вул. Кирилівська (Фрунзе), 146

вулиця Кирилівська (Фрунзе), 146 2 кімнатна, 6-й поверх, площа: 46 метрів. Продаж шикарної квартири на Подолі (Куренівка), біля стадіону Спартак, Куренівський парк. Квартира в гарному житловому стані, з меблями. У дворі знаходиться магазин, дитячий майданчік, поруч школа та дитячий садок. До метро Лук`янівська 10 хвилин на авто, також поруч метро Тараса Шевченка. Ціна: 47000 USD Без комісії!

Кирилівська вул. (Фрунзе), 146
rieltor.ua

Кирилівська, 146( Куренівський парк), 1- кімнатна квартира ,розташована на 7 поверсі 9- ти поверхового будинку, " чешка", 28/15/6.7, правильного планування. Квартира з ремонтом: нові якісні енергоефективні склопакети, євробалкон, засклений склопакетами і утеплений, підлога- кахельна плитка, в кімнаті паркет. Нова дерев,яна столярка , санвузол суміжний- нові труби, сантехніка і бойлер у відмінному стані . Нові, дорогі, якісні броньовані вхідні двері. Квартира мебльована: вбудована кухня "Меркс", шафа-купе, побутова техніка. Під,їзді після ремонту , новий ліфт . Розвинена інфраструктура: парк , ринок , супермаркети , школи, садочки, зручна транспортна розв,язка. Вартість 45800 дол. Торг

Кирилівська вул. (Фрунзе), 146
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 2к квартири 46 кв. м на вул. Кирилівська 146.Без комісії для покупця. Продаж двохкімнатної квартири 46 кв. м. вулиця Кирилівська (Фрунзе), 146 2 кімнатна, 4-й поверх, площа: 46 метрів. Продаж шикарної квартири на Подолі (Куренівка), біля стадіону Спартак, Куренівський парк. Квартира під ремонт житловому стані, з меблями. У дворі знаходиться магазин, дитячий майданчик, поруч школа та дитячий садок. До метро Лук`янівська 10 хвилин на авто, також поруч метро Тараса Шевченка. Ціна:42500 у. е. Без комісії.

Кирилівська вул. (Фрунзе), 146
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2-кімнатна біля парку Більше 3-х років! Від власника! Київ, Кирилівська 146. Площа: загальна 45.6кв.м., кімнати 27кв.м. (14.7 та 12.3) РОЗДІЛЬНІ! Кухня 6.5кв.м. Санвузол РОЗДІЛЬНИЙ. 9-й поверх, девяти поверхового будинку, квартира тепла, не кутова, дуже світла, чиста і придатна до проживання. Готова до заселення! Боргів за комунальні послуги немає, прописана/зареєстрована тільки власниця, знімаюсь з реєстрації до угоди. Доглянутий, чистий будинок, відносно новий ліфт, відремонтований підїзд, хороші сусіди, тихий та затишний двір. Стан житловий! Варіант перепланування див.на фото, стіна між кухнею та кімнатою не несуча, стіни санвузла також не є несучими, легко демонтуються. Всі меблі та побутову техніку можливо залишити по домовленості. Поруч Куренівський парк, Куренівський ринок, Ашан, Атб та ін. Гарна транспортна розвязка, близьке розташування зупинок прямих маршрутів громадського транспорту до станцій метро: Почайна, Лукянівська, Дорогожичі, Контрактова площа, Майдан Незалежності. Трамвай до Пущі Водиці, Оболоні та Подолу. 3D тур можна переглянути за посиланням: https://www. 360expert.kiev.ua/clients/kyrylivska/ Надішлю посилання за зверненням в особисті! Відповім на всі питання, вишлю додаткові фото - звертайтесь.

власник
Кирилівська вул. (Фрунзе), 146
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири на Куренівці. Простора двостороння квартира укомплектована та мебльована всім необхідним для життя. У будинку встановлено новий ліфт, домофон, тихе подвіря. Гарна транспортна розвязка. ID: 73108

Продаж 2 кімн. квартири за адресою вул. Кириллівська,146
olx.ua