вул. Драгомирова, 4

Пропонується на продаж двокімнатна квартира без ремонту у житловому комплексі Delmar. Житло знаходиться на 26-му поверсі з видовим балконом. Загальна площа квартири становить 109 квадратних метрів, що надає достатньо простору для комфортного проживання. Планування цієї квартири ідеально підходить для облаштування майстер-спальні та просторої кухні з вітальнею. Основні характеристики проєкту Delmar: Клас: бізнес Технологія будівництва: монолітно-каркасна Утеплення: мінеральна вата, пенополістирол Висота стелі: 3 метри Опалення: індивідуальне в квартирі Кількість квартир: 420 Паркінг: підземний, наявність 300 паркомісць Введений в експлуатацію: в 2019 році Delmar – це житловий комплекс з власною інфраструктурою, розташований у діловому центрі столиці. Верхні поверхи комплексу спроектовані під апартаменти з панорамними вітражними вікнами та вільними плануваннями. Територія комплексу буде закрита для сторонніх, зі своїм міні-парком, спортивним майданчиком та дитячою ігровою зоною. Технологія вентильованих фасадів допоможе уникнути перегріву стін влітку та зберегти температуру взимку, забезпечуючи комфортне проживання для майбутніх мешканців. Запрошуємо на перегляди у зручний для вас час. A544

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 4
rieltor.ua

Продам 4-х комнатную квартиру Печерск, ул. Драгомирова, 4 Квартира двухсторонняя 172м2, с капитальным качественным ремонтом, на полах — натуральный паркет, встроенная мебель, кондиционеры. Три отдельные спальни, гардеробная комната, в ванной комнате — джакузи и душевая кабина. Высота потолков — 3 м, 3 большие лоджии застеклёны , 2 санузла. Охрана, консьерж, парадное, есть гараж в подземном паркинге, а также закрытая гостевая парковка. ОСББ. Развитая инфраструктура: супермаркеты, школы, детские сады, в пешей доступности Британская школа. Станция метро «Дружбы Народов» — 5 мин. пешим ходом. Просмотры в удобное для Вас время.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 4
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Печерськ. 2рівнева 3кімнатна квартира 233 м2. Кухня-студія 56 м2 та 2 просторі спальні наверху, камін у вітальні (тверде паливо), 3 санвузли. Чудовий панорамний вид на верхній Печерськ (фото з вікна оригінальне). Гарний ремонт у відмінному стані (щорічний підтримуючий косметичний ремонт). Брендовані італійські меблі, кондиціонери, пральна та посудомийна машини. Всі меблі та побутова техніка залишаються новому власнику. Найкраще місцерозташування на Печерську, на початку Новопечерських Липок з власною інфраструктурою - найкращими школами, спорткомплексами та повним набором соціально-побутових закладів. Будинок цегляний повністю утеплений зовні, з підземним паркінгом (продаж з гаражем на 2 паркомісця), ОСББ (помірні комунальні!), ліфтами, закритою прибудинковою територією на магнітних ключах для мешканців будинку та зі шлагбаумом для авто. Продіж без комісії, можливий торг. До метро "Звіринецька" - 7 хвилин пішки, до ботсаду імені Гришка - 10 хв на транспорті.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без % ! Найкраща ціна!Печерські Липки ! Михайла Драгомирова ( Верхогляда )4, спецп. 2001 р, 5 кімн., 5/18эт, 211/119/19 ремонт в класичному стилі з екологічних матеріалів. Меблі дерево і камінь натуральний, ручна робота під замовлення, двері-дерево, підлога-паркет дуб, стеля-дворівнева, ліпнина сусальна золото, побутова техніка. Велика зручна кухня, дві окремі спальні, більярдна, кабінет, вітальня, сауна, два санвузли, два підсобні приміщення (прасувальна-гардеробна, комора), два балкони (відкритий та засклений та утеплений), вікна м/п, лічильники (вода, електрика). Інтелігентні сусіди. Акуратний підїзд, домофон, консьєрж, парковка, закрита територія -шлагбаум, підземний паркінг. Розвинена інфраструктура - престижні школи, дитсадки, інститути, магазини, поліклініка, салон краси і таке інше. Зручна транспортна розвязка, метро Либідська, Дружби народів - 7 хв пішки. Престижне місце для життя у центрі Києва! Найкраща ціна! Шановні колеги ! Прошу не дублювати оголошення!

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 4
rieltor.ua

Агентство недвижимости «Новопечерские Липки» предлагает на продажу 1 комнатную квартиру без ремонта (состояние после строителей) по адресу – Драгомирова, дом 4 (7 очередь). Площадь 61, 25 м2, свободная планировка, “правильные формы” комнат, дом сдается в 1 квартале 2022 года, своя территория, развитая инфраструктура и круглосуточная охрана.

Продажа Новопечерские Липки , Драгомирова , квартиры в новой очереди
olx.ua