вул. Княжий Затон, 2/30

вулиця Княжий Затон 2/30, 8 поверх ,підїзд з охороною та відеонаглядом. В квартирі встановлений індивідуальний лічильник тепла, лічильники води, світла , кондиціонери та бойлер, Квартира продається з усима меблями Італійських виробників та побутовою техніко з Германії з вбудованою кухнею із стільницею натурального каменю. Вбудовані шафи , всі двері виготовлені по індивідуальному замовленню з натурального дерева. Підлога - дубовий паркет та іспанська плитка з підігрівом. По всій квартирі 2-ох рівневе підсвічування, металопластикові вікна, жалюзі. Лоджія засклена,утеплена з жалюзями. Є два санвузла з ванною та сауною.Квартира світла та дуже тепла. Поруч з будинком розташовані магазини, супермаркети, школа, садочок, сквер, чудовий ,тихий двір з дитячими майданьчиками. Розвинута транспортна розвязка. До метро Позняки 10 хвилин пішки. З реальним Покупцем торгуємося.

Княжий Затон вул., 2/30
rieltor.ua

✅БЕЗ КОМІСІЇ ✅ВІДЕО-ТУР ✅ПРОСТОРА✅ 3к квартира біля метро ПОЗНЯКИ, вул. Княжий Затон, 2/30 Про квартиру: Якісний ремонт. Кухня з балконом, обєднана з вітальнею. Спальня з великою вбудованою шафою. Велика дитяча кімната. 2 санвузли. Встановлено кондиціонери та бойлер. Проведено оптоволоконний інтернет.

ексклюзив
Княжий Затон вул., 2/30
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Метро Позняки 5 хвилин пішки,будинок дуже теплий,квартира на шостому поверсі,двохстороння ,кімнати роздільні,повноцінні ,на вікнах поклеєна противоударна плівка,є два сан.вузла,в квартирі залишається майже все,заходь і живи,дуже комфортно.Місце розташування прекрасне,все,що потрібне для комфортного життя рядом.Документам більше трьох років,власник в Україні .Чистий продаж .Телефонуйте .

Княжий Затон вул., 2/30
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Унікальна двостороння квартира на вул. Княжий затон 2/30 (це один з найкращих будинків з цегли в пішій доступності до метро Позняки - 10 хв). 11-пов./16-пов 80/38/20 хол 12 кв.м, якісний євроремонт з дорогих матеріалів, паркет, іспанський кахель, вбудована німецька кухня, камін, 2 гардеробні шафи, кондиціонери, лоджія утеплена і засклена з вбудованою шафою, встановлені лічильники води та тепла, що дуже важливо для комунальних. Затишний зелений двір з палісадником, фонтаном та дитячими майданчиками, добре розвинена інфраструктура, поруч садки, школи, торгові центри, різноманітні магазинчики, кафе, ресторанчики на озерах, затишний парк Позняки з озером, різноманітними атракціонами та фонтаном. Чистий продаж. Ціна 115 000 у.е.

Продаж 2-х кім. кв. на вул. Княжий затон 2/30 м. Позняки.
olx.ua

Позняки, продается 1 комнатная квартира на Княжем Затоне 2/30. Кирпичный дом, удобная планировка, 53/22/14, 12/16 эт, лоджия застеклена. Светлая и просторная квартира, паркет, встроенная кухня. Санузел совмещен, плитка. Красивый зеленый двор, рядом магазины, супермаркеты, метро Позняки.

Позняки, Княжий Затон 2/30, продам 1 комнатную!
olx.ua

Княжий Затон 2/30, Позняки, Дарницький р-н. Будинок - цегляний спецпроект. Продаж затишної 4-кімн квартири, 5 поверх, 126 м2. 3 спальні, вітальня, велика кухня з балконом. Якісний ремонт: масив дерева, камінь. Топова побутова техніка. Індивідуальні лічильники на опалення. Поряд безкоштовне та платне паркування, метро 3 хв пішки, Сільпо, Новус, Еґерзунд, ТРЦ Аладдин. Три озера. Ціна: 185.000 дол. Без комісії для покупця

Без комісії. Продаж 4-кімн, Княжий Затон 2/30, Позняки
olx.ua

3к квартира, Дарницкий район, Княжий Затон 2/30, кирпичный дом 2004 г.п, ОСББ, 16 этаж/17 этажного дома, сверху полноценный тех этаж, наружное утепление, 108м2, кухня 16,5 м2, 2 санузла в кафеле, квартира в отличном состоянии(свежий косметический ремонт), качественные металлопластиковые окна, пол- паркет(дерево), стены- покраска, новая техника, новая мебель- все остаётся. Установлен теплосчетчик на квартиру. 3 окна во двор, одно на парк Позняки. В каждой комнате кондиционер(4шт), бойлер. ОСББ, консьерж, чистое парадное, парковка возле дома. В собственности более 3-х лет. Чистая продажа. Метро Позняки 5 минут пешком. Возле дома АТБ, Сильпо, Новус, много разнообразных магазинов, кофейни, банки, парк, школа, детский сад, 10 мин пешком ТРЦ Ривермолл, ТРЦ Алладин, ТЦ Пирамида, Спортлайф с бассейном, 115000 у.е

3к квартира, Княжий Затон 2/30, кирпич, ремонт, мебель, метро 5 мин
olx.ua

Київ, Княжий Затон, 2/30 Спецпроект 2000-2005 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 18. транспорт: ст.М"Позняки" - 5хв; будинок 2003р., Н=2.8 м, біля дороги, гарний стан, підїзди охайні, консьєрж, код.замок, парковка/безкошт.; в радіусі 10 хв. гімназія "Наукова зміна", супермаркет "Велика Кишеня", парк "Позняки", "Speak English центр", аптека "Лакі-фарма", ТЦ "InSilver", ТЦ "Технополіс", зоомагазин, "ЦентроОбувь", фітнес-центр "Спортленд", "MyFit" та "Сушия". 7-й поверх, площа: 108,0\60,0\15,0 Продається квартира. Складається з великої кухні з виходом на балкон, 2х спалень, великої зали, 2х санвузлів та коридора. Вікна зі спальні, залу і кухні виходять всередину дуже зеленого і великого двору, три дитячі майданчики та міні парк, вікно з іншої спальні виходить на пр-с Григоренка. В будинку є все необхідне аптеки, банки, магазини, в пішій досяжності багато ТРЦ. До метро Позняки 7 хв. пішки, в радіусі 5 хв. гімназія, школи та дитячі садки, Велика Кишеня, Novus, Сільпо, парк та озеро.

Продаётся 3к 108м квартира ул Княжий затон 2/30 Дарницкий район
olx.ua