вул. Воскресенська, 12а

Продам двокімнатну роздільну квартиру у доброму стані, з меблями та технікою у сучасному будинку в ЖК Паркові озера, вул. Воскресенська 12а, в Дніпровському районі Києва, у 20-и хвилинах пішки від Метро Дарниця. Житловий комплекс має свою закриту територію з цілодобовою охороною та відеоспостереженням, багаторівневий та гостьовий паркінги. Будинок побудовано у 2012 році, висота стель 2,70 м. У будинку чистий під’їзд з консьєржем. Квартира знаходиться на видовому 21-му поверсі з 25-ти. З вікон відкривається чудовий вид на Правий берег. ПЛАНУВАННЯ - перша житлова кімната 18 кв.м; - друга житлова кімната 15 кв.м; - кухня 12 кв.м. з виходом на балкон; - ванна кімната і окремий туалет. КОМПЛЕКТАЦІЯ Квартира у доброму стані, можна заїжджати і жити. Меблі та вбудовану техніку залишаємо новим власникам. У наявності ліжко, диван, крісла, кухонний гарнітур, столи та стільці, просторі шафи. Із техніки є пральна машина, холодильник, бойлер, електроплита з духовкою. ІНФРАСТРУКТУРА На території ЖК є супермаркет Новус, безліч кавярень та магазинів, салон краси, фітнес-центр, футбольне та волейбольне поля, спортивні та дитячі майданчики. Будинок розташований поруч із чудовим місцем для прогулянок - парком “Перемога”. Дорога до Метро Дарниця займе у вас 20 хвилин пішки. Квартира пропонується без комісії для покупця. З колегами співпрацюю без дублювання у рекламі. Телефонуйте та записуйтеся на перегляд!

Воскресенська вул., 12а
rieltor.ua

Продається 1-к квартира в ЖК "Паркові Озера" Ремонт, в гарному стані, окрема велика кімната = 20 м2 велика кухня = 16 м2, санвузол, коридор та балкон закритого типу. Квартира мебльована: вмонтована кухня, диван, ліжко, телевізор, бойлер. В підїзді консьєрж, територія під охороною, облаштована спортивними та дитячими майданчиками, безкоштовна стоянка, поруч парк "Перемоги", супермаркет" Фора", ТРЦ "Комод", "Білла" Підїзди охайні, у підїзді консьєрж, територія під охороною, облаштована спортивними та дитячими майданчиками, безкоштовна стоянка, поруч парк "Перемоги", супермаркет" Фора", ТРЦ "Комод", "Білла" - 10 хвилин. Транспорт: М "Дарниця", М "Лівобережна"

Воскресенська вул., 12а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Простора квартира с ремонтом та меблями в ЖК "Паркові озера" Вбудована кухня, холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер, 2-місне ліжко з ортопедичним матрацом, шафа для одягу, 2-місний (розкладний) диван з натуральної шкіри, телевізор з домашнім кінотеатром, лічильники на тепло, воду та єлектрику. Розвинена інфраструктура: магазини, кафе, ресторани, поруч з будинком сучасний парк Перемога. Зручна транспортне сполучення: метро Дарниця пішки через парк 10 хв.

1К в ЖК Паркові Озера з ремонтом Воскресенська 12а
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується розкішна квартира в ЖК «Паркові озера», вул. Воскресенська, 12А. Біля будинку віхід у парку «Перемога». Функціональне планування: простора кухня-вітальня, спальня, суміжний с.у., Засклений балкон. У квартирі виконано якісний ремонт з меблями та технікою, все робилося з дорогих матеріалів. Все продумано та функціонально, у квартирі все залишається, можна відразу заїхати, розкласти речі та насолоджуватися життям! Встановлено лічильники на воду, опалення та електрику, радіатори під терморегулятори. Кабельне TV та інтернет. Комплекс дійсно притягує своїм затишком, розвиненою інфраструктурою та одним із найкращих за увагою до дитячих та спортивних майданчиків. Будинок виконаний за сучасною монолітно-каркасною технологією, кожен будинок має свої індивідуальні архітектурні та колірні рішення, формуючи при цьому приємну загальну концепцію міста у місті. У будинку ОСББ, 3 ліфти, доглянута вхідна група та встановлені відеокамери, цілодобово є консьєрж та охорона на всій території. Розвинена інфраструктура ЖК – наземний багатоповерховий Паркінг з автомийкою, баскетбольне/тенісне поле, футбольне поле, дитячі майданчики, безліч спеціалізованих магазинів, супермаркет «НОВУС», Укрпошта, Нова пошта, фітнес-клуб, медклініки, зоомагазин, зооклініка, безліч салонів /ресторани, аптеки, приватний д/садок, зони відпочинку, сквери і т.п. Відмінна транспортна розвязка – поруч зупинка (ЖК «Паркові озера») – автобуси, троллейбуси, маршрутки у пішій доступності метро Дарниця (20 хв. через центральну аллею парку). Поруч дитсадки та школи, гімназії. Неподалік ринок "Юність", універмаг "Дитячий світ".

Без комісії!  Воскресенська 12а! м. Лівобережна! Новий ремонт! 1-к!
olx.ua

ЖК Паркові озера, комплекс закритого типу під охороною, вул. Воскресенська 12а. Велика квартира в гарному стані, з ремонтом. Залишається мебель. Не кутова, є лоджія. У власності більше 3-х років, без прописаних. В будинку три ліфти, є консєрж. Швидкий продаж. Реальний обʼєкт і фото. Більш детально по телефону. Показ по домовленості.

ЖК Паркові озера 1к 52 кв.м з ремонтом
olx.ua