вул. Голосіївська, 13

Продаж, без комісії для Покупця. Пропонується до продажу євродвушка в затишному ЖК комфорт-класу “Голосієво” по вул. Голосіївський 13. Загальна площа 60,9 кв.м., висота стелі – 2,6 метри. Знаходиться на 21 поверсі 21 поверхового будинку. Функціональне, планування: дві великі кімнати, міні-кухня та санвузол. Зроблений ремонт, 2 кондиціонери. Гарний вид з вікон на місто. Розвинена інфраструктура: метро 9 хвилин пішки, лікарня, поліклініки (дитяча та доросла), банки, супермаркети, школи, дитячі садочки, фітнес центри, салони краси, ресторани. Квартира тепла, зверху техповерх. Товщина стін 40 см. (цегла), будинок утеплений зовні. На поверх піднімаються три сучасних ліфти OTIS (один з яких вантажний). Затишний зелений двір, презентабельна вхідна група консєржсервіс, домофон, цілодобове відеоспостереження, підземний та наземний паркінги. - нежтловий фонд з можливістю переводу в житловий; - поряд квартира переведена в житловий фонд.

Голосіївська вул., 13
rieltor.ua

Сучасний та якісний Житловий комплекс біля великого парку та метро !!! Світла, простора, доглянута 3-кімнатна квартира 122,2 кв.м, 23/23 поверх, дизайнерський рмонт, підлога натуральне дерево, велика кухня, дві окремі спальні, два санвузли, пральна та сушильна машини. Біля вхідної двері кладова кімната. Сучасні меблі, великі вбудовані шафи, якісна побутова техніка, кондиціонери, посудомийна машина, великий холодильник, духова шафа, потужна кухона витяжка. Захоплюючий вид з вікон на місто. В комплексі престижна школа, многорівневий паркінг, різні сфери послуг, домашній ресторан. Потужне ОСББ, доглянута теріторія, охорона, відеонагляд, облаштований дитячий майданчик, доглянуті клумби. Зручне розташування, декілька хвилин до центру без заторів. В пішій досяжності величезний неймовірний парк з озером та майданчиками. Прибудинкова оплата 1200 гривень на місяць, та окремо тепло, електро та лічильники на воду

ЖК Голосіївський, видова 3-кімн, метро, Парк, вул. ГолосіЇвська 13
olx.ua

До продажу пропонується простора двокімнатна квартира за адресою: Голосіївська 13 8/25 цегляного будинку. Метраж 82/38/13.5 планування можете переглянути в фотогалереї. Поруч з будинком гарно розвинена інфраструктура: супермаркет, школа, 10 хвилин до м. Голосіївська. В квартирі ніхто не зареєстрований.

Продаж 2-к квартири Голосіївська 13
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Розрахунок по гривні/безналу, сертифікату. Вулиця Голосіївська,13 ЖК Голосіїво Квартира з якісним ремонтом. Вбудована кухня з побутовою технікою (холодильник Indesit, духова шафа Hotpoint Ariston). 2 окремих санвузли, гардеробна, великий балкон, на вікнах ролети, в коридорі велика міста шафа-купе. Квартира мебльована та повністю готова до проживання. Комплекс з доглянутою зеленою територією, великим підземним та наземним паркінгами. До метро Деміївська пішки 7 хвилин, поруч Голосіївський парк з озерами, школа КМДШ, ліцей з поглибленим вивченням англійської мови.

2-к квартира ремонт Голосіївська 13 Голосеево Деміївка Сертифікат грн
olx.ua

• Продаж 3-к квартири в ЖК "Голосеево" вул. Голосіівська 13 • загальна площа 153 кв.м./ кухня-вітальня 30 кв.м. •Простора кухня-вітальня, дві спальні з гардеробною кімнатою, 2 с/в та велика ванна-кімната; •квартира повністю облаштована меблями, вся побутова та відеотехніка, кондиціювання, відеоспостереження, сігналізація. •підігрів підлоги. •Декоративне оздоблення. •кладовка 9 кв.м. •технічна можливість використання генератора, в наявності генератор 3,2кВт •гарний панорамний вид на Київ • поруч метро Деміівська, Голосіівська, парк з озером та прогулочною зоною, розвита інфраструктура, гарна транспортна розв’язка.

Продажа Квартиры 153 кв.м. Ул. Голосеевская 13  Парк   М Голосеевская
olx.ua