вул. Ломоносова, 58

Продаж 3-кімнатної квартири з ремонтом в ЖК Ліко Град на 7 поверсі. Загальна площа 101,8 кв м, житлова площа 58,3 кв м. Простора кухня 19 км м. 3 окремі кімнати 2 с/в Комфортна простора квартира із вдалим плануванням. Санвузол із ванною. Квартира частково мебльована, із технікою. Вікна виходять на дві сторони, - у двір та на вулицю Юлії Здановської. Підземний паркінг, наземна парковка. Гарно розвинена інфраструктура, - торгівельний центр, супермаркет, дрібні магазини, аптеки, школи, дитячі садочки, поліклініка та амбулаторія сімейної медицини, приватні клініки, спортивні комплекси, театр, ресторани і кафе, водойми, спортивні та дитячі майданчики, зона відпочинку , вело- та бігові доріжки, Спасо-Преображенський собор, SportLife з найбільшим басейном - є все необхідне в пішій доступності для комфортного проживання. До метро Іподром 16 хв пішки, метро Виставковий центр 20 хв, Національний природний парк "Голосіївський" (ВДНГ) - 25 хв.. #A 1 9 2 5

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 58
rieltor.ua

Представляємо вам розкішну трикімнатну квартиру в ЖК "Ліко Град"! ЖК "Ліко Град" - це ексклюзивний житловий комплекс, розташований в затишному районі, де всього в кількох хвилинах ходьби від метро та найкращих закладів. Площа квартири - вражаючі 102 м², що забезпечує комфортне розташування вашої сімї. Просторі кімнати дозволять вам втілити всі ваші ідеї щодо інтерєру та створити неповторний дизайн. Високий 6-ий поверх пропонує чудовий краєвид на місто та навколишній пейзаж. Насолоджуйтеся свіжим повітрям та чудовими видами прямо з вашого балкону. Квартира з базовим ремонтом! Вам не потрібно витрачати свій час та зусилля на оновлення інтерєру. Все зроблено з використанням найкращих матеріалів та з дотриманням сучасних стандартів якості. У дворі будинку є підземний паркінг, де за вашим бажанням можна придбати паркомісце.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 58
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії для покупця! Продається простора та затишна 1-кімнатна квартира в сучасному житловому комплексі Ліко Град. Розташована за адресою вул. Юлії Здановської 58. Поверх 10 з 14. Загальна площа 61,5 м2, житлова 26,5 м2, кухня 15,9 м2. Висота стелі 2, 7 м. Функціональне планування : велика кімнати, кухня, коридор, лоджія, суміжний санвузол. Гарний житловий стан, меблі та техніка. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. Підземний паркінг. Укриття. Цілодобовий відеонагляд та консьєрж сервіс. Поруч з будинком знаходиться вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: дитячий садок, школа, спортивні та медичні центри. Продуктові маркети, кав"ярні, салони краси та інше. Можливий торг! Щоб відчути тепло та затишок квартири, запрошую на перегляд!

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 58
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Владелец-Продам свою 2 к кв. Ликоград.ул Ломоносова 58. 6 этаж. Общая площадь 84 м кв. Две раздельные комнаты,кухня,2 Су,балкон застеклён. Цена 125000 уе.

власник
Продам 2 к кв,84 м кв. Власник. Ликоград,Ломоносова 58,Конева.М ВДНХ.
olx.ua

Житлові комплекси у Київ