вул. Біблика (2-й П'ятирічки), 19

У продажі простора, тепла та світла 1-кімнатна квартира площею 54м2 Цегляна сталінка, 4-й поверх з 5-ти. Неймовірно тепла взимку та прохолодна влітку через товсті стіни будинку. У квартирі дуже дорогий свіжий ремонт, замінено було все починаючи з повної заливки підлоги. Підвіконники та кухня - натуральний камінь, дуже простора та велика опалювана лоджія, якісні вікна та вхідні двері. Новим власникам залишаємо всі меблі та техніку. Одразу навпроти будинку великий парк з дитячими майданчиками, поруч декілька шкіл, дитячі садочки. 5 хвилин пішки ст. метро Тракторний завод, супермаркети, магазини, ринок та все, що тільки необхідно для комфортного проживання. Ми вітаємо торг та готові обговорювати ціну квартири з покупцем! Не чекайте слушного моменту, телефонуйте просто зараз та приходьте на перегляд. Гарантія того, що ви залишитесь задоволені цією квартирою, - 200%

Біблика вул. (Другої Пятирічки), 19
rieltor.ua

Продам 2 комнатную сталинку, общей площадью 52 метра. По адресу: улица Библика 19. Метро Тракторный Завод 2-3 минуты в пешей доступности, второй дом от метро. Комнаты раздельные. Квартира расположена на 3 этаже 5-ти этажного дома, толстые кирпичные стены, высокие потолки. Квартира с капитальным ремонтом, делали все с нуля, металлопластиковые окна, замена всех коммуникаций, плитка в санузле, панорамные окна, новая проводка, теплый пол на балконе. В квартире остается вся мебель и техника. Фото полностью соответствуют. Приглашаем вас на просмотр.

10m 2 комнатная квартира метро Тракторный завод ХТЗ сталинка Библика
olx.ua

Продам 2 комнатную квартиру на ХТЗ , расположенную по адресу ул.Библика 19, возле метро ХТЗ. Общая площадь квартиры 40 м2. Это сталинка, чистый подьезд, железобетонные перекрытия, потолки 3 метра. Хороший аккуратный ремонт. Уютная квартира с балконом, возле парка. При продаже останется вся мебель и бытовая техника. Квартира с ремонтом, в чистом аккуратном состоянии, готова для жизни! Формат квартиры : просторный коридор, две комнаты (в одной из них балкон). Просторная кухня с видом на кафедральный собор , раздельный сан.узел. В 5 минутах от дома метро ХТЗ, супермаркет Класс, Рост. Хороший тихий район! Готовы рассмотреть Ваши предложения по цене. Возможна продажа по сертификату Євідновлення. Звоните!

26 тыс.$‼️‼️СТАЛИНКА с ремонтом/ ХТЗ/ Индустриальная/ Героев Харькова
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-514-919-DR. AH VAION Продам красиву 1 кімн квартру на ХТЗ Новобуд. У квартирі виконано ремонт: проводка, сан. техніка, імпортна сучасна плитка.. Вбудована кухня, при вході шафа купе, міжкімнатні двері, нові вхідні двері. Квартира дуже тепла та затишна. Лічильники. Гарні сусіди. Поверх закривається. Розвинуто інфраструктуру. До метро 5 хв, 2 хв. до транспортної зупинки.

Второй Пятилетки улица, 19, ХТЗ, Харьков, Харьковская 31000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна 2-кімнатна квартира - сталінка біля станціі метро "Тракторний завод". Квартира з високими стелями та свіжим косметичним ремонтом. Кімнати роздільні. Санвузол роздільний, є комора для дрібниць. Вікна виходять у затишний та чистий двір. Зовсім поряд - красивий парк та свер, школи з високим рейтингом, підземна школа, садочки, ринок, супермаркети. До найближчої станціі метро - усього 5 хвилин пішки. Вікна - сучасні металопластикові. У квартирі прохолодно влітку та дуже тепло взимку. Квартира знаходится на 2 поверсі 5-поверхівки. У домі залізобетонні перекриття, у підїзді - повноцінне надійне бомбосховище. У підїзді живуть добрі та інтелігентні сусіди. Скористайтеся такою чудовою нагодою і придбайте квартиру у будинку з власною історією!

Библика улица, 19, Индустриальный, Харьков, Харьковская 25000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-899-892-DR. У продажу шикарна 3к. "Сталінка" на 2\5 поверсі по вул. Бібліка. Формат кухня-студія 25м, дві кімнати 21м та 14м, два санвузли та сауна, великий балкон. Ремонт у класичному стилі з якісних матеріалів, вікна Євробрус, міжкімнатна столярка та кухня-масив з дорогих порід дерева, на підлозі якісний кахель та ламінат, подвійні вхідні броньовані двері. Дуже багато місць для зберігання. В основному санвузлі ванна та сауна, в додатковому душова кабіна. Три кондиціонери. Великий засклений балкон із шафами. Закритий підїзд. Поруч метро, супермаркети, культурний та спортивний центр, ресторан, ринок, парк, дитячий майданчик. Працюємо з програмою єВідновлення.

Второй Пятилетки улица, 19, ХТЗ, Харьков, Харьковская 50000.0 USD
dom.ria.com