вул. Вишгородська, 32/2

Продається дуже затишна квартира з усіма меблями, холодильником, пральною машиною та посудом. . Квартира світла, тепла та дуже чиста, з дуже гарною енергетикою, ремонт косметичний, все як на фото, вікна металопластикові. Сан вузол роздільний. Балкон- лоджії не засклені, з виходом на дві кімнати. Школа біля дому, саме розташування дому дуже вдале,поруч бювет, зелена зона, парки, садочки, укрпочта, нова пошта, нотаріус, відділення банків, магазини, сильпо, атб, макдональдс, кінотеатр, куренівський ринок, мостицький ринок, зупинки громадського транспорту 15 хвилин метро Мінська, Оболонь, Петрівка, Лукянівська. Парк «Кінь-Сум», парк Шевченка

Вишгородська вул., 32
rieltor.ua

Пропонується 3-кімнатна квартира роздільного планування. Велика кімната (спальня або вітальня) 17 м.кв., дві спальні, більша 15 м.кв., менша 9,5 м.кв.. Обидві з великими заскленими лоджіями 3 та 4 м.кв. Раздільний санвузол, велика кухня 9,2 м.кв. Квартира на середньому поверсі з класною інсоляцією, вікнами на схід та захід та відсутністю вікон цікавих сусідів навпроти. В підїзді 1 ліфт, вхід за домофоном. Будинок - типова для району надійна "брежневська" панель 1978 р. Інфраструктура: супермаркет Сільпо через дорогу в 400 м.кв. маркет Аврора в сусідньому будинку. В декількох зупинках ТРЦ Караван Outlet з Ашаном, та з іншого боку ТРЦ Ретровіль з Novus. Поряд з будинком безліч кафе та ресторанів, аптеки, відділення банків, декілька фітнес-клубів, загальноосвітні школи. Транспортна розвязка в бік Подолу, Оболоні, Сирця та Виноградаря. Квартира в особистій приватній власності, власник підписує особисто.

Вишгородська вул., 32/2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Власник. Продаж 4 кімн. квартири 80,6 кв.м. по вул. Вишгородська 32/2. 9 поверх. Є техповерх. Жилий стан. Кімнати роздільні. Туалет і ванна роздільні. 3 лоджиї не засклені. Квартира двостороння. Навпроти будинку - школа. Будинок знаходиться на межі Оболонського та Подольського районів. ,,Є Відновлення,,- так.

власник
Власник. Продаж 4 к квартири 80.6 кв.м. по вул. Вишгородська 32/2
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оболонський р-н масив Пріорка вул. Вишгородська, будинок 32/2 Активна транспортна розв"язка: автобус №32 до станції метро Нивки; автобус №72 до станції метро Почайна; автобус № 102 до станції метро Оболонь; тролейбус №6, 18 до станції метро Лукянівська, Майдан Незалежності; тролейбус №24 до станції метро Мінська; тролейбус №33 до станції метро Лукянівська, Вокзальна; тролейбус №36 до станції метро Мінська, Нивки, Святошин, Житомирська; маршрутка №180 до станції метро Оболонь, масив Троєщина; маршрутка № 181 до станції метро Лукянівка, Вокзальна, з/вокзал; маршрутка №227 до станції метро Дорогожичі, Шулявська, масив Кадетський Гай; маршрутка №525, до станцій метро Почайна; маршрутка № 537 до станцій метро Героїв Дніпра та Нивки; маршрутка №586 до станції метро Лукянівка; безкоштовна маршрутка до ТРЦ "LAVINA"; Близько залізнична станція Вишгородська з міською електричкою, яка швидко доставить вас у найвіддаленіші райони міста. Затишна двостороння квартира з хорошим ремонтом у тихому місці, вікна виходять у квітучий зеленню двір. 2/9 пан. 72/42/9, два балкони засклені. Все роздільно, кухня збільшена з рахунок комори, висота стелі - 2,70 м. 96 серія будинку. Квартира внутрішня, дуже тепла, укомплектована корпусними і м"якими меблями та побутовою технікою, є бойлер, три кондиціонери. Продаж квартири в повній комплектації, все залишається покупцю. Фото реальні. Район з добре розвиненою інфраструктурою: дитячі садочки, школи, дитячі та спортивні майданчики, кіоскі, магазинчики, супермаркети СІЛЬПО, АТБ, VARUS, кафе, ресторани, банки, салони, Парк "Гірка Крістера", Березовий гай, Парк "Кинь-Грусть", Парк "Пуща Водиця" з каскадом озер, озеро "Міністерка",.. Ціна 75000 у.о, комісія АН.

Цікава квартира в повній комплектації, вул. Вишгородська 32/2
olx.ua