вул. Максимовича (Онуфрія Трутенко), 3д

Стильна і простора квартира у місті Києві БЕЗ КОМІСІЇ ЖК «4 Сезони», євродвушка, має вдале планування, яке дозволяє раціонально використовувати простір, все, що є на фото(окрім дивана та телевізора) залишається новим власникам. Свіжий ремонт, виконаний з якісних матеріалів, енергозберігаюча техніка, нові меблі, великі вбудовані шафи, які продумані до дрібниць, що дає можливість сховати усі ваші речі і тим самим зберегти мінімалізм інтер’єру, у кімнаті та на кухні встановлені кондиціонери, тепла підлога, є балкон 5 метрів квадратних. У квартирі ніхто не проживав. ЖК «4 Сезони» має розвинену інфраструктуру, супермаркети, кафе та ресторани, пошта, відділення банку, аптеки, місця для прогулянок та відпочинку, досить зручна транспортна розв’язка, швидкий виїзд до станцій метро «Васильківська», «Виставковий центр». Чудовий варіант для життя або здачі в оренду. Готова до продажу.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3Д
rieltor.ua

⭐⭐⭐⭐⭐Пропонується у продаж видова євродвушка на вул. Максимовича (Онуфрія Трутенка) 3Д, ЖК 4 Сезону, Голосіївський район. ⭐Цю квартиру можна придбати за програмами кредитування "єОселя"⭐ Маю великий досвід купівлі-продажу квартир під іпотеку та за державними програмами: 1- Є-оселя 3% та 7% 2- Житло для ВПО 3- Постанови: 280,719, 214, 600... ✅Ми відкриті до Ваших пропозицій за ціною✅ Розташована на 19 поверсі 22 поверхового нового монолітно-каркасного будинку загальною площею 54 м2. Квартира дуже простора, з новим ремонтом, повністю обладнана меблями та якісною технікою. Встановлено лічильники на воду, тепло, електрику. Квартира не вимагає додаткових вкладень, можна одразу заїжджати та жити. Планування: - кухня вітальня 24.5м - спальня - Балкон - гардероб - коридор Закрита прибудинкова територія, відеоспостереження, консьєрж, вся необхідна інфраструктура всередині комплексу – магазини, аптеки, салони краси, 2 великі дитячі майданчики, озеленення, підземний паркінг, у дворі дитячий садок з басейном.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3д
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Є-Оселя, Сертифікат Квартира ЖК "4 Сезони" з ремонтом, меблями та технікою, є великий засклений балкон з панорамними вікнами, встановлений кондиціонер, тепла підлога у санвузлі, на кухні та балконі. Розвинена інфрастуктура, магазини, аптеки, кафе та кавярні, дитячий садок, школи, зручна транспортна розвязка, швидкий виїзд до метро "Васильківська" та "Виставковий центр". Гарний варіант для здачі в оренду. Перегляди за домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3Д
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам велику 1-кім. квартиру в ЖК «Чотири Сезони», вул. Трутенка (Максимовича),3д Будинок монолітно-каркасний, 2016 р.п., територія закрита, заїзд під шлагбаум, консєрж-сервіс, двохрівневий паркінг, підвал. Загальна площа 62 метрів, житлова 27 метрів, кухня 22 метри. Квартира дуже тепла, розташована на 9 поверсі, в середині будинку. Гарний вид на місто. Поруч метро Васильківська, парк, розвинена інфраструктура. Недалеко розташовані такі житлові комплекси як ЖК «Нова Англія», ЖК «Паркленд», ЖК «Сонячна Брама», ЖК «Лікоград», ЖК «Венеція» та ін. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт, продаж зі всіма меблями та технікою. Простора кухня-вітальня з столовою зоною та зоною для відпочинку. Якісна фурнітура, стільниця з натурального каменю, вбудована духовка, мікрохвильовка, посудомийна машина та ін. Багато зонованого освітлення, тепла підлога. Спальня - це справжній затишок. Двухметрове величезне ліжко, кондиціонер, величезний телевізор 55 дюймів. Із спальні є вихід на простору лоджію, яка обладнана під кабінет. Чудовий вид із вікон на Київ. Багато місць для зберігання речей: шафи, гардеробна кімната та ніша з поличками. По всій квартирі діє вбудована аудіосистема з керуванням по Wi-Fi, звукоізоляційні плити. Квартира додатково утеплена з середини. Санвузол суміжний, сантехніка від світових брендів найкращої якості: Villeroy&Boch, Hans Grohe. Запрошуємо на перегляд. Ціна 125000$ Без коміссії. Ексклюзивний договір.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3д
rieltor.ua

Сучасна квартира з ремонтом. Вам буде тут затишно. ЖК 4 Сезони. Максимовича, 3д. Будинок монолітно-каркасний. 600 метрів до метро Загальна площа 50 кв.м. Переваги квартири: - Повністю готова для проживання - Високі, комфортні стелі - Велика шафа в передпокої - Кухня - 17 кв.м. - Кімната - 25 кв.м. поділена на 2 зони: гостьова та спальня. - Казковий вид з вікна на ВДНГ. - В квартирі все залишається. В ЖК вся інфрастуруктура: - сучасний новий садок з бассейнам, - салони краси, - кавярні, - аптека, - продуктові магазини, - підземний паркінг - шлагбаум при заїзді.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3д
rieltor.ua

До кінця травня знижка-10000у.о.!!! Продаж від власника. Можливий продаж під держпрограми кредитування, ЄОселя Продам видовий пентхаус на вул. Максимовича (Григоренка Онуфрія) 3 Д, ЖК 4 Сезони. Площа 135 кв. Квартира розташована на 24-25 поверхах 25 поверхового будинку. Два санвузли - на першому та другому рівні. З великих панорамних вікон можна милуватися красою нічного та денного міста цілий рік. У парадному 2 ліфти (1 вантажний та пасажирський), 1 поверх комерційні приміщення (аптеки, магазини). Комплекс розташований у Голосіївському районі, до метро пішки в межах 5-7 хвилин, заїзд із двох вулиць, шлагбаум. Підземний паркінг. У дворі дитячий та спортивний майданчики, свій дитячий садок. Поштукатурена, частково розведена електропроводка. Про цю квартиру потрібно не читати - у неї потрібно закохатися під час перегляду. Телефонуйте і ми це організуємо!) 1200 у.о. за м2. - 160т.у.о. Без комісії. У власності понад три роки.

ЄОселя! Від власника. Видовий пентхаус в ЖК 4 Сезони, Максимовича 3Д
olx.ua

Житлові комплекси у Київ