вул. Ніщинського, 28

Продається 2-кімнатна квартира в новому будинку, вул. Ніщинського. - теплий цегляний будинок - квартира двостороння - загальна площа 72 кв. - 9 поверх з 10 - Комфортне планування: дві окремі кімнати, простора кухня з виходом на балкон, роздільний санвузол, хол - якісний ремонт, меблі, техніка - у вартість квартири входить комора на поверсі - доглянута парадна - обмежений доступ до будинку та у двір - упорядкована прибудинкова територія - у дворі є паркувальні місця, перед будинком автостоянка. - поряд є все необхідне для життя: дитячий садок, школа, ринок. парк, магазини, патеки, пошта тощо Телефонуйте, погодимо показ.

ексклюзив
Нищинського Композитора вул., 28
rieltor.ua

У продажу двокімнатна квартира в центрі в цегляному будинку від СК «Стікон» на вулиці Нищинського. Загальна площа 70 кв. 8 поверх. Квартира правильного планування, окремі кімнати, двостороння. Засклений балкон. Також на поверсі за окрему плату є комора. Телефонуйте, погодимо показ!

Нищинського Композитора вул., 28
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру в невострое, СК Стикон. Дом 2004 года, закрытая территория, крышная котельная, видеонаблюдение, оборудованная детская площадка, Квартира находится на высоком первом этаже, в цоколе коммерческие помещения. Светлая, просторная, в хорошем жилом состоянии.

Нищинського Композитора вул., 28
rieltor.ua