до 22-00

Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 25
rieltor.ua

Предлагается двухкомнатная квартиру 47 м2 в кирпичном доме по адресу Малиновского 25 дом находится в 5 минутах от метро оболонь в 5 минутах от набережной Днепра, очень развитая инфраструктура.

Малиновского 25 2к Полка Азов 25 кирпичный дом
olx.ua

Оболонський р-н, метро Оболонь - 5хв., Світла квартира на 9 поверсі 9-ти поверхового. цегляного будинку. Прекрасне планування. Загальна площа 39.6 кв.м, житлова 21.2 кв.м, кухня 7.7 кв.м, балкон не засклений, металопластикові вікна, паркет, лінолеум. В квартирі є бойлер і пральна машинка, холодильник. Квартира потребує ремонту, вільна, ніхто не зареєстрований. Відмінна інфраструктура і транспортне забезпечення. 50400у.о.,ТОРГ. ТЕРМІНОВО,.Представник продавця, працюю з рієлторами, тел.09******34..

Продам однокімнатну квартиру, вул. Героїв полку"Азов", 25.М.ОБОЛОНЬ .
olx.ua