вулиця Героїв Крут, 33

У продажі 3 -кім .квартира . Будинок розташований на перетині вулиць Героїв Крут та Івана і Юрія Лип. З одного боку підʼїзду великий палісадник, з іншого - є місця для паркування. Вікна виходять у двір. Квартира простора, світла, взимку добре прогрівається. Стан жилий. У ванній кімнаті були заміненії труби, в одній із кімнат освіжили стіни та стелю, у всіх кімнатах паркет, проводка не потребує заміни. Залишається: бойлер, газова плита, меблі. У пішій доступності супермаркет Сільпо, АТБ, Єва, невеликі магазини та кілька аптек. Гарна транспортна розвʼязка . У одному кварталу розташований парк Горького. Телефонуйте, організую Вам показ!

Героїв Крут вул. (Терешкової), 33
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира на Черемушках. Піша доступність до парку Горького - 7 хвилин.  Поруч: декілька супермаркетів, ринок, дві школи, два дитячіх садочка, аптеки.  Прекрасна транспортна розвʼязка. Квартира дуже тепла та затишна. Три кімнати, кухня, коридор та санвузол. Гарний житловий стан. Є необхідні меблі. Комфортний низький поверх.  Чиста парадна. Зелений тихий двір. Прекрасне місце для комфортного сімейжиття.  Телефонуйте зараз!

ул. Героев Крут, 33, Одесса, Одесская 39000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира в місті Одеса, в районі Черемушки. Це вторинна нерухомість на першому поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири 53 м². Опалення централізоване. Стан приміщення потребує ремонту. Ідеальний варіант для тих, хто хоче створити власний унікальний дизайн квартири з урахуванням своїх побажань та потреб. Це прекрасна можливість зробити квартиру своєї мрії в одному з найкращих районів міста..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Героев Крут улица, 33, Черемушки, Одесса, Одесская 39000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Одеса