вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 145/1

Продам 3-кімнатну квартиру, Печерський район, вул. Велика Васильківська 145/1. Квартира під ремонт. Розташована на 9/9 поверсі. Є технічний поверх. Загальна площа квартири 62м2. Чешський проект 1967 року будівництва. Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка району. Все необхідне для комфортного життя в пішій доступності. Метро Либідська відразу біля будинку. Через дорогу знаходиться ТЦ Ocean Plaza. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 145/1
rieltor.ua

ЕКСКЛЮЗИВ! Продається 2к квартира, вул. Велика Васильківська 145/1, Печерський р-н. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку 1967 року побудови. Загальна площа - 53м2, житлова – 29м2, кухня- 8м2, лоджія - 5м2 Зручне та функціональне планування, кімнати та санвузол роздільні, простора засклена лоджія. Стан квартири житловий, але потребує ремонту. В квартирі встановлено м/п вікна, два кондиціонери. Чистий під’їзд, великий тихий двір з дитячим майданчиком, доглянута прибудинкова територія, є місця для паркування автомобіля. Розвинена інфраструктура. Поруч дитячий садок, школа, ТЦ "Ocean Plaza", Інтервал плаза, сквер, Ашан, ТЦ «Навігатор», зупинка громадського транспорту. Зручна транспортна розв’язка. Багато громадського транспорту в різні куточки міста. Станція метро Либідська – 2хв.пішки. Покази у будь-який зручний час, ключі на руках.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 145/1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж квартири. Трьохкімнатна. Печерський район. Вулиця Велика Васильківська 145/1. Біля метро Либідська в 2 хвилинах. 2/9 поверхового будинку. Загальна площа квартири 88,5 кв.м, також є можливість збільшити та зробити терасу або зону відпочинку на всю площу даху, над яким знаходиться лоджія квартири. Кухня-вітальня та дві окремі спальні, гардеробна, санвузол та лоджія. Квартира з ремонтом та укомплектована повністю меблями та технікою, одразу для комфортного проживання. Уся техніка провідних виробників. Підігрів підлоги, три кондиціонери, бойлер. Можна одразу проживати, або здавати в оренду. Дуже зручна інфраструктура: - метро Либідська (2 хв), Палац Україна, Деміївська (все в пішій доступності) - ТРЦ Оушен Плаза (магазини, кінотеатр, кафе, ресторани, аптеки, супермаркети) - ринок Володимирський - школи, дитсадки, банки Квартира продається з усім оснащенням, меблями та технікою. Документи готові. Власник в Україні. Також можна розглядати і під офіс, з перспективою збільшення площі.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 145/1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Актуально! Продаж - 2-х кімнатна квартира студія з ремонтом! Без Комісії! Розташування: м.Київ, Печерський район, вул. Велика Васильківська 145/1 (чеський проєкт 1967 р.), метро Либідська 2 хвилини пішки. Планування: Загальна площа = 50м, 7пов/9, Висота стель = 2,54м. Кухня -вітальня + спальня + санвузол + гардеробна Ремонт: У Квартирі сучасний ремонт (2012р), меблі та техніка, все залишається! Інфраструктура: Великий тихий двір з дитячим майданчиком, чисте парадне, до метро Либідська і зупинки громадського транспорту 2 хв. ходьби, поруч дитячий садок, школа, ТЦ "Ocean Plaza", Інтервал плаза, сквер. Вигідна інвестиція: Відмінна пропозиція як для життя, так і під орендний бізнес. Готова до продажу, 1 власник., документи більше 3-х років. Вартість = 90000у.о Без комісії З Повагою РіелтоР Ярослав

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 145/1
rieltor.ua

Оголошення від власника. Продається 2-х кімнатна квартира на третьому поверсі за адресою вулиця Велика Васильківська 145/1, корп 4. Десятиповерховий будинок розташований в центрі міста, біля ТЦ Інтервал Плаза, напроти ТЦ Океан Плаза. 1 хвилина від метро Либідська. Меблі - за домовленністю. Площа житлових приміщень - 29 кв. м. Новий ліфт. Підїзд і дім у гарному, доглянутому стані. Вікна виходять у затишний двір, де не чутно шум міста. З питань купівлі звертатись безпосередньо до власника. Прохання не телефонувати по вказанному в оголошенні номеру в середу і суботу. Можна писати в Телеграм - або Вайбер за цим номером телефону.

власник
Двокімнатна квартира на продаж вул. Велика Васильківська. м. Либідська
olx.ua

Продається 2 к квартира В центральній частині міста Чеський проект. 2 окремі кімнати. Велика засклена лоджія , склопакети ; окремо ванна і туалет. Загальний стан квартири під ремонт Підʼїзд охайний, доброзичливі сусіди. Є гостьова парковка. Поруч ринок, сквер, ТЦ «Навігатор», «Інтервал Плаза, « Оушен Плаза», Ашан Метро Либідська 2 хвилини пішки

Продаж 2к квартири.Центр. Печерськ.В.Васильківська 145/1.Метро 2 хв
olx.ua