вул. Зелена, 115

Продаж 2-кім квартири Бізнес клас Infinity Park Мій Дім вул. Зелена 115 Комплекс знаходиться в парковій зоні між Снопківським парком та парком Погулянки на відстані 3км до центру! Внутрішній двір закритий від сторонніх та авто, з найкращими ландшафтами та басейном! Сучасна енергоощадна технологія будівництва, індивідуальне газове опалення, зроблений підігрів підлоги, якісні вікна Rehau. Квартира з двома ізольованими кімнатами, двома санвузлами, заскленою лоджією та кухня студія, правильне планування без зайвих квадратних метрів. Не пропустіть, справді вигідна пропозиція із перспективою зростання вартості! За детальнішою інформацією телефонуйте!

Зелена вул., 115
rieltor.ua

Продаж 1-кім квартири по вул. Зеленій Зданий та заселений будинок. Квартира знаходиться на 3-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Зроблений ремонт, продаж з усіма меблями та технікою. Телефонуйте за детальнішою інформацією.

Зелена вул., 115
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири біля парку в ЖК Інфініті Парк 65 кв. Панорамні вікна, балкон, підігрів підлоги. Код квартири - #27712969 Вікна на північно- західну сторону. Продаж по переуступці. Сучасний комплекс від забудовника "Мій Дім". Житловий комплекс елітної забудови знаходиться в дуже хорошому місці До центру міста 10хв. Вся можлива інфраструктура поряд (школи, садочки, спортзали та майданчики, лікарні і тд..) в межах 2хв. В самому ЖК запроектовано 2 поверхи комерційних приміщень де будуть всі можливі магазини. Внутрішній дворик заслуговує особливої уваги територія якого для мешканців буде затишною відпочинковою зоною та зоною літнього релаксу з басейном.

Зелена вул., 115
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Однокімнатна квартира в ЖК Lazur Sky, що розташована на одиннадцятому поверсі шістнадцятиповерхового будинку по вулиці Зелена у місті Львів. Загальна площа 39.71 кв.м., житлова 26 кв.м., площа кухні 12 кв.м., висота стелі 2.7. Будинок знаходиться в одному з найзеленіших куточків Львову, поруч з двома зеленими масивами - парками в районі Липової Алеї. Технологія будівництва: цегляна/ монолітно-каркас. Стіни утеплені мінеральною ватою, індивідуальне-опалення. Є підземний та гостьовий паркінг. Квартира в зданій секції. Будинок частково зданий. У кожному підїзді є приміщення для зберігання велосипедів, колясок, скейтів та спортивного встаткування. Безшумні ліфти європейських брендів. Дорога до центру міста займає не більше 20 хвилин. У пішій зоні знаходяться приватні та державні садки, школи, ліцеї і центри творчості, лікарня, аптеки, супермаркет. Рік здачі 2024. Код обєкта 835

Зелена вул., 115
rieltor.ua

Продаж 2 кімн. квартири вул. Зелена 115д ЖК Lazur Sky Загальна площа 65.4 м2 поверх 8/16 Здача 3 квартал цього року. -Індивідуальне опалення, газовий котел. -Квартира некутова, сонячна - 2 балкони, можна засклити, або збільшити кухню, кімнату. Вартість: 82000$.Додатково можна докупити комірку 2.6 кв.м. за 2000 у.о. Розвинута інфраструктура, поруч є все необхідне для комфортного проживання, 5 хв від будинку парк Погулянка, 20 хвилин пішки до центру міста

Зелена вул., 115
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири на вулиці Зеленій у місті Львові. Загальна площа квартири - 86 кв.м., житлова - 47,57 кв.м., кухня - 14 кв.м. Поверх 15 з 16. Що ви отримуєте: 3 ізольовані кімнати, балкон та лоджію з неймовірним виглядом на парк, великий просторий коридор, кухня, комора та два санвузли. Квартира двостороння з індивідуальним газовим опаленням, панорамними вікнами та неймовірним оглядом. Всюди зроблено теплу підлогу, окрім двох спалень, залито стяжку. Новобудова розташована в затишній частині міста, поруч з парком Погулянка, всього 3,5 кілометри від центральної частини міста. Квартира на оглядовому поверсі, позитивні емоції вам тут гарантовані. На першому поверсі, для зручності мешканців, буде розміщена вхідна зона з консьєрж-сервісом. Код 746

Зелена вул., 115
rieltor.ua

Продаж 2 кім. квартири в ЖК Інфініті Парк, забудовник "Мій Дім". Infinity park Будинок бізнес-класу. Підземний паркінг з ліфтом. Личаківський р-н. вул. Зелена, 115, поруч вул. Жасминова, Липова Алея, Вашингтона, Дністерська та ін. поруч парк Погулянка. Хороша транспортна розвязка. Площа: 61.35м2. Поверх: 4\8. Опалення: Індивідуальне газове. Кухня-вітальня: 17м2. Засклена лоджія. Роздільний санвузол. Здача будинку на 2кв. 2025р. Телефонуйте - проведу показ та надам всю інформацію!

Бізнес клас 2 кім квартира інфініті біля парку infinity
olx.ua

Продаж 1км квартири в ЖК Лазур Скай. Зелена 115Д. Без Комісії Квартира на 16му поверсі. Житловий повноцінний поверх. Мурують пере стінки.(На фото квартира поверхом нижче) 44,25м2. Здача кінець року. Опалення електрика, в квартиру буде заведено 12кВТ.

власник
Зелена 115. ЖК Lazur Sky (Лазур Скай)
olx.ua

Код об`єкта: 329943. АН "Атланта".Продаж 2-кім квартири Бізнес клас Infinity Park Мій Дім вул. Зелена 115Комплекс знаходиться в парковій зоні між Снопківським парком та парком Погулянки на відстані 3км до центру!Внутрішній двір закритий від сторонніх та авто, з найкращими ландшафтами та басейном!Сучасна енергоощадна технологія будівництва, індивідуальне газове опалення, зроблений підігрів підлоги, якісні вікна Rehau.Квартира з двома ізольованими кімнатами, двома санвузлами, заскленою лоджією та кухня студія, правильне планування без зайвих квадратних метрів.Не пропустіть, справді вигідна пропозиція із перспективою зростання вартості!За детальнішою інформацією телефонуйте!

Зеленая улица, Лычаковский, Львов, Львовская 95090.0 USD
dom.ria.com