вул. Київський Шлях, 1д

Продаж 1 но кімн квартири в м Бориспіль, по вул. К Шлях 1 Д , 7/9, 38 кв м , квартира з ремонтом, два котла єлектро і газовий, балкон застеклений, нова кухня, лічильники, поруч супермаркет, магазини, зупинка, можна по програмі Є Оселя , ціна 42000 торг

Київський Шлях вул., 1 Д
rieltor.ua

Вашій увазі пропонуємо продаж 2-к.кв в цегляному будинку з окремими світлими кімнатами, квартира з індивідуальним газовим опаленням та гарячою водою від котла. В квартирі залита стяжка підлоги та вмонтована тепла водяна підлога. Кухня простора з виходом на балкон, с/у окремо, вмонтовано інсталяцію підвісного унітазу Geberit. Також розведена електрика. До квартири є окрема кладовка з документами 5м2. Чудова локація, поруч супермаркети та зупинка громадського транспорту до Києва 10 хв без заторів. Будинок введений в експлуатацію підключений газ, електропостачання, водопостачання та водовідведення, ліфт грузопасажирський. Готові до продажу. Додатково покупцем оплачуються переоформлення по 1/2 та послуги агенції нерухомості в розмірі 4%.

можливий продаж по єОселя
Київський Шлях вул., 1д
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Вашій увазі пропонуємо продаж просторої 3-к.кв квартири на початку міста по вулиці Київський Шлях 1Д. Загальна площа квартири 109,6м2, житлова 59м2. Будинок 2010 року, квартира знаходиться на 8-мому поверсі/9-ти поверхового кирпічного будинку, ОСББ. В квартирі косметичний ремонт,квартира дуже тепла,встановлений індивідуальний тепловий лічильник. Кімнати дві окремі,третя суміжна з кухнею Два санвузли Балкони три засклені Просторний коридор 9.1 кв.м. Квартира під охороною. Всі меблі та техніка все залишається.

можливий продаж по єОселя
Київський Шлях вул., 1д
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Нова смарт-квартира в сучасному комплексі! Продається 1-кімнатна смарт-квартира в Борисполі, на вулиці Київський шлях, 1д. У помешканні зроблено новий ремонт з якісних матеріалів. Білий колір, у якому виконана оселя — створює ефект розширеного простору та створює гармонійну атмосферу. З вікон відкривається панорамний вид на аеропорт. Суміжний санвузол з душовою кабіною. У квартирі: бойлер, кондиціонер, пральна машина. Залишається тільки завезти меблі та можна починати жити. Будинок у складі нового житлового комплексу «Престиж». У дворі знаходиться дитячий майданчик. Розташування — на початку міста Бориспіль, до Києва без заторів і світлофорів — 15 хвилин. Під домом зупинка автобуса до Києва. Розвинена інфраструктура, поруч: торгівельні центри, заправка, мийка, «Епіцентр», продуктові магазини та супермаркети, а також багато інших об’єктів. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Київський Шлях вул., 1д
rieltor.ua

Продам свою 1-кімнатну квартиру, з індивідуальним опаленням (газовий котел) по вулиці Київський шлях 1д, жк Престиж, на 5 поверсі, вікна виходять не на дорогу. Площа 37,2 м+ балкон, частково зроблений ремонт- тепла підлога скрізь крім кімнати ( на балконі є). Зроблена чистова стяжка, розводка електрики, каналізіції, води, стіни поштукатурені, замінені вхідні двері. Я власник, продаж без комісії !! Також закуплено і піднято у квартиру плитку на всю квартиру та двері( продаж окремо). В квартирі є газ і електрика, дороблюй ремонт і живи!

власник
Квартира жк Престиж власник без комісії Київський шлях 1д
olx.ua

Продам 3 к квартиру на вулиці Київський шлях 1Д м.Бориспіль.Будинок цегляний з утепленням. Квартира на 2/9 п, 118 м загальної площі, житлова 67м( 22+19+16), кухня 17 м, 2 санвузли,висота стелі 2.80 м Квартира під чистову, наразі між 2 кімнатами немає перегородки. Балкон засклений великий, як тераса. Опалення централізоване. Квартира у власності більше 3х років. ніхто не прописаний, Власник в Україні. МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ ПІД БІЗНЕС Поряд є парковка, перший поверх під нежитлове, поряд супермаркет, лабораторії, та інше.

3к квартира 118м на вул.Київський шлях 1Д м.Бориспіль
olx.ua

Продам 1-к (ЕВРОДВУШКУ) квартиру 52м на 1/9 будинку вулиця Київський шлях 1Д , на початку міста зі сторони Києва. 100м від будинку зупинка. Квартира кухня -студіо з окремою спальнею , балкон засклений, квартира з ремонтом, та меблями і технікою, бойлер на гарячу воду, кондиціонер. Опалення централізоване. Квартира продається з усім як Є. Більше фото додамо Під*їзди чисті , охайні, у дворі є дитяча площадка, парковка для авто Поряд супермаркети АТБ, НОВУС, ТЦ АЕРОМОЛ, зупинка, аптеки . Дивіться всі об*яви автора , маю величезну базу даних з нерухомості. З повагою , спеціаліст з нерухомості, Ірина

1-к ЕВРОДВУШКА 52м УКОМПЛЕКТОВАНА всім на Київському шляху 1Д
olx.ua

Бориспіль. ПРОДАЖ 3-Х КІМНАТНОЇ ПРОСТОРНОЇ СУЧАСНОЇ КВАРТИРИ,загальною площею 108.5 кв.м,житловою 58.6 кв.м,кухня 17.5 кв.м по вул.К.шлях 1-Д. Будинок 2010 року, квартира знаходиться на 6-тому поверсі/9-ти поверхового кирпічного будинку, ОСББ. Виконаний якісний ремонт,квартира дуже тепла,встановлений індивідуальний тепловий лічильник. Потолки -2.61 висота Кімнати-22.4 кв.м, 17.3 кв.м, 18.9 кв.м. Два с/у -6.7 кв.м та 2.5 кв.м Балкони три -1.4 кв.м,1.3 кв.м,1.4 кв.м. Просторний коридор 9.1 кв.м. Квартира під пультовою охороною. Всі меблі та техніка все залишається. Ціна 105.000 у.од Вся додаткова інформація по н.т Лариса

ПРОДАЖ 3-х кв 108.5 кв.м по вул.К.Шлях 1-Д
olx.ua

2 кімн. квартира вул. Київський шлях, 1 д. ЖК Престиж. 2020 року побудови, будинок з цегли (товщина зовнішніх стін - 50см.), вікна виходять на південну сторону, не кутова, дуже тепла, розташована на 7 поверсі 9 поверхового будинку, загальною площею 54,4 кв.м., площа кімнат становить 28,9 кв.м., а саме – зала 17,3 кв.м., спальня 11,6 кв.м., площа кухні – 12,3 кв.м., коридор – 7,3 кв.м. Санвузол окремо. Балкон з кухні 1,3 кв.м. – засклений. Квартира без стяжки, що дозволить зробити теплу підлогу від системи опалення, встановлені металопластикові вікна. У квартирі за проектом є газ та двоконтурний газовий котел. Це гарантує наявність гарячої води цілодобово, і дозволить обігрівати квартиру не привязуючись до опалювального сезону та тепломережі, з її величезними рахунками в опалювальний сезон. Ліфт вантажо-пасажирський – працює. Будинок розташований на самому початку міста, один світлофор і Ви вже на автомагістралі Бориспіль- Київ ( до м. Бориспільська 16 км. ) Поряд – магазин АТБ, торговий центр Аеромол, гаражний кооператив, автобусна зупинка на Київ. Без "опікунського", ексклюзивний продаж, 0% податку на нерухомість. Ціна 44000 у.о., невеликий торг. Послуги ріелтора оплачує покупець 3 % від вартості квартири.

2 кімн. квартира вул. Київський шлях, 1 д. ЖК Престиж.
olx.ua

Продаж великої однокімнатної квартири. м Бориспіль вул Київський шлях 1д Індивідуальне газове опалення ( уже є газ в будинку, потрібно підключити в картирі, на це уже зроблена знижка) договір з ресом та водоканалом В квартирі зроблене дуже стильне та практичне перепланування: Гардеробна, простора кухня студія, окремо кімната з якої вихід на лоджію. ( Лоджія зʼєднана з кімнатою) В квартирі частково зроблений ремонт Зроблена повністю розводка електрики, води, каналізації. Штукатурка стін Стяжка підлоги, по всій квартирі тепла підлога ( водяна) Плитка на підлозі у кухні, гардеробній та на лоджії Є куплений ламінат високого класу в кімнату( можуть залишити) Санвузол повністю зроблений: Установлено ванну, інсталяція, шафа багатофункціональна на всю стіну. Встановлена дуже гарні та якісні вхідні двері. Вам залишилось дещо зробити під себе і омріяна кВ готова. право власності більше 3х років Поруч з квартирою є кладова. Яку теж можна придбати.

Квартира на початку Борисполя з ремонтом на 70%
olx.ua

Житлові комплекси у Бориспіль

Продажа 1-о комнат.квартиры в городе Борисполь по улице К.Шлях 1-Д, новый дом, 50 кв.м, квартира перепланирована в кухню студио и отдельно спальня. В квартире все остаётся. Есть балкон. На окнах решетки. Квартира не угловая.

Продажа 1-о комн.квартиры в городе Борисполь по улице К Шлях 1-Д
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру. м. Бориспіль, вул. Київський шлях 1Д. Поруч з будинком ТЦ "Аеромол", АТБ, Епіцентр. Зручна транспортна розвязка. Поруч дитячий садок, школа №8

Продам квартиру вул. Київський шлях 1Д,  Є оселя, сертифікат…..
olx.ua

Продаж 3к квартири в м.Бориспіль, вул. Київський шлях 1-Д Квартира на 4/9 цегляного з утепленням будинку. Загальна площа 103 м, 2 окремі спальні (22+16), кухня студія ( 17+18) , санвузол 5м . Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Продається з усім як є. У власності більше 3х років, власник в Україні. Комісію платить покупець З колегами по даному об,єкту не співпрацюю

3к квартира 103 м УКОМПЛЕКТОВАНА меблями та технікою
olx.ua

Географія Бориспіль