вул. Лазурна, 40

Пропонуємо вашій увазі 2-х кімнатну квартиру на Намиві в новому будинку. Розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири складає 67 квадратних метрів, площа кухні 10 квадратних метрів. Якісний та свіжий дизайнерський ремонт. Власники робили все для свого комфорту. Тому враховували всі нюанси та критерії. Квартира в ідеальному стані. Вся техніка і меблі нові та входять у вартість. ‼️В КВАРТИРІ АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ‼️ Панорамні вікна з неймовірним видом на річку‼️ Великий та затишний балкон. Роздільні кімнати. Закритий двір. Документи у повному порядку. Квартира готова до продажу. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Лазурна вул., 40
rieltor.ua

Продается двухкомнатная квартира по улице Лазурной ЖК Дом на Лазурной, дом сдан 2019 г.. Квартира светлая, не угловая. Имеет прекрасный вид на реку! Общая площадь 64,4 квадратных метров. (1-я комната-14,5 кв.м., 2-я комната-17,7 кв.м., кухня 10.1 кв.м., санузел 5,9 кв.м., коридор 9,1 кв.м., лоджия 7,1 кв.м.). Индивидуальное отопление, высота потолка 2,7м., панорамное остекление балкона. Установлены счетчики электроэнергии, воды, газа. Квартира расположена на удобном втором этаже. Квартира с евро ремонтом, встроенной кухней, ванной, бойлером. Для купания можно использовать электрический бойлер или газовый двухконтурный котёл. Дом с закрытым двором, детской площадкой, паркингом для авто. Дом очень теплый, рядом школа, детский сад, магазины, аптеки, супер маркет. Ночью территория вокруг дома хорошо освещена. Зеленые насаждения и деревья украшают двор. Через дорогу пляж, остановка рядом. Ремонт делался для себя, на материалах не экономили, все новое, в квартире никто не жил. Дом кирпичный+ утеплитель, бесшумный лифт, очень развитый и комфортабельный район.

власник
Лазурна вул., 40
rieltor.ua

Продам 1к студію на Намиві в ЖК Лазурному. Цегляний будинок. Новий ремонт. Індивідуальне електричне опалення. Гарний вигляд з вікна. Вигідна ціна. Запрошую до перегляду.

Продам 1к студію в ЖК Лазурний на Намиві Л1
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається сучасна 2 кімнатна квартира в новобудові ЖК Лазурний на Намиві. В квартирі виконаний новий якісний капітальний ремонт, абсолютно все нове. Зручне планування : дві роздільні кімнати, кухня 10м2 з виходом на лоджію, санвузол суміщений, просторий коридор. З подвійної лоджії відкривається гарний гарний вид на ріку. Автономне газове опалення. Двір закритий. Запрошую на перегляд сучасної сімейної квартири.

продаю 2х комнатную квартиру новострой Намыв Лазурная
olx.ua

Продажа 1к крупной квартиры, по адресу Лазурная 40. Прекрасный вид на реку, этаж 8 из 9. Окна металлопласт в квартире, кроме внутренней части балкона. Продажа квартиры со всем, кроме кровати. Имеется видео квартиры, приглашаем на просмотр.

Намыв 1к крупногабаритная /С видом на реку
olx.ua

Житлові комплекси у Миколаїв

Географія Миколаїв