вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 111/113

Пропонується на продається простора 3х кімнатна квартира в будинку «сталінського» проєкту за адресою вул. Червоноармійська 111/113(Велика Васильківська) з ліфтом. Вікна виходять на Тверську в гарний сквер з фонтанами. В квартирі зроблен косметичний ремонт 2017 ріці. Нова газова колонка та завжди гаряча вода! Вся побутова техніка: холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, посудомийка. На полу ламінат. Кухня, сучасні радіатори опалення та кондиціонери встановлені у 2020 році. Недорога комуналка. Лічильники на газ та воду. В квартирі засклений металопластиковий балкон у тихий двір, є парковка у дворі будинку. Центр, метро «Палац Україна». Закрите парадне з домофоном. Площа квартири 68 кв.м. Кімнати окремі 18, 14, 13 кв.м. Кухня 8кв.м. Коридор 10кв.м. Висота стелі 3 м . Є вбудований гардероб у передпокої. Встпановлені металопластикові вікна та є балкон. За бажання можна зробити камін (був демонтований, але є димар). Школа та Володимирський ринок через дорогу.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 111-113
rieltor.ua

1-но кімнатна сталінка - 1-хвилина від метро Палац Україна. Квартира з видом на Парк Марії Заньковецької. Вул. Велика Васильківська, 111/113, 6/8 поверхового будинку (Сталінка з ліфтом) Загальна площа 39, кімната 19,5, кухня 8,8., висота до стелі 2,9 м. Квартира має вдале планування, роздільний санвузол, простора кухня, в ванній і санузлі кафель, сучасна газова колонка. Квартира в житловому стані, бажано зробити косметичний ремонт. Всі вікна виходять на Парк Марії Заньковецької. Доглянутий під’їзд, ліфт, домофон. Тихий двір, діловий центр Столиці – поряд минімаркети кафе, ресторани, ринок, ТРЦ Ocean Plaza. Від метро Палац Україна – 1 хвилина ходьби. 65000 у.о. чистий продаж – квартира вільна ключі на угоді. Комісія, 3% співпрацюю з колегами співпрацюю на класичних умовах.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 111/113
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Великолепная по планировке квартира в сталинке - исторический Центр Киева. Видовой этаж, окна двух спален и кухни выходят в тихий зеленый двор, окна гостинной на ул. Большую Васильковскую. В доме железобетонные перекрытия, новый лифт, ухоженое парадное, презентабельная входная группа, консьерж, есть парковка для жильцов дома, рядом метро Дворец Украина, торговый центр с маркетом Novus, торговый центр Oсean Plaza.

ул Большая Васильковская 111/113 - 3х комн кв  сталинка
olx.ua