вул. Дегтярна, 19

Продаж 4к квартири з сучасним ремонтом в ЖК Подол Град у самому серці Києва по вул. Дегтярна 19 Квартира знаходиться на 2 поверсі 7 поверхового будинку Загальна площа квартири 120 м2, житлова 40 м2, кухня 50 м2. Висота стелі 3 метри. Квартира складається з : -2 спальні кімнати. -2 санвузли (з ванною). -Кухня-студія. -Просторий балкон. -Великий гардероб. -Коридор. В квартирі виконаний сучасний ремонт, квартира укомплектована всіма необхідними меблями і технікою. За рахунок великої кількості вікон і висоти стель квартира дуже світла і простора. ЖК Поділ Град – престижний комплекс комфорт класу. У будинку презентабельна вхідна группа, консьреж, дитячий майданчик у дворі, цілодобова охорона. Кращий будинок комплексу - окремий, єдиний із закритим шлагбаумом. 3 хв. Від Андріївської церкви, 7 хв. Майдан Незалежності, метро Контрактова площа 10 хвилин пішої ходи. Будинок в оточенні лісу, парків та скверів. Також присутні безкоштовні паркомісця в дворі. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше) Большая кухня , С ремонтом , Новострой, Укрытие , Большой балкон

Дегтярна вул., 19
rieltor.ua

Продаж 1к квартири без ремонту в ЖК Подол Град у самому серці Києва за адресою вул. Дегтярна 19 Подільський р-н, Правий берег. Квартира знаходиться на 5 поверсі 8 поверхового будинку Загальна площа квартири 55 м2, житлова 23 м2, кухня 15 м2. Квартира складається з : -Спальна кімната. -Суміжна ванна кімната. -Кухня. -Лоджія. -Гардероб -Коридор. Квартира двостороння з видом у двір і зелену зону. ЖК Поділ Град – престижний комплекс комфорт класу. У будинку презентабельне парадне, консьреж, дитячий майданчик у дворі, охорона. ЖК Подол Град розташований в 10ти хвилинах пішої ходьби від метро Контрактова Площа. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

Дегтярна вул., 19
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам простору 1-к квартиру в Житловому комплексі "Поділ Град" Знаходиться за адресою Подільський район, Воздвиженка , вул. Дігтярна . До метро Контрактова площа 15 хвилин пішки. Квартира розміщена на комфортному 5 поверсі 7-поверхового будинку Бізнес класу. Загальна площа квартири 54.77м2. Гарне планування: - простора кухня 14.5м2. з виходом на лоджію - велика кімната 22.3м2. - суміжний с/в 5.8м2. - гардеробна кімната 3м2. - передпокій Квартира двостороння на паркову зону та у двір. ЖК Поділ Град - це індивідуальний проект з урахуванням ландшафту Подолу. Щоб не порушувати історичний ансамбль забудови району, малоповерхові будинки оформлені у стилі романтизму та конструктивізму XIX століття. Житловий комплекс утворює свій яскравий міні-квартал з широкими тротуарами для прогулянок та місцями відпочинку. Локація - хороша транспортна розвязка; 15 хв пішки до метро Контрактова площа, 3 хв - машиною; до Андріївського узвозу - 5 хв. Поруч розвинена інфраструктура - кафе, ресторани, спортивні зали, салони, продуктові супермаркети та ринок "Житній" Продаж без комісії для покупця за переступом майнових прав. Запланована дата введення червень 2024 року. Телефонуйте, деталі по телефону.

Дегтярна вул., 19
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора 1-кімнатна квартира загальною площею 62 м2 у ЖК " Поділ-Град " з неперевершеним видом на парк! ЖК бізнес-класу «Поділ Град» знаходиться в історичній частині «Воздвиженка» на Подолі. Квартира розташована в Будинку № 19 та знаходиться на 2 поверсі. Будинок на другій лінії, двір без машин. Купуючі дану квартиру Ви отримаєте простору кухню- вітальню із зручним плануванням, затишну спальню, які ідеально підходять для відпочинку та прийому гостей. Квартира складається із кухні-вітальні 22.09 м2, спальні 21.35 м2, санвузла 4.65 м2, гардеробної 2.5 м2, передпокою 8.62 м2. Сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою та зручним розташуванням: до метро Контрактова Площа 10-15хв, до Андріївського узвозу - 5хв, в центр 20хв пішки через Пейзажну Алєю. Готовність будинку - 100%. Будівельні роботи по благоустрою та підключенні мереж вже відновлені та активно ведуться. Продаж по перепоступці.

ексклюзив
Дегтярна вул., 19
rieltor.ua