вул. Хмельницького, 1

БЕЗ КОМІСІЇ. Продається 2 кімнатна квартира з двориком у ЖК "Петрівський квартал", по вул. Богдана Хмельницького, 1, с. Святопортівське. Розташована на безпечному високому 1 поверсі пятиповерхового будинку з власним двориком. Квартира двостороння, з двома окремими санвузлами. Великий передпокій із нішею-гардеробом. Кухня-студія площею 19 м2 з робочою зоною, і затишною зоною відпочинку. Вікна кухні виходять у двір. Окремі кімнати площею 17м2 і 13 м2 з вікнами у власний дворик. Дворик площею 40 м2. Вихід до якого знаходиться з меншої кімнати. Огороджений високим парканом, з можливістю облаштувати на свій смак зону відпочинку. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка для комфортного життя. Перевагою є наявність автономного опалення, що забезпечує тепло і затишок у будь-яку пору року, а також економію сімейного бюджету, за рахунок самостійного регулювання опалення. Будинок дуже теплий, побудований 2013 року з високоякісних матеріалів. Ще однією перевагою є закрита територія комплексу зі шлагбаумами, власною охороною та відеоспостереженням. ЖК "Петровський квартал" це розвинена інфраструктура: магазини, салони краси, мед. центр, амбулаторія, дитячі садочки та школи, ресторани, кафе. Поруч ТРЦ "Європарк". Доглянута територія з бульварами, фонтаном і зонами відпочинку. Футбольне та баскетбольні поля, спортивні майданчики. У кожному дворі є дитячі майданчики. До Кільцевої дороги можна дістатися як на власному авто, так і громадським транспортом за 10-15 хвилин. Зупинка громадського транспорту - 500 м від будинку. Громадським транспортом можна доїхати до метро Академмістечко, Теремки, Виставковий центр. Розглядаємо варіанти продажу за державними програмами (Еоселя, Євідновлення) ID: 76943 Translated with DeepL.com (free version)

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 1
rieltor.ua

Програма є-Оселя 3% супровід до моменту отримання ключів. (документам більше 3-х років) Велика однокімнатна квартира в ЖК Петрівський квартал, Богдана Хмельницького 1, Свтопетрівське поруч такі ЖК: Уютний квартал, Клубний від Мартинова, Львівський маєток, Софіївська Сфера, Софіївські липки, Сади вишневі, Софія сіті, Затишний квартал, Європейка, ТЦ ЄвроПарк та Софія Мол Найближчі станції метро: Академмістечко, Житомирська, Теремки Будинок один із перших які будувались. В квартирі виконаний авторський євро ремонт. З елементами ручної ліпки, а також квартира повністю утеплена спеціальними матеріалами ,+ гіпсокартонові потолки і стіни для кращої шумоізоляції. Теплі поли на кухні і в кімнаті на балконі. Телефонуйте або пишіть за більш детальною інформацією, наразі це один із найкращих варіантів в передмісті за співведношенням ціна/якість

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 1-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфорт-класу «Петрівський квартал», вул. Богдана Хмельницького буд. 1 А, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-792-675. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія « NOVBUD». 9-й поверх 11-ти поверхового будинку. Загальна площа - 38 кв.м: кухня 9 кв.м, 1 окрема кімната, 1 лоджія, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан дизайнерський ремонт та авторський проект. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога. Велика, повністю укомплектована, гардеробна. Все виконано з дорогих та якісних матеріалів. Продається з сучасними меблями та технікою. Комплекс закритий - цілодобово охороняєма теріторія. Вартість - $60 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності)).

Богдана Хмельницького вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1х кімнатної (євродвушка) квартири с.Святопетрівське вул. Богдана Хмельницького Поверх-3/4 Загальна площа- 42, 66м2 Кухня 6, 26м2 Санвузол- 4, 95м2 Вікна панорамніОпалення індивідуальне газ (котел двоконтурний) Стан після будівельників Є можливість заходити на ремонт Лічильники на електрику воду та газ . Комунікації всі міські, централізовані. Будинок газифікований. Закрита території, що охороняється, Зона відпочинку барбекю зона . Паркінг Магазини супермаркети , Нова Пошта , Школи дитячий садок в пішій доступності від будинку . Локація : Метро Житомирская 27 хвилин Академгородок 29 хвилин . Поруч ЖК Петрівський квартал, Школа Нова Ера Поруч: Софіївська Борщагівка, Тарасівка, Крюківщина, Вішневе Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-895-037-DR.

Богдана Хмельницкого улица, 1, Петровское (нов. Святопетровское), Киевская 27000.0 USD
dom.ria.com

Географія Святопетрівське (Петрівське)