вул. Ломоносова, 46/1

Продам 1к квартира в ЖК Лікоград. Голосіївський район, Ломоносова 46/1 Новобудова 2017 року. Площа 43м2 Поверх 2 з 14 Висота стель 2.7 Загальний стан – з ремонтом. Вся необхідна побутова техніка та меблі. Поруч з комплексом добре розвинена інфраструктура, ресторани, кавярні, дитячі майданчики, садочки, школи, аптеки, пошта. Поруч знаходиться супермаркет «Сільпо», «Новус», спортзал «Спорт Лайф». До метро Виставковий Центр 10 хвилин пішки. Комісія 3% Телефонуйте, щоб переглянути!

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1
rieltor.ua

Пропонується на продаж простора квартира в ЖК Ліко-Град, розташованому за адресою вул. Ломоносова 46/1. Ця затишна нерухомість надає комфортні умови для вашого життя: - **Загальна площа:** 77 кв. м. - **Планування:** - Велика вітальня з кухнею (27 кв. м), обладнана всією технікою, кухонна плита, духовку, витяжку та посудомийну машину. - Спальня площею 18 кв. м. - Кімната вільного призначення (11 кв. м), яку можна використовувати за вашим бажанням. - Гардеробна площею 3 кв. м. - Санвузол (5 кв. м) із душовою кабіною. - Прихожа з великим шафою-купе. - **Поверх:** 16-й. - **Ліфти:** У будинку є два ліфти - вантажний та пасажирський. - **Інфраструктура та навколишнє середовище:** - Комплекс надає послуги консьєрж-сервісу для вашого комфорту та безпеки. - У дворі комплексу є закрита територія. - Метро знаходиться в 15 хвилинах пішки, що забезпечує зручну транспортну доступність. - Поруч із комплексом розташований великий парк, університети, магазини, аптеки та спортивні клуби. Ця квартира пропонує комфортне проживання з сучасними зручностями та зручним розташуванням близько до всіх необхідних сервісів та транспортних маршрутів.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Добрий день) ♨️Терміново продається однокімнатна квартира в ЖК Ліко-Град 3, вул. Здановської 46/1. Квартира з сучасним ремонтом. 🔥Плюси квартири і будинку: - 14 поверх - постійне опалення - новий будинок 2017 року -паркінг, охорона - світла, затишна квартира - укомплектована меблями та технікою -балкон -кладова + велика шафа-гардеробна - дружні сусіди - транспортна розвʼязка - метро Іподром / Виставковий центр 10 хв пішки Телефонуйте якщо виникли питання чи домовитись на перегляд в зручний для Вас час. Гарного Вам дня☀️

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в ЖК Лікоград, ремонт в світлих тонах. Висота стель 3 метри. Укомплектована усією необхідною технікою та меблями. Використані високоякісні оздоблювальні матеріали Балкон засклений та утеплений, просторий передпокій, тамбур. Високий перший поверх. Опрятне парадне. Консєрж. Підземний паркінг. Добре розвинута інфраструктура: фітнес-центр "Спорт-Лайф" з басейном, супермаркети "Новус", "ТопМарт", ресторани, поруч ВДНХ. Ст.м."Виставковий Центр" - 10 хв. пішки.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в одному з найкращих районів Києва в новому будинку. В квартирі зроблено якісний ремонт за дизайн-проєктом. Квартира укомплектована меблями та технікою, все залишається новим власникам. Є велика гардеробна кімната, що зробить ваше прожавання в цій квартирі комфортним та затишним.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1
rieltor.ua

КОД 43246 Продаж просторної однокімнатної квартири на вулиці Здановської (раніше Ломоносова) в престижному районі Голосієво. Відмінне розташування - всього 10 хвилин пішки до станції метро, а також поруч знаходяться станція "Іпподром", ВДНГ, озеро та популярні супермаркети "Новус" і "Сільпо", а також спортивний клуб "СпортЛайф" з басейнами. Квартира має площу 40,5 квадратних метрів і розрахована на комфортне проживання. Вона оснащена необхідними меблями, включаючи шафу в коридорі, шафу та диван з кондиціонером у кімнаті. У кухні є все необхідне: стіл, електрична плита на дві комфорки, холодильник, духовка та витяжка. Також є балкон. У квартирі санвузол з ванною, пральною машиною та бойлером. Квартира розташована на 11-му поверсі в будинку 2017 року побудови, який є обжитим і має доглянуте подвіря з тренажерами, дитячими майданчиками та придомовими кафе та магазинчиками. Перегляд та купівля квартири можлива з 1.06 Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1
rieltor.ua

Продається велика 4-кімнатна квартира 180 м2 на двох рівнях в ЖК Ліко-Град 3. Голосіївський район – біля станцій метро Васильківська та ВДНГ – вул. Ломоносова, 46/1 (зараз Юлії Здановської) Площа 180 м2 . Поверх 16 та 17. Висота стелі 3.2 м. Із двома терасами. З терас відкривається чудовий краєвид на паркову зону та місто. Планування. 1 рівень: - простора вітальня з виходом на терасу 30 м2; - кухня; - санвузол; - спальня. 2 рівень: - велика кімната з виходом на терасу 70 м2; - гардеробна кімната; - санвузол; - спальня. Загальна площа квартири становить 250 м2, включаючи дві тераси 30 м2 на першому рівні та 70 м2 на другому, з коефіцієнтом 0,3. Згідно з технічним паспортом лише 180 м2 з цих площ підлягають обліку для нарахування комунальних послуг. Особливості квартири та планування: - на першому рівні можна обєднати кухню з вітальнею, створити затишну зону для сімейного відпочинку та прийому гостей з виходом на терасу для барбекю; - на другому рівні залишається місце для сонячних ванн під відкритим небом і розташування джакузі або невеликого басейну. Квартира знаходиться в стані після будівельників, що дозволяє власнику повністю налаштувати її під свої потреби. Закритий двір з дитячими майданчиками, зоною для фізичних вправ, футбольним полем. Охорона на відеоспостереження по всьому периметру комплексу, шлагбауми із розпізнаванням номерів. Розвинена інфраструктура житлового комплексу із усім необхідним для комфортного життя. Ця квартира має безліч можливостей для особистого облаштування та комфортного проживання, а її планування дає власнику вільність для реалізації власних ідей і бажань. Telegram: @koblents

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1
rieltor.ua

Пропонується на продаж видова, дворівнева квартира з террасою в ЖК "Ліко-град". Квартира утеплена, після будівельників у стадії ремонту, 4 спальні, гардеробні кімнати, 4 с/в, кухня-вітальня. Будинок у чудовому стані, доглянута прибудинкова територія, охорона, двір облаштований шлагбаумом. Чудова інфраструктура, магазини, аптеки, клініка, кав"ярні, школа, дитячі садочки, Спорт-Лайф. Відмінне транспортне сполучення ст.М."Виставиковий центр"-15хв.пішки. Додатково пропонується гараж за окрему плату

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1
rieltor.ua

Квартира та документи готові до нових власників. До Ваших речей, до Вашого побуту, до Вашого стильного життя. Ніхто не зареєстований. Віддамо ключі на угоді. Якщо Ви Покупець, - зателефонуйте мені і я відправлю Вам відеотур квартирою Чекаю Вас на перегляд. ІНФОРМАЦІЯ • Це житловий комплекс «Ліко Град-3», 2017 року побудови, закрита територія • Це Голосіївський район Києва. Вулиця Ломоносова, 46/1 • Поруч вулиці: Симоненка, Мейтуса, Академіка Вільямса, Маршала Конєва • Поруч житлові комплекси: Венеція, Сонячна Брама, Успішний квартал, Евріка • Загальна площа: 100.9m2 • Кількість роздільних кімнат: 3 • Вбиральні (санвузли): 2 • Поверх: 14-й з 17-ти • Ціна: 167.000$ , що дорівнює 1.655 $ за 1 метр квадратний

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Голосієво, Ліко Град, Васильківська Ломоносова 46/1 Продам стильну, простору, двосторонню квартиру за адресою вул. Здановської Юлії (Ломоносова) 46/1. Кухня-студія 17м2, дві вбиральні та дві окремі кімнати. У квартирі виконано якісний євроремонт. Продається з меблями та технікою. Біля будинку розвинена інфраструктура: супермаркти, дитячі садочки, школи, аптеки, Спорт Лайф, безліч кафе та ресторанів, чудові зелені прогулянкові зони. Метро до 10 хв пішки. БЕЗ КОМІСІЇ!! 09*********14 Олександр. Дзвоніть на Viber, Telegram.

БЕЗ КОМІСІЇ! Голосієво, Ліко Град, Васильківська Ломоносова 46/1
olx.ua

Житлові комплекси у Київ

На продажу предлагается полноценная 1-комнатная квартира в Голосеевском район по адресу: улица Юлии Здановской ( улица Ломоносова ) 46/1. Этаж - 8 / 14 Общая площадь квартиры - 42,4 м2. Дом 2017 года постройки. Технология строительства - монолитно-каркасная. Стены - газоблок + утеплитель (минеральная вата). Планировка: - кухня - совмещенный санузел - спальная комната - коридор В квартире есть вся необходимая техника и мебель для комфортной жизни, есть: варочная поверхность, духовой шкаф, холодлиьник, вытяжка, стиральная машинка, бойлер, кондиционер. Развитая инфраструктура ЖК - магазины, кафе, рестораны, салоны, спортзалы, метро - все это есть в пешей доступности. С уважение, Максим.

ТОП! Продажа квартиры, ЖК Лико град, Голосеевский район
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 1-кімнатної квартири студіо в ЖК Ліко-Град 3, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 46/1. Будинок спец.проект 2017 року, монолітно-каркасний. Квартира укомплектована усією необхідною технікою та меблями. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Метро Виставковий центр. Ціна 78 000 дол. Код обєкта: 21144840.

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 1-кімнатної. ЖК Ліко-Град 3, м. Виставковий центр.
olx.ua