вул. Ващенка, 7

Продам 2 к в ЖК Молодіжний квартал, який знаходиться навпроти ЖК Патріотика. 21/25 64/31/12 Будинок 2015 року, підходить для угод за державними програмами. Металопластикрві вікна, мідна проводка, нова сантехніка, кахель, в кімнатах на підлозі - ламінат, на кухні і коридорі - плитка. Є відеонагляд. Продається з меблями, повністю готова для проживання. Лічильники на опалення, воду та електрику. Вражаючий вид. Розвинена інфраструктупа; поруч садочки, школи, велика кількість магазинів, кафе, торгові та будівельні гіпермаркети т д I

можливий продаж по єОселя
Ващенка Григорія вул., 7
rieltor.ua

Без комісії! Продається 1 кімнатна квартира в Дарницькому районі, ЖК Молодіжний квартал. вул. Григорія Ващенка 7, 21 пов. 25 поверхового будинку. 41.8 кв.м. В квартирі виконаний ремонт та укомплектована всією необхідною побутовою технікою і меблями. Встановлений кондиціонер і бойлер. Є гардеробна. Встановленні індивідуальні лічильники на воду, електроенергію і тепло. Поряд дуже розвинена інфраструктура: дитячі і спортивні майданчики, дитячі садочки і школи, кафе, салони краси, пошта, продуктові магазини, Новус, Фора, багато різних спортивних секцій, сквери для прогулянок. До метро Осокорки 15 хв. пішки. 2 хв. до зупинки громадського транспорту. Поряд прибудинкова парковка, також є наземний паркінг і охороняєма парковка. В будинку ОСББ, завжди доглянутий, є консьєрж та камери відеонагляду. Помірні комунальні платежі. В пішій доступності озера , де можна відпочивати сімʼєю. Квартира підійде, як для проживання , так і для бізнесу. Продаж без комісії для покупця. Приходьте і Вам точно сподобається.

Ващенка Григорія вул., 7
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продается 1 комнатная квартира в Дарницком районе ЖК Молодежный квартал по ул. Григория Ващенко, 7 Осокорки ЖК «Молодежный квартал» 2015 года, метро Осокорки 1,5 км – 10 мин пешком, метро Позняки 2 км – 20 мин пешком. В квартире выполнен ремонт и укомплектована всей необходимой бытовой техникой и мебелью. Установлены индивидуальные счетчики на воду, электроэнергию и тепло. Дом 2014 года, и полностью утеплен! Рядом с ЖК есть многоуровневый паркинг, парковка! В подъезде установлено видеонаблюдение и находится консьерж! Работают 3 скоростных лифта (из них 1 грузовой). За домом два озера, пляжная зона, территория для прогулок. Вокруг прекрасно развита инфраструктура: детские сады, престижные образовательные учреждения, гимназия "Киевская Русь", Скандинавская гимназия", супермаркеты Новус, Фора, АТБ, продуктовые магазины, множество кафе, ресторан "Кохмейстер", салоны красоты, фитнесцентры. В пешей доступности торгов Метро", "Эпицентр", медицинский центр "Добробут", отделение банков, 2 озера с песчаными пляжами, с местами для рыбалки.

можливий продаж по єОселя
Ващенка Григорія вул., 7
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кімнатної квартири в Києві, за адресою: вул. Григорія Ващенка 7. ЖК Молодіжний квартал. Розглядається гривневий розрахунок, Єоселя, єВідновлення, 280 постанова тощо. Панельний будинок 2014 року побудови. Загальна площа - 40,4 м2. Житлова - 17.2м2. Кухня - 9.5 м2. Зроблено якісний ремонт: - На підлозі дубова паркетна дошка, в коридорі і ванній кімнаті плитка; - На стінах італійська декоративна штукатурка Марморин і Травертин, покрита захисним воском. Все зроблено в світлих тонах. - Двері дерев’яні; - Електрика, опалення і вода на індивідуальних лічильниках; - Освітлення загальне і декоративна підсвітка. Чудове планування, квартира двостороння, простора кімната та кузня. З вікон вигляд на Дніпро і Південний міст. В квартирі залишається все, можна відразу заїжджати та проживати. Квартира готова до швидкого продажу, телефонуйте для запису на перегляд.

1К видова квартира в Києві ЖК Молодіжний квартал Ващенка 7 Дарницький
olx.ua

-Продається 2-кімнатна квартира, вул. Ващенка, буд.7 ЖК Молодіжний квартал. -Квартира світла, тепла з ремонтом. Вікна з енергозберігаючими склопакетами. Лічильники на воду, електрику, опалювальні радіатори з регуляторами, бойлер. У будинку три ліфти, відеоспостереження. -Будинок утеплений мінватою з вентильованим фасадом. -Сучасний мікрорайон із розвиненою інфраструктурою (школа, дитячі садки, супермаркети Новус, Фора, АТБ, зони відпочинку, озера). -Зручне транспортне сполучення, до станції метро Осокорки 15 хвилин пішки.

Продається 2-кім. квартира, вул. Ващенка, буд.7 ЖК Молодіжний квартал.
olx.ua

2-кім квартира 64 к.м. в ЖК «Молодіжній квартал» 2015 року, метро Осокорки 1,5 км- 10 хв пішки, Позняки - 2 км - 20 хв пішки. Зручний 3-й поверх, гарний краєвид. Площа кварти 64 кв.м., просторе та вдале планування, складається з двох окремих кімнат 17,3 та 14,2 кв.м., простора кухня 12.3 кв.м. з величезною лоджією. Вікна на Осокорки, на Дніпро, неймовірний захід сонця. В квартирі просторий коридор, роздільний санвузол з ванною, туалет з умивальником, бойлер. Лічильники на все, мінімальний чек на комунальні. На поверсі є кладовка. Будинок 2014 року, та повністю утеплений! Поруч із ЖК є багаторівневий паркінг, парковка! В підїзді встановлено відеоспостереження та знаходиться консьєрж! Працюють 3 швидкісні ліфти (з них 1 вантажний). За будинком два озера, пляжна зона, територія для прогулянок. Навколо чудово розвинена інфраструктура: дитячі садочки, престижні освітні заклади, гімназія "Київська Русь", Скандинавська гімназія", супермаркети Новус, Фора, АТБ, продуктові крамниці, безліч кафе, ресторан "Кохмейстер" салони краси, фітнесцентри. У пішій доступності торгівельні центри "Метро", "Епіцентр", медичний центр "Добробут", відділення банків, 2 озера із піщаними пляжами, із місцями для риболовлі. Комісія 3%.2-кім квартира 64 к.м. в ЖК «Молодіжній квартал» 2015 року, метро Осокорки 1,5 км- 10 хв пішки, Позняки - 2 км - 20 хв пішки. Зручний 3-й поверх, гарний краєвид. Площа кварти 64 кв.м., просторе та вдале планування, складається з двох окремих кімнат 17,3 та 14,2 кв.м., простора кухня 12.3 кв.м. з величезною лоджією. Вікна на Осокорки, на Дніпро, неймовірний захід сонця. В квартирі просторий коридор, роздільний санвузол з ванною, туалет з умивальником, бойлер. Лічильники на все, мінімальний чек на комунальні. На поверсі є кладовка. Будинок 2014 року, та повністю утеплений! Поруч із ЖК є багаторівневий паркінг, парковка! В підїзді встановлено відеоспостереження та знаходиться консьєрж! Працюють 3 швидкісні ліфти (з них 1 вантажний). За будинком два озера, пляжна зона, територія для прогулянок. Навколо чудово розвинена інфраструктура: дитячі садочки, престижні освітні заклади, гімназія "Київська Русь", Скандинавська гімназія", супермаркети Новус, Фора, АТБ, продуктові крамниці, безліч кафе, ресторан "Кохмейстер" салони краси, фітнесцентри. У пішій доступності торгівельні центри "Метро", "Епіцентр", медичний центр "Добробут", відділення банків, 2 озера із піщаними пляжами, із місцями для риболовлі. Право власності 2015 року. Можливо під ЄОселю. Комісія 3%.

2 кім Ващенка 7, буд. 2015 р, м. Осокорки 1,5 км- 10 хв, Позняки-2 км
olx.ua

Предлагается просторная, видовая 2-комнатная квартира по адресу: ул. Ващенко, 7, ЖК Молодежный Квартал, Дарницкий район. Удобная, функциональная планировка: две изолированные комнаты, вместительная кухня-студия, совмещенный санузел. В квартире выполнен качественный ремонт с использованием экологически безопасных строительных и отделочных материалов. Укомплектована необходимой мебелью и бытовой техникой европейских производителей. Все продумано до мелочей. Аккуратное парадное снабжено системой видеонаблюдения, кодовый замок, домофон, круглосуточное дежурство консьержа. Во дворе есть просторная оборудованная детская площадка. Район - с развитой инфраструктурой, все необходимое для комфортного проживания - в 5-15 мин пешей доступности. Отличная транспортная развязка, рядом с ЖК расположена остановка городского транспорта, от которой за 7-8 мин. можно доехать до станций метро Позняки или Осокорки. Дом - 2014 года строительства.

SAV Просторная 2-ком кв  ЖК Молодежный Квартал, Дарницкий. Сертификат!
olx.ua

Продам 1.комнатную квартиру, с ремонтом,есть вся необходимая мебель,техника,квартира теплая. Ул Ващенко 7 ЖК Молодежный Есть балкон ! Заезжай и живи ! 65000y. e

Продам 1.комнатну квартиру Ул Ващенко 7
olx.ua