вулиця Боголюбова, 32

Продається чудова 2-х рівнева квартира зі стильним і сучасним ремонтом : 112 кв м . 9-10 поверхи в вишуканому європейському містечку « ЖК Софія» , що на Софіївський Борщагівці. Містечко з гарно розвинутою інфраструктурою- школи, садочки, аптеки, лікарні, спортивні і дитячі майданчики, фітнес клуб з басейном і багато іншого в пішій доступності. 1 поверх :мила дитяча кімната з якісним ручним розписом від талановитого майстра, велика кухня-студія з електричним каміном ( і декор і додаткове опалення) та затишною зоною їдальні. Великі вікна. Санвузол з душовою кабіною, пральною зоною, невеличка холодна кладовка. 2 поверх: велика спальня з окремим куточком на лоджії під кабінет, панорамні вікна , і ще одна кімната . Якісний ремонт, який робився « назавжди» і з любов’ю , але реалії змінили плани. Підлога ламінат, стіни з сусідами мають звукоізоляцію. Додатково утеплена кухонна стіна. Продумана вентиляція зі зворотним клапаном. Опалення газове автономне ( котел) . Всі зони квартири, що мають плитку на підлозі- мають підігрів. Вся техніка Bosh, 2 кондиціонери , вбудована духова шафа з мікрохвильовкою , великий холодильник . Вся техніка в душових з автоматичними термостатами. Монолітні залізобетонні сходи покриті деревом . Все зроблено безпечно для дітей і тварин. Проведений високошвидкісний інтернет, система запобіганню прориву води, відеодомофон , підключення до пульту охорони. Всі міжкімнатні двері текстуровані. Встановлені високоякісні вхідні броне - двері з підтвердженим класом стійкості. Бонус для покупця- суха простора комора 8 кв.м. що розташована в підвальному приміщенні будинку у тому ж підʼїзді, що і квартира. Квартира вільна. Перегляд за домовленістю. Праву власності більше 3 років. Продавець свої податки сплачує. Вся додаткова інформація за номером 0503410357. Наталія.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 32
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом в ЖК "Софія від Мартинова", вул. Боголюбова 32, Софіївська Борщагівка. Квартира розташована на 8-му поверсі 10-ти поверхового будинку. У квартирі виконано якісний ремонт , обставлена меблями та технікою (все що є на фото залишається), заходь та живи! Функціональне планування квартири! Сучасна кухня-вітальня, обєднана з лоджією, укомплектована всією необхідною побутовою технікою - котра залишається новим власникам. На лоджії розташована обідня зона! Світла спальня, у якій Ви комфортно та затишно. В квартирі достатньо шаф, для зберігання особистих речей, що дуже зручно. Мінімальне оформлення ( Документам більше 3-х років)! Індівідуальне газове опалення, двоконтурний газовий котел. Територія ЖК "Софія від Мартинова" повністю під відеоспостереженням, з красивим ландшафтним дизайном . Класні дитячі майданчики, школа, садок - усе поряд. Розвинена інфраструктура. У пішій доступності велика кількість магазинів, АТБ, ФОРА, ательє, медичні клініки, салони краси, ресторани, кафе, Фітнес центр Софія та багато іншого. Територія з достатньою кількістю паркомісць та дитячими майданчиками у дворі! Хороша транспортна розвязка (зупинка маршрутних таксі в двох кроках від будинку) . До Кільцевої Дороги - 200 метрів. 15 хв. їзди і Ви біля метро Академмістечко, Іподром, ВДНГ, Теремки. Запрошую Вас на перегляд цієї затишної, просторої квартири, у зручний час! З повагою, Ольга Пасічник!

Боголюбова вул., 32
rieltor.ua

Большая классная 5 комнатная квартира, два санузла, гардероб, полностью укомплектована мебелью и техникой Документам более 3х лет Звоните , договоримся о просмотре

5к , 122метра, двухуровневая, ЖК София, Боголюбова 32
olx.ua

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка