вул. Ахматової, 16в

Перегляди у зручний для Вас час, ключі на руках ..Ахматової 16 В , метро Позняки. Харківська. Серія КТ, 3-й поверх, площа 60 метрів, кімнати окремі, широка лоджія на дві кімнати, кондиціонер на кухні, кахель, душова кабіна, частково мебльована .Поруч парк, торгові центри, транспорт, метро. Документы готові, швидке оформлением. Чудовий варіант та приваблива ціна, . Торг.вільна, швидке заселення.. 54800 у.е..

Ахматової Анни вул., 16 В
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири з ремонтом, по вулиці Анни Ахматової, Дарницький район. Лівий берег. Квартира знаходиться на 13-му поверсі 16-ти поверхового будинку. Загальна площа квартири: 72/45/8м2. Продаж з усією технікою та меблями, квартира повністю готова до проживання та чекає нових власників. Зроблений ремонт. Встановлено лічильники на воду, електроенергію. Квартира двостороння. Санвузол роздільний. Чистий та доглянутий підʼїзд. Будинок дуже теплий, обслуговує ЖЕК. Інфраструктура: продуктові магазини, аптека, банк, школи ,садочки, салони краси, поштове відділення, супермаркети, кавʼярні, озеро тощо. Транспортна розвʼязка: - 15-20 хвилин пішки до метро Позняки. - 2 хвилини пішки до трамвайної зупинки. - 2 хвилини до зупинки громадського транспорту в різносторонньому напрямку. Оперативний показ, за попередньою домовленістю! Доценко Іван 066-878-49-28.

Ахматової Анни вул., 16в
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Позняки, ріг вулиць Ахматової та Григоренко, Квартира в житловому стані. Вул.Ахматової 16-в. Вбудовані шкафи, майже все залишається. Обговоримо те що залишиться особисто з покупцем. Боргів немає. Поряд Ашан, гімназія, садочок. Гарні сусіди. 2 великих балкона -9м2 Перший продаж. Рієлторам прохання не турбувати.

власник
Власник, трикімнатна. Перший продаж, Позняки
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двокімнатна квартира загальною площею 56 м², на 12-му поверсі 16-поверхового будинку за адресою: вулиця Анни Ахматової 16в. Квартира з сучасним ремонтом, повністю укомплектована меблями і побутовою технікою. Розвинута інфраструктура: поруч знаходиться багато магазинів та супермаркетів, а також неподалік школа, дитячий садок, торгові центри, ринок, парк та озеро. До станції метро Позняки 15 хвилин пішки.

Продаж двокімнатної квартири по вулиці А. Ахматової 16в
olx.ua

ПОСЕРЕДНИКАМ НЕ ТУРБУВАТИ!!! Продається двокімнатна квартира в Дарницькому районі, Позняки, станція метро Позняки, вулиця Ахматової Анни 16-б, тихе місце, поруч гімназія, супермаркети, Ашан. Серія будинку КТ, будинок збудовано о 1995 році. Квартира розташована на 16 поверсі 16 поверхового панельного будинку. Кімнати окремі. Загальна площа квартири 53.92 м2, житлова 29.8 м2, кухня 8.3 м 2, санвузол окремий, коридор 8.5 м2, дві лоджії, вихід на лоджію з великої кімнати. Стан житловий, в санвузлі плитка, у кухні та маленькій кімнаті металопластикові вікна. Квартира вільна, в квартирі ніхто не зареєстрований. Вартість квартири 53000 доларів США. Прохання до посередників не турбувати. Комісія рієлтора 3 %. 06*********72 Ярослава, рієлтор.

Продається двокімнатна , ст. метро Позняки, Ахматової  16 в.
olx.ua