вул. Зелена, 1

ЖК Софія Клубний. закритий житловий комплекс комфорт класу. На території знаходиться вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання.Кафе, аптеки, дитячий садок. школа, супермаркет. Квартира облаштована всім необхідним для комфортного життя, світла та затишна, чекає на нових власників.

Зелена вул., 1
rieltor.ua

Продається 1 кімн. квартира на Софіївській Борщагівці ЖК Софія Клубний. вул. Зелена 1. Площа 47/17/18, поверх 3/10. Міні двушка. В квартирі зроблений дуже якісний дизайнерський ремонт. Вбудована кухня, вбудований холодильник і пральна машина, посудомийна машина, 3 великі шафи-купе, кухня-вітальня, є тепла підлога, окремо спальня кімната. З квартири чудовий вид на парк. Територія закритого типу, охорона, шлагбаум. На території комплексу є все необхідне для життя. Від Киева 3 км розташування. До найближчих метро Академмістечко і Житомирська 20 хв. громадським транспортом, 10хв. автомобілем. Документам більше 3х років, без великих податків. Є відео огляд по бажанню відправлю. Ціна 62.000 у.е.+ % агенства

Зелена вул., 1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаючи нерухомість, я не часто відчуваю, коли переступаючи двері квартири, створюється відчуття легкості та домашньої затишної атмосфери. Таких варіантів одиниці, але коли потрапляєш у таку квартиру, ти точно розумієш – вона! Саме така квартира зараз у продажу, де відчувається, що кожна деталь у квартирі створювалася для себе і з любовю. Квартирка дворівнева 90 кв.м (9-10 поверх) на Софіївській Борщагівці в сучасному ЖК Софія Клубний - з охороною, алейками, фонтанами, спортклубом з басейном, маркетами, кафешками і т.і. По квартирі: кухня-вітальня, дві уборні, спальня та дитяча кімната, гардеробна. Є все та навіть більше для комфортного життя: опалення та гаряча вода - газовий котел, усілякі пралки-сушки, пічки-духовки, вай-фаї...TV та кондіціонери у кожній кімнаті, дуже якісні ліжка та матраси. Все робилось для себе. Треба просто прийти та побачити - ви все зрозумієте після перегляду. Ціна 130.000 дол. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Зелена вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1 кімнатна квартира з терасою в ЖК "Софія Клубний" на Софіївській Борщагівці. В зданому домі, будинок введений в експлуатацію. Загальна площа з терасою 55 м2. Можливе перепланування на двокімнатну. Не кутова, закрита територія, цілодобово охороняється, вхід за перепустками. Здається в комплектації, з розведеною електрикою та індивідуальним опаленням, чорнова штукатурка на стінах, на підлозі лазерна стяжка. Усі лічильники (газ, датчик газу, вода, світло), двоконтурний котел, тепла підлога в кухні та ванній, в кімнаті радіатор. Фото відповідають дійсності. Телефонуйте!

Зелена вул., 1
rieltor.ua

Простора, дворівнева квартира в ЖК «СОФІЯ КЛУБНІЙ» (Софіївська Борщагівка) .Функціональне планування, з ремонтом та якісною сантехнікою. Індивідуальне опалення . Всі вікна з видом на гарне, зелене подвіря. Розвинена інфраструктура. Зручна транспортна розвязка.

Зелена вул., 1
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в житловому комплексі бізнес класу Софія Клубний за адресою с. Софіївська Борщагівка, вул. Зелена 1. Загальна площа квартири 37 м2 , кухня 16,4 м2. Розташована на 8 поверсі 10 поверхового будинку. Квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання. В квартирі індивідуальне газове опалення, на кухні є фільтр для води , та місце де можна встановити посудомийну машину, є всі виводи. Будинок підключений до критичної інфраструктури, тож світло в квартирі буде завжди. Мінімальне оформлення , в праві власності більше 3-х років. ЖК Софія Клубний це: • закрита територія • ланшафтний дизайн, супер доглянута територія. • Багато місця для прогулянок. • Б‘юті сфера та медицина - на дуже крутому рівні! • спортклуб з бассейном • Дитячі секції та розваги • Ресторанчики , кафе , магазини та багато чего іншого ЄОСЕЛЯ

1-комнатная в ЖК София Клубный ЄОселя ЖК Софія Клубний
olx.ua

Прямий продаж квартири від власника! ЖК "Софія Клубний" Софіївська Борщагівка, вулиця Зелена, будинок 1 Квартира площею 66,2 м2 4 поверх 10-ти поверхового будинку! Квартира внутрішня, двостороння! Виконаний якісний ремонт! Укомплектована меблями та технікою! Простора кухня вітальня, площею 27 м2! Територія комплексу закритого типу! На території дитячі майданчики, спортивні майданчики, зони відпочину, футбольне поле! У дворі зелена зона з декоративними деревами та власним озером! В комплексі розвинена інфраструктура - магазини, супермаркет, студії краси, дитячі студії, Розетка, спортивний комплекс! Планування: Зручна прихожа з шафою під верхній одяг! Встановлений відео домофон! Спальня 18 м2 з власним гардеробом! Простора кухня-вітальня площею 27 м2, поділена на гостьову зону (з диваном і телевізором), столову зону та зону кухні обʼєднану з лоджією! Санвузол площею 6 м2. В санвузлі - унітаз, біде, ванна, умивальна зона, пральна машина! В квартирі індивідуальне газове опалення (встановлений двухконтурний газовий котел)! В коридорі та в кухні виконана тепла підлога! До Києва 2,8 км! Можливий продаж по державній програмі єОселя! Відео квартири можу надіслати на телеграм! За більш детальною інформацією та для запису на перегляд, телефонуйте!

ЖК "Софія Клубний"! 2к. квартира з ремонтом та технікою! 66,2м2 81000$
olx.ua

Географія Софіївська Борщагівка