вул. Катерининська (Карла Маркса), 25

Екатерининская 25, кв 15/Греческая. Прекрасный дом, прекрасное помещение в 2х уровнях, порядочная мраморная парадная, сигнализация, котелок-отопление. Всё новое: крыша, перекрытия, коммуникации. Возможно расширение ещё на 500м2. . 6 туалетов, 12 кондиционеров, готово к работе после ремонта.

Продам от ХОЗ. квартиру Екатерининская 25. 480м2 в центре.
olx.ua

У цій лофт-квартири, на даху, є своя оглядовий майданчик, з якої видно стара Одеса і море аж до Чорноморська. Особливе задоволення проводжати на ній заходи в доброї кампанії, з ігристим вином і дивитися феєрверки на день міста і новий рік. Ще у неї є 4 балкона і простора тераса площею 40 кв. м. Збережена імперська висота вхідних дверей, перша з них автентична деревяна і якісно відреставрована, друга армована, на її деревяної поверхні різання виконана по Петербурзькому ескізу в російській класицизмі. Люстри в залі привезені літаком з провінції Чіангмай Chiang Mai з півночі Таїланду. Підлоги на першому поверсі зроблені з сибірської модрини. Чавунна гвинтова Сходи, яка зустрічає гостей в передпокої, відлита на замовлення в Херсоні. Маршові сходи, після крадіжки вандалами здебільшого елементів, була відновлена тієї ж майстерні. У зимовий час вдома дуже жарко, що підтримується німецьким, двоконтурним котлом IMMERGAS Victrix Superior, який так само забезпечує гарячу воду. Всі радіатори опалення в квартирі якісні італійські, труби опалення на першому поверсі мідні. Надходить водопровідна вода, в тому числі і для системи опалення фільтрується. Є електричний тепла підлога в прихожей на першому поверсі і коридорі тераси на другому поверсі. У квартирі 8 головок сплітсистем на кондиціонування і обігрів, 4 з них на першому і ще 4 на другому поверсі їх чилери виведені на дах і не псують фасади. По центру залу встановлено стельовий «колоніальний» вентилятор. У квартирі є 4 санвузли з душем, по два на поверх, в одному з нижніх варто ванна. У кожному санвузлі, і бойлерної є водоскидні трапи, що оберігає від затоплення сусідів в разі поломки змішувачів, гігієнічного душу або біде. На кожному поверсі є технічна раковина, вони необхідні при прибиранні квартири та дозволяють зберігати санвузли в чистоті. Кухня-вітальня 52 кв.м розділена довгою, дубової барной стійкою, що робить цей простір ідеальним для вечірок c DJ пультом. Стелажі для дров, від підлоги до стелі поки лише прикрашаю

Карла Маркса улица, 25, Центр, Одесса, Одесская 750000.0 USD
dom.ria.com

ID - 14189 Рідкісна пропозиція! Квартира у знаменитому на всю Європу будинку. Двостороння, пятикімнатна квартира розташована в самому серці Одеси на Катерининській вулиці / кут Грецької. Зроблено ремонт. Всі кімнати світлі та просторі, два санвузли, сауна, кухня - їдальня та чотири спальні, підсобні приміщення. Стелі заввишки 4.20. Шикарний паркет, кондиціонери. Також разом з квартирою продається мансардний поверх з ремонтом 150 м. Гарний міцний будинок, парадна з новим ремонтом, гарний краєвид з вікон. Телефонуйте, із задоволенням покажемо!

Карла Маркса улица, 25, Приморский, Одесса, Одесская 400000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 5-ти кімнатна статусна квартира в центрі міста Грецька / Катерининська. Квартира після капітального ремонту із заміною всіх комунікацій (газ, вода, каналізація, електрика на 3 фази). Загальна площа квартири 172 кв.м. Вдале планування: кухня-студія 40 кв.м., два санвузли, гардеробна 7 кв.м. тераса 30 кв.м. в подарунок. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 128088

Карла Маркса улица, 25, Центр, Одесса, Одесская 170000.0 USD
dom.ria.com

К вашему вниманию роскошная квартира в самом центре Одессы. Дом - памятник архитектуры, внесён в список ЮНЕСКО, крепкий, красивый, известный как дом с самым длинным балконом в Европе . Квартира просторная и светлая, а высота потолков создаёт ощущение пространства, когда чувствуешь себя легко и свободно. В ремонте использовались только дорогие материалы - натуральный, дубовый, дворцовский паркет, сохранена высота входных 3.50 м и межкомнатных 3.00 м дубовых дверей. Инсталляция и отделка в квартире немецкая и итальянская. Красоту всех четырёх комнат дополняют итальянские, шелковые обои. Большой зал объединён со столовой и кухней, три санузла, сауна, приточно-вытяжная вентиляция поможет вам без открывания окон обменивать воздух в комнатах, сигнализация, 5 сплит кондиционеров фирмы mitsubishi electric, действующий камин на дровах, резервуар для запаса питьевой воды, три фазы напряжения. Эта квартира поистине для ценителей роскоши, для тех, кто способен оценить исключительное качество! Звоните! Договоримся!

Екатерининская улица, 25, Центр, Одесса, Одесская 510000.0 USD
dom.ria.com