вул. Бишевська, 14

Продаж 1- кімнатної квартири 38 м2 у ЖК «Київській маєток». Будинок повністю готовий і зданий в експлуатацію. Заселений на 70%. Житловий комплекс закритого типу, та знаходиться у центрі Софіївської Борщагівки. Поруч розташований ТЦ «Європарк», NOVUS, ТЦ «Маєток» та інші необхідні заклади у пішій доступності.

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

ПЕРЕУСТУПКА. Пропонується до Вашої уваги чудова 1-кімнатна квартира-студія у затишному та сучасному житловому комплексі Київський маєток, що знаходиться у с. Софіївська Борщагівка, вул. Бишівська, 14. Про квартиру: • Загальна площа 42 м2 • Квартира має кухню-студію (з виокремленим спальним місцем), санвузол, 2 засклені лоджії. • Індивідуальне газове опалення. • Продається з меблями та технікою. Квартира дуже тепла та світла, з вдалим функціональним плануванням: студія з двома заскленими лоджіями. Ремонт зроблено з якісних та сучасних матеріалів, створюючи атмосферу затишку та сучасності.

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Софіївська Борщагівка, житловий комплекс «Київський Маєток» Вулиця Бишівська Продаж двох смарт квартир загальною площею 57 м2 з мансардною стелею. В квартирах виконаний ремонт, вони повністю оснащені усім необхідним та здані в оренду Житловий комплекс затишний та доглянутий, з відеоспостереженням та системою ОМО. На території є маленькі продуктові крамнички та кав’ярні, супермаркети в пішій доступності (200 метрів). Також поруч тц Sofia Mall де є kfc, jusk та інше; трц ЄВРО парк, де є кінотеатр, дитячі розваги та багато іншого. Телефонуйте!

Бишівська вул., 14
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується 2кімн. квартира в чудовому ЖК "Київський Маєток", по вул. Бишівська,14. Будинок цегляний, зданий в 2020року, уже заселений. Квартира має гарний вид з вікон і двостороннє планування: простора кухня, дві окремі кімнати в різних частинах квартири, великий санвузол - 5м., 2 засклені балкони; можна перепланувати в євродвушку. В квартирі автономне газове опалення: двоконтурний газовий котел. Не дорогі комунальні послуги. Дуже гарний комплекс і доглянута територія. Поруч Novus, Фора, АТБ, аптеки, відділення банку, ресторани, кафе, школа, дит.сад і та багато іншого. Метро Академмістечко - 20хв. транспортом. Ціна: 60000 USD.

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

Продається повноцінна 2-кімнатна квартира в ЖК Київський маєток в с. Софіївська Борщагівка. У квартирі дві повноцінні спальні та кухня-вітальня. Квартира знаходиться на 10 поверсі 11 поверхового будинку, площею 63 кв.м. Ремонт робився власником для себе, використовувався дорогий та якісний матеріал. Вбудована сантехніка GROHE, тепла підлога на кухні та в санвузлі. Є вбиральня з полицями. -Квартира продається з меблями та побутовою технікою. На території житлового комплексу є магазини, кафе, дитячі садки та майданчики. У пішій доступності є кілька торгових центрів, кафе, ресторани, розважальні центри. Біля комплексу проходять маршрутки у бік м. Академмістечко та м. Виставковий центр. ID: 71214

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

Бишівська 14 ЖК КИЇВСЬКИЙ МАЄТОК.Прекрасна квартира з оздобленням та проведеною електрикою.Автономне опалення через двоконтурний газовий котел. Будинок повністю готовий і зданий в експлуатацію. Заселений на 70%. Житловий комплекс закритого типу, та знаходиться у центрі Софіївської Борщагівки. Поруч розташований ТЦ «Європарк», NOVUS, ТЦ «Маєток» та інші необхідні заклади у пішій доступності.

Софіївська борщагівка Жк Київський маєток Топ Краща ціна Борщагівка
olx.ua

Продам квартиру без ремонту, квартира тепла, з балкона відкривається гарний краєвид, велика кухня, можна зробити гардероб за рахунок площі кухні. Вся необхідна інфраструктура поруч, в дворі завжди є де поставити машину, дзвоніть або пишіть, скину відео.

власник
Бышевская улица, 14, Софиевская Борщаговка, Киевская 50000.0 USD
dom.ria.com

Географія Софіївська Борщагівка